Osztálykirándulás Balaton-parti kempingben Siófokon 2024

A tervezést érdemes időben elkezdeni

2024. február 09.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Osztálykirándulás Balaton-parti kempingben Siófokon 2024

A tervezést érdemes időben elkezdeni

2024. február 09.

osztálykirándulás Balaton Aranypart Camping Siofók kemping

Tudjátok már hová mentek kirándulni idén az osztállyal? Ha egy menő helyet kerestek osztálykirándulásra a Balatonnál, akkor válasszátok a siófoki Aranypart Camping & Apartments-et. Tökéletes kényelem, közösségi élmény és felejthetetlen emlékek várnak itt rátok!  Siófok a Balaton szíve, éppen ezért kulturális és szórakozási lehetőségből is bőven tudtok választani. Szavazzátok meg a 2024-es év legnagyobb kalandját: osztálykirándulás Balaton!

Segítünk Nektek a döntésben, nézzétek meg, mit kínálunk!
A jelszó: Osztálykirándulás Balaton

 

Egyedi csomagajánlatunkat ezen a címen kérhetitek:
reservation@aranypartcamping.hu

A Tárgy mezőbe kérjük írjátok be: „Osztálykirándulás Balaton”

 

Rengeteg a lehetőség a kemping és üdülőfaluban

 

Fiatalos és színvonalas szálláshelyek

Képzeljetek el egy olyan „ottalvós” osztálykirándulást, ahol a szállásotok a Balaton parton, kényelmes fűtött teraszos házakban lehet. Nálunk többféle jól felszerelt apartman közül választhattok. Mindegyikhez tartozik saját konyha is. Az apartmanok komfortosak, saját zuhannyal és WC-vel rendelkeznek.

A Carmen apartmanokban 5-6-an, míg a Rosaban 8-an is elfértek. Ha megnézitek a kempingtérképet, akkor azt is láthatjátok, hogy a házak egymás mellett vannak, így a csapat együtt maradhat.

Free WIFI

A kemping egész területén vendégeinknek ingyenes a WiFi, ami elég jól tud jönni, ha az élményeiteket megosztanátok.

 

Étkezés praktikusan:
Büfék, ABC és étterem a kemping és üdülőfaliban

A kempingben több teraszos büfé és egy étterem is széles kínálattal vár Benneteket, ahol az osztály közösen is le tud ülni egy vacsorára, vagy egy kis beszélgetésre, frissítőre. Az étkezések így rendkívül praktikusan bonyolíthatóak le, ami nektek és az osztályfőnökötöknek is kényelmes lesz. Nem kell elhagynotok a szállást, itt helyben megoldhatjátok akár az összes étkezést, előre leegyeztethetitek az általatok preferált időpontokat. Ami nagyon fontos, hogy így a speciális étrendet igénylők is finom falatokhoz juthatnak, mert az étterem figyelembe tudja venni az egyedi kéréseket is.

Ha egy nagyobb kirándulást terveztek, az is jól jöhet, ha egy kis útravalót csomagoltok tízóraira. Közvetlenül a kempingben egy ABC-t is találtok, ahol mindent beszerezhettek, ami szükséges lehet. Nem kell időt vesztegetni a boltok keresgélésével, így több marad az élményekre.

 

Osztálykirándulás Balaton-parti,
színvonalas kempingben

Ha az idei osztálykirándulás Balaton-parti verziójára szavaztok, válasszátok az Aranypart Camping & Apartments-et! Nálunk a szállásotok elképesztő helyen lehet, közvetlenül a vízparton. Csak pár lépést kell megtenni, hogy ússzatok a tóban, gyönyörű fotókat készítsetek, vagy naplementét nézzetek és átérezzétek azt a különleges életérzést, amikor távol az iskolától kicsit másképp lehet együtt az osztály ráadásul egy ilyen nem mindennapi helyen.

 

Tudjuk miről álmodik az osztály!

A 2024-es osztálykirándulás Balaton-parti, kempinges verziója tényleg egy álom! Itt sok-sok olyan helyben igénybe vehető extra szolgáltatással várunk benneteket, amelyek tökéletesen a ti igényeitekre vannak szabva!

A kemping és üdülőfalu területén rengeteg lehetőség van az aktív kikapcsolódásra: sportpályák, csocsó, minigolf, óriás sakk és egy fűtött vizű élménymedence is! Ha a Balaton vize kicsit még hűvösebb, akkor sem kell lemondanotok a csobbanásról. A medencében úszkálva garantáltan úgy érzitek majd, hogy ez a legmenőbb osztálykirándulás a világon.

 

Az elmaradhatatlan közösségi élmény:
tűzrakás és szabadtéri főzőcskézés

Tűzrakás, beszélgetések, közös éneklés, vagy rémtörténetek a fizika felelésekről?  A közös főzés, bográcsozás, vagy szalonna sütés elmaradhatatlan része elmaradhatatlan része az iskolás korszaknak. A hangulatos tűzrakóhelyek a kempingben csak arra várnak, hogy birtokba vegyétek és kezdődhet a móka. Tűzifát és bográcsot is tudunk biztosítani a főzőcskézéshez, mert ahogy már mondtuk, nálunk minden helyben adott számotokra egy tökéletes élményhez!

Itt megtaláljátok az összes lehetőséget, amit kínálunk »

 

Siófok a Balaton szíve

A városban is mindig nagy a nyüzsgés, a szórakozási lehetőségek, kulturális programok és kirándulóhelyek száma pedig szinte végtelen. Mindenképp látnotok kell a siófoki kikötőt, a fordított házat, vagy ellátogathattok a Bella Állatkertbe is.

 

Osztálykirándulás - fordított ház, Siófok

Osztálykirándulás – A fordított ház Siófokon

 

Időben kérjetek ajánlatot

A legjobb szálláshelyek hamar betelnek, így a gyors foglalás előnyt jelent. Egyedi ajánlatot a reservation@aranypartcamping.hu email címen kérhettek és

a Tárgy mezőbe ne felejtsétek beírni: „Osztálykirándulás Balaton”.

Ha pénztárcakímélő megoldást kerestek, fontoljátok meg sátorhelyeinket is, így nemcsak spórolni tudtok, de egy remek élményben is részetek lesz.

 

Irány a Balaton, irány Siófok és az Aranypart Camping & Apartments!