Fontos
információk

1.

Gasztronómia

Az Aranypart Camping & Apartments Siófokon egy gasztronómiai élményekkel teli világ. A The First Kitchen magyaros ízekkel, az Egyálom Corner mediterrán hangulattal, és az Egyálom Terasz kávézó-bár sajátos atmoszférával várja vendégeit. A Golden Lake büfé a balatoni életérzést idézi meg. Az ABC egy jól felszerelt bolt a kempingezőknek. Itt a kikapcsolódás és a gasztronómia garantált!

Bővebben

2.

Választható háztípusok

A siófoki Aranypart Camping & Apartments ideális választás a tökéletes nyaraláshoz. A mobilházak (Eurocomfort, Sun Cool) és az apartmanok (Carmen Plus, Carmen, Rosa) kényelmes, teraszos és fűthető szálláslehetőségeket kínálnak, ideális választás családoknak és kisebb-nagyobb társaságoknak. Fontos! A kiválasztott szállást minden évben érdemes minél előbb lefoglalni, mivel az apartmanok és mobilházak nagy népszerűségnek örvendenek.

Bővebben

3.

Áraink: online árkalkuláció – foglalás – ajánlatkérés

Az Aranypart Camping & Apartments Siófokon ideális hely egy víz- és természetközeli nyaraláshoz, nem utolsó sorban megfizethető árakkal. A kemping és üdülőfalu szállások terén széles választékot kínál, beleértve kényelmes mobilházakat, apartmanokat, lakókocsi parcellákat és sátorhelyeket.

Az online foglalás gyors és kényelmes módja a tervezésnek – bárhol és bármikor. Bankkártyás és SZÉP kártyás fizetés lehetséges. Az online foglalás garantálja, hogy ne maradjatok le a kívánt szállásról, és az árkalkulátor segítségével a költségeket is könnyen átláthatjátok. Ráadásul árainkat gyorsan és egyszerűen megtekinthetitek az árkalkulátor segítségével, ami természetesen még nem jár fizetési kötelezettséggel.

Árkalkuláció kérése itt és árajánlat itt

4.

Mire figyeljünk nyaralás előtt – érvényes személyi okmányok

Az Aranypart Camping & Apartments Siófokon tökéletes választás egy vízparti nyaraláshoz. Ha idejössz nyaralni, fontos tudni, hogy 2021 szeptembere óta új jogszabályok vonatkoznak a szállásfoglalásokra. A vendégeknek érkezéskor érvényes okmányaikat adatrögzítés céljából be kell mutatniuk. Kérünk Benneteket, előre ellenőrizzétek, hogy mindenki rendelkezik-e a szükséges okmányokkal, különben a bejelentkezés sajnos nem lehetséges.

Bővebben

5.

Extra szolgáltatásaink

Az Aranypart Camping & Apartments számos szolgáltatást kínál a nyaralóknak. Ezek közé tartozik például a fix helyfoglalási díj lehetősége, amely segíti a kedvenc nyaralóhelyek előzetes lefoglalását, akár egymás mellett is a társasággal érkezők számára.

A kemping és üdülőfalu széles skálájú kényelmi szolgáltatással rendelkezik, beleértve éttermeket és büféket, élelmiszerboltot, mosási lehetőséget, extra takarítási szolgáltatást, ingyenes wifi-t, valamint különféle kiegészítő extrákat, mint például az ingyenes baba csomag vagy a kerékpárkölcsönzés. A recepción egyszerűen igényelhetőek a szolgáltatások.

Bővebben

6.

Tájékoztatás a személyes adatok kötelező rögzítéséről

Kedves Vendégeink! Fontos, hogy a 2021 szeptemberét követő jogszabályok szerint azonosító okmány rögzítése kötelező minden vendég esetében. Minden látogatónak érvényes személyazonosító okmánnyal kell rendelkeznie, beleértve a 18 év alatti gyermekeket is. A 14 év alattiak esetében a képviselőjük nyilatkozata alapján is rögzíthetjük az adatokat. Kérjük vendégeinket, hogy utazásukat az említett szabályok figyelembe vételével tervezzék meg.

Bővebben

7.

Szezonbérlet

A szezonbérlet lehetővé teszi, hogy egész nyáron élvezd a kemping kényelmét egy általad választott parcellán. Részletekért, érdeklődés esetén írj egy e-mailt a reservation@aranypartcamping.hu címre! Találkozzunk a Balaton partján jövő nyáron Siófokon!

Bővebben

8.

SZÉP kártya

Szálláshelyünk mind a három szolgáltató (OTP, K&H, MBH) SZÉP kártyáját elfogadja. Minddel tudtok online foglalni és az előleget is ki tudjátok fizetni! Nem kell e-mailezni, nem kell a válaszunkra várni, hanem azonnal, online le tudjátok adni a foglalásotokat!

9.

Fix helyfoglalási díj

A Fix Helyfoglalási Díj lehetőséget nyújt arra, hogy biztosítsd a kedvenc helyed a kempingben. Külön díjért választható a jól megszokott parcella vagy mobilház vagy apartman.

Bővebben

10.

Rendszámfelismerő rendszer

A kemping és üdülőfaluban bevezetett rendszámfelismerő rendszer a biztonságos nyaralást biztosítja. Csak azok juthatnak be gépjárművel, akik érvényes foglalással rendelkeznek és a szállásdíjat 100%-ban kifizették a recepción. A sorompó csak ezt követően nyílik ki, így biztosítva a területre való jogos bejutást.

Bővebben

11.

Kisállatbarát szálláshely

Az Aranypart Camping & Apartments kutyabarát szálláshelyként szeretettel fogadja a kis kedvenceket minden szállásegységében, beleértve a parcellákat, sátorhelyeket, mobilházakat és apartmanokat is.

Bővebben

12.

Házirend

A zavartalan nyaralás érdekében szükséges a házirend betartása.

Bővebben

13.

Csoportok – osztálykirándulás

Az Aranypart Camping & Apartments Siófokon ideális célpont osztálykirándulásokhoz. A kemping és üdülőfalu közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el, fűtött és teraszos házakat kínál, osztályok számára alkalmas.
Az étkezés praktikusan megoldható a helyszínen található büfé és étterem széles választékával. A kemping területén számos extra szolgáltatás, sportpályák, medence és közösségi tűzrakóhely várják az osztályokat. A városban is sokféle kulturális és szórakozási lehetőség áll rendelkezésre.

Ajánlatot a reservation@aranypartcamping.hu címen kérhettek, a tárgy mezőbe írjátok be: „Osztálykirándulás Balaton”.
Javasoljuk a korai foglalást, hogy a legjobb szálláshelyeket tudjuk biztosítani számotokra.

14.

Csoportok – cégeknek

Örömmel tájékoztatunk kedves HR-es, hogy az Aranypart Camping & Apartments ideális helyszín csoportos utazásokhoz és céges rendezvényekhez Siófokon. Kényelmes, fűthető mobilházakat és apartmanokat kínálunk, valamint számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget a résztvevők számára. Az elő- és utószezoni időszak ideális lehetőséget kínál csoportos utazásokra, számos speciális ajánlat és kedvezmény várja csoportokat. Ajánlatot kérhetnek a reservation@aranypartcamping.hu címen.

15.

Animáció

Örömmel mutatjuk be az Animacik csapatát, a Balaton legnépszerűbb animátorait, akik évek óta a főszezonban vidámságot csempésznek a gyerekek életébe az Aranypart Camping & Apartmentsben. Egyedülálló programjaikkal emlékezetessé varázsolják a családi nyaralásokat. A csoportos programok mind a gyerekek, mind a családok számára élvezetes. Az animátorok motivációja az elégedett és boldog gyermek, aki csillogó szemmel várja a következő játékot.

Legyen minden pillanat vidám és emlékezetes!

Bővebben

16.

Sport és szabadidő

Aktív kikapcsolódást és teljes testi-lelki feltöltődést kínálunk a Balaton partján. Fűtött élménymedencénk, sportpályáink és számos programlehetőségünk – beleértve az Animacik csapatának rendezvényeit – szórakoztatják a vendégeket.

A csocsó, pingpong, minigolf, röplabda és óriás sakk lehetőséget adnak közösségi élet építésére és szórakozásra.

Bővebben

17.

16. életévet betöltött kiskorú önálló tartózkodása – letölthető dokumentum