Kutyabarát szállás Siófokon

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Az Aranypart Camping & Apartments nemcsak kutyabarát szállás, hanem egy olyan kemping és üdülőfalu, ahol a négylábú kedvencek is valódi vendégeknek számítanak.

Ráadásul nálunk a gazdinak sem kell lemondania az extra kényelemről. A sátorhelyekre, a lakókocsiparcellákra, valamint az apartmanokba és mobilházakba is veletek tarthatnak házi kedvenceitek.

A szálláshelyen található étterem, kávézó, bár és büfé is örömmel fogadja a kutyákat. Amíg egy finom kávét kortyolgatsz a part menti vendéglátóhelyek egyikén, házi kedvenced is mindvégig ott lehet a közvetlen közeledben. Nálunk a kutyabarát szállás egyúttal kutyabarát vendéglátást is jelent!

Kutyabarát szállás
a természet közelében

A kutyusok számára is ideális választás egy olyan természetközeli kutyabarát szállás, mint az Aranypart Camping & Apartments.  A nyaralás során a kutyák számára rengeteg izgalmas felfedezni való akad, legyen az egy séta a környéken vagy egy kis szaglászás a parton. A friss levegő a mozgás és a természet közelsége mindig jó hatással van a kutya egészségére és közérzetére egyaránt.

Gazdiként pedig nincs is annál jobb érzés, mint látni, ahogyan kedvenced boldogan futkározik a kirándulások során és veled együtt élvezi a szabadságot. A kemping a lehető legjobb döntés mindazok számára, akik kutyabarát szállást keresnek. A kempingezés pedig nemcsak az emberbarátságokat fűzi szorosra, de lehetőséget kínál a kutya és gazdája közötti kötelék erősítésére is.

Meglepetés minden vendégünknek:
Kutyás strand Zamárdiban

Az Aranypart Camping & Apartments karszalaggal ingyenesen léphettek be a közeli Zamárdiban működő kutyás strandra!

Ezzel a kis meglepetéssel szeretnénk önfeledt pillanatokat szerezni minden kutyával nyaraló vendégünknek és a kis kedvenceknek egyaránt.

A zamárdi Mirabella Camping területén működő kutyás strand egy kellemes partszakasz elkerített részen található, ahol kedvükre pancsolhatnak a kutyusok. Kutyabartát szállásként fontosnak tartjuk, hogy a négylábú barátaink is jól érezzék magukat.

A Mirabella Camping új kutyás strandja vendégeink számára térítésmentesen vehető igénybe!

Fontos információk

A kutyák elszállásolása

A kutya elszállásolásának napidíja a kempingben 2.500 Ft/ nap. Az Aranypart Camping & Apartments teljes mértékben kutyabarát szállás, így akár mobilházainkba és apartmanjainkba is hozhattok háziállatot.

A maximális tisztaságról speciális takarítással gondoskodunk, hogy mindenki tökéletes tisztaságot élvezhessen a mobilházakban és apartmanjainkban egyaránt. A mobilházak és apartmanok esetében, a napidíjon felül, végtakarítási díj is felszámításra kerül, amely 15.000 Ft/alkalom.

Házanként maximum 2 kutya helyezhető el.

Házirend

Kedvencekre vonatkozó szabályok

Érdemes belekukkantani a Házirendbe is, de ha kérdésed vagy bizonytalanságod merül fel, fordulj bátran recepciós kollégákhoz. Például, ha nem vagy biztos benne, merre engedheted el kutyádat a kemping környékén, hogy szabadon futkározhasson, kérdezd meg kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.

A békés egymás mellett élés szabályai és a Házirendben található szabályok betartása kötelező.

Ennek betartásával tehetünk a legtöbbet azért, hogy jól teljen a nyaralás házi kedvenceddel és a kemping valamennyi lakójával együtt!

1.

Kérünk titeket, hogy a kemping területén, a mobilházon kívül, kutyákat mindig tartsátok pórázon. Ez a biztonsági előírás mindenki érdeke, hiszen nem fordulhat elő, többek között az sem, hogy kedvenced elcsatangol.

2.

Vedd figyelembe, hogy a kutya nem mehet a strandra, valamint a Balatonban sem fürödhet. Ha vizes kalandokra vágytok, ugorjatok át a közeli Zamárdiba, a Mirabella Campingbe, ahova ingyenes belépéssel ajándékozunk meg benneteket!

3.

Az Aranypart Camping & Apartments munkatársai fokozottan ügyelnek a kemping tisztaságára, hogy gyönyörű környezetben pihenhessetek. Kérjük, légy résen és mindig takaríts fel kutyusod után!

Szabályok
a mobilházakban és
apartmanokban

A kutyás nyaralás a közös élményekről szól! Ne hagyd kutyádat egyedül a mobilházban olyan hosszú időre, ami alatt szeparációs szorongást jeleit mutathatja (pl. ugatás, ajtó kaparás). Mielőtt közös vakációra indultok, érdemes átgondolni a kutya szükségleteit. Ellenőrizd előzetesen, hogy kutyádat egyedül lehet-e hagyni idegen helyen.

1.

Kérjük, hogy vigyázzatok a berendezés épségére! Az ágyakra, bútorokra semmilyen esetben ne engedd fel kedvencedet.

2.

A mobilházban és az Aranypart Camping  & Apartments területén bárminemű, az állat által okozott kárért a Gazdi teljes anyagi, jogi és erkölcsi felelősséggel tartozik.

3.

Felhívjuk figyelmedet, hogy elutazáskor a mobilház, üdülőház elhagyása és a kijelentkezés előtt munkatársaink ellenőrzik a szálláshelyet.

4.

Ahhoz, hogy a nyaralás mindenki számára pihentető legyen, fontos ezeket a kutyás szabályokat betartani!