Sport és szabadidő a kemping és üdülőfaluban

Sport és szabadidő a kemping és üdülőfaluban 1

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Aktív életstílus
az Aranyparton

Az Aranypart Camping & Amartments nem csupán szálláshely, hanem egy olyan szabadidős tér, ahol az édes semmittevés mellett, maximálisan kiélvezhetitek az aktív életstílus pozitív hatásait is. Az üdülőhelyen a szabadidős- és sporttevékenységek széles kínálata áll rendelkezésetekre, amelyek közül biztosan megtaláljátok a leginkább testhez álló formát.

Szabadidő

A kemping és üdülőfalu változatos szabadidős lehetőségeket és sok más olyan programot kínál, amelynek köszönhetően teljes értékű aktív kikapcsolódásban lehet részetek.  Nemcsak Siófok legszebb partszakaszán strandolhattok, de csobbanhattok az Aranypart Camping & Apatments  fűtött élménymedencéjében is.  Mindemellett a regenerálódás forrása lehet egy kellemes masszázs, amelyet szintén közvetlenül a kempingben vehettek igénybe.

A kisebbek kikapcsolódásáról pedig egy szuper játszótér és a rendszeres animációs programok gondoskodnak. Így a szülők is pihenhetnek egy kicsit, miközben elégedetten szemlélik a boldogan játszó csemetéiket. Minden nap egyedi, fergeteges hangulatú animációs programokkal készül nektek az Animacik csapata.

A Balaton part kedvenc animátor csapatával 2024. június 28- és augusztus 24. között találkozhattok a kempingben.  A különböző tematikájú programokon minden korosztály megtalálja a neki való elfoglaltságot, amelyről kiválóan kommunikáló, csupa szív animátorok gondoskodnak. Az Animacik csapatáról bővebben itt olvashatsz.

A legnépszerűbb program, ahonnan egy apróság sem hiányozhat az nem más, mint az esti Plázs Buli. Nap, mint nap megnyitja kapuit a Plázs és jön az ének, tánc és az önfeledt mulatság.

Részletes tájékoztató minden nap az Animációs Plázs tábláján olvasható.

Minden
programunk $

Fűtött
élménymedence

Merülj el a pihentető vízben és élvezd az igazi luxust a medencében. Egy kellemes fürdőzés élményével még a nyaralás hűvösebb napjain is kényeztetheted magad.

Tűzrakó
helyek

Éld át a hamisítatlan kempinges életérzést a hangulatos tűzrakóhelyeken, ahol akár főzésre is van lehetőség. Tűzifát is vásárolhatsz, valamint bográcsot és állványt is tudsz kölcsönözni helyben.

Masszázs

Igénybe vehetsz professzionális masszázs szolgáltatást is, amely feltölt, ellazít és regenerál. Bővebb információ és időpontfoglalás a recepción vagy telefonon: +36 70 391 9331

Játszótér

Engedd szabadjára a gyerkőcöket a kemping minősítéssel rendelkező játszóterén, ahol a kicsik biztonságos környezetben vezethetik le az energiáikat és fedezhetnek fel új kalandokat.

Sport

A siófoki Aranypart Camping & Apartments olyan sport- és játéklehetőségeket nyújt a vendégknek, amelyek mindegyike különleges élményekkel fűszerezi meg a nyaralást. A csocsó, a ping pong és a minigolf, a kisebb-nagyobb társaságok tökéletes kikapcsolódási formája, hiszen a könnyed mozgás feltölt boldogsággal, egy-egy barátságos mérkőzés izgalma pedig emlékezetessé teszi az együtt töltött időt.

A Balaton szuper vizes kalandokat kínál, de a strand hangulat elmaradhatatlan eszköze, az óriás sakk is. Tudjuk, hogy a stratégiai gondolkodás valódi sport, de a bábuk méretére való tekintettel a játszma tényleges fizikai kihívást jelenthet. A látványos óriás sakk a gyerekeket is vonzza, így szuper alkalom nyílik a kisebbeket is megismertetni a figurák neveivel és a lépésekkel.

Akit hajt a versenyszellem és egy kicsit sportosabb időtöltést keres, annak szívből ajánljuk a röplabdapályát. A kemping és üdülőfaluban a legnépszerűbb csapatsportok közé tartozó röplabda is elérhető. Bátran vegyétek birtokba a terepet a családdal, barátokkal, de ne lepődjetek meg, ha előbb-utóbb kihívók is akadnak majd.

Az Aranypart Camping & Apartments szabadidős infrastruktúrája a közösségi életet is támogatja, hiszen a sportpályákon gyakran kerül sor kiélezett küzdelmekre és alkalmanként életre szóló barátságok is köttetnek itt. Mindig örülünk, amikor tanúi lehetünk egy-egy önszerveződő sporteseménynek. A vendégeink szeretnek házi bajnokságokat rendezni. Csatlakozzatok bátran, hiszen ezek a közösségi pillanatok még színesebbé és emlékezetesebbé teszik az itt töltött időt.

Mini golf

A mini golf az egyik legszórakoztatóbb társasági elfoglaltság, próbáljátok ki! Ütőt és labdát tudunk biztosítani!

Röplabdapálya

Jöhetnek az izgalmas mérkőzések! Ne felejtsétek otthon a labdátokat!

Csocsó

Ahol a pirosak és kékek összecsapnak, ott mindig remek a hangulat!

Óriás sakk

Arass győzelmet nagyban és élvezd a játékot a szabadban! Tudjuk, hogy jól néznek ki, de kérjük, hogy a bábukat ne vigyétek haza!

Ping pong

Baráti adogatás, vagy egy intenzív játszma kiváló terepe a ping pong asztal. Ütőket és labdát is adunk hozzá.