Tréningek, csoportok, céges rendezvények

Előszezonban a Balaton parton

2024. február 20.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Tréningek, csoportok, céges rendezvények

Előszezonban a Balaton parton

2024. február 20.

tréning ssapatépítés előszezon - Aranypart Camping

Csoportos utazásból élmény

Létezik az önfeledt nyaralás és a formális, hivatalos programok között egy finom átmenet, ha ezt megtaláljuk, felejthetetlen élménnyé varázsolhatjuk  a céges rendezvényeket, csapatépítő tréningeket, vagy más csoportos utazásokat. Például egy tréning attól lesz igazán színvonalas és sikeres, hogy a részt vevők pozitív érzésekkel, elégedetten és feltöltődve térnek haza. Mindezt mi sem támogatja jobban, mint egy kényelmi szolgáltatásokban bővelkedő tökéletesen megválasztott helyszín.

Az Aranypart Camping & Apartments ideális szálláshely a különböző céges rendezvények, tréningek, csapatépítő események számára. Nem véletlen, hogy a csoportok előszeretettel választják a kempingezést és térnek vissza évről-évre a Balaton egyik legnépszerűbb környékére Siófok Aranypartra. Az itt töltött idő lehetőséget teremt a formális programok mellett fakultatív kirándulásokra, Balaton parti sétákra, hajókirándulásokra és természetesen Siófok kifogyhatatlan programkínálata sem fogja cserben hagyni a kikapcsolódni vágyó látogatókat.

Mindemellett az Aranypart Camping & Apartments színvonalas szolgáltatásai és a kikapcsolódás változatos alternatívái állnak a vendégek rendelkezésére. Az itt töltött idő élményeit gazdagítja a sokféle játéklehetőség, mint a röplabda, csocsó, ping-pong, de még mini golfpálya is található a kempingben.

Mindezt csak tovább fokozza a helyszínen elérhető wellnes szolgáltatások sora, mint a masszázs és a meleg vizes élménymedence. Természetesen a kempingben tudtok biciklit is bérelni, amivel be tudjátok járni a környéket.

A sikeres tréningek és rendezvények titkos összetevője

Ha valaki egy csoportos program szervezésére adja a fejét, érdemes  nagyon körültekintőnek lennie, hiszen ahány részt vevő, annyi féle igény merülhet fel egy ilyen út alkalmával. Minél nagyobb létszámú a társaság annál több érdeklődési körnek, egyéni szükségletnek kell megfelelni a siker érdekében.

Egy dolog azonban biztos, legyen szó, csapatépítésről, tréningről, esetleg bármilyen más fejlődési célból történő közös utazásról, az embereknek általában az a vágyuk, hogy ezeken a programokon pihenésre, kikapcsolódásra is jusson idő. Éppen ezért érdemes a csoportos utakat úgy összeállítani, hogy alkalmat teremtsenek a hétköznapoktól való eltávolodásra, sőt, lehetőség szerint egy valódi nyaralásra is emlékeztessenek. Az Aranypart Camping & Apartmentsben rendszeresen beigazolódik, hogy a siker titkos összetevője nem más, mint a Balaton. Megfűszerezve egy kis kempinges életérzéssel, élményekkel és kényelmi szolgáltatásokkal.

 

tréning csapatépítés előszezon - Aranypart Camping Fűthető mobil- és üdülőházak – Aranypart Camping & Apartments

 

A kemping & üdülőfalu a legjobb szállás csoportos utakhoz

A csoportos utak egyik legfontosabb jellemzője, hogy fontos szerep jut a közösségépítésnek, a csapaton belüli kapcsolatok erősítésének a közös élmények által. Ha tréninget, vagy egyéb programot szervezünk az egyik sarkalatos pont az, hogy a résztvevők kissé eltávolodjanak a megszokott környezetüktől, adott esetben a komfort zóna elhagyása is cél lehet. Az élmények és az ilyen jellegű programok intenzitása akkor a legerősebb, ha legalább néhány éjszakát is magában foglal.

Egy tréninghez, vagy más ahhoz hasonló programokhoz a kempingezés adta lehetőségek nagyon sokat tudnak hozzáadni. Legyen az sátras, lakókocsis vagy mobilházas, esetleg üdülőházas verzió, kempingezés legfőbb előnye azonban mégis az, hogy összehozza az embereket. Mindemellett olyan élményeket nyújt, ami garantáltan felfrissíti még a legjobban megfáradt munkahelyi csapatot is.

A kempingben nagyobb létszám elszállásolása sem okoz problémát és az étkeztetés is könnyen, helyben megoldható. Az Aranypart Campingben nem csak büfé és étterem áll a vendégek rendelkezésére, de ABC is található itt, ahol akár alapanyagokat is beszerezhetünk egy közös főzéshez. Amit pedig semmiképpen nem érdemes kihagyni egy csoportos utazás alkalmával, az nem más, mint a közös bográcsozás a szépen kialakított hangulatos tűzrakóhelyeken. A kempingben tűzifa is van, így arra sem lesz gondunk.

Miért éppen előszezon?

Fűthető mobil- és üdülőházak

Az időzítés mindig döntő fontosságú, pláne ha egy nagyobb társaság több éjszakás kalandjáról van szó. A csoportos utazásokat a legtöbben az előszezonra szeretik időzíteni, mert ilyenkor még nincs tömeg,a Balaton szinte csak a tiétek lehet. A közös kirándulások, programok is jobban esnek, ha nem kánikulában indulunk útnak. Aki mégis az időjárás miatt aggódna, annak megnyugtatóan hangozhat, hogy  fűthető mobilházakat. és üdülőházakat is lehet választani. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a kemping nyitást követően jellemzően kellemes meleg van, egyes napok már kifejezetten a nyár hangulatát idézik.

Előszezoni kedvezmények

Az tavaszi kempingezés nem csak a határtalan szabadságot és egy előrehozott nyaralás élményt jelenthet, de az előszezoni kedvezményeknek köszönhetően olcsóbb megoldás, mintha a főszezont választanánk. Egy csoportos utazás, vagy tréning szervezésénél még fontosabb lehet, a költséghatékonyság, hiszen így több marad keretből, amit további programokra, élményekre fordíthatunk.

Foglalás, ajánlatkérés még idejében

A csoportok körében méltán népszerű a balatoni előszezon, így hát érdemes idejében szállást foglalni. Az Aranypart Campingben már sátorhelyet is lehet online foglalni, de bármely szállástípus iránt is érdeklődtök, pár kattintással bebiztosíthatjátok a helyeteket.

Ajánlatkérés csoportoknak

Ajánlatot ezen a linken tudtok kérni vagy írjatok a reservation@aranypartcamping.hu email címre. A szállás díját akár SZÉP Kártyával is fizethetitek.