kutyás strand Aranypart Camping Siófok

Az Aranypart Camping igazi kutyabarát szállás!

Idén egy szuper meglepetéssel készültünk nektek és a négylábú kedvenceiteknek!
Aranypart Camping karszalaggal ingyenesen léphettek be a közeli Zamárdiban frissen nyitott KUTYABARÁT STRANDRA.
A Mirabella Camping új kutyás strandja vendégeink számára térítésmentesen vehető igénybe!

Sátorhelyek és árak

Érkezés napján a helyeket
14 órától lehet elfoglalni, a távozás napján legkésőbb 13 óráig el kell hagyni.

Az Aranypart Camping Siófokon, azon belül is a Balaton egyik legszebb részén az Aranyparton található. Ideális helyszín egy önfeledt sátras nyaraláshoz, hiszen a kemping maga, egy árnyas fákkal tarkított egybefüggő füves területen helyezkedik el, hangulatos sátorhelyekkel, a vízpart közvetlen közelében.
Kínálatunkban különféle szállástípusok szerepelnek, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő formát. Az Aranypart Camping területén mobilházak, üdülőházak, valamint  lakókocsi parcellák is elérhetőek, a sátorhelyekhez hasonlóan szintén közvetlenül a Balaton parton. Aki egy klasszikus kemping élménnyel gazdagítaná bakancslistáját, annak a rendelkezésre álló szabad sátorhelyeink közül érdemes választania.

Online sátorhely foglalás

Már a 2020-as szezontól lehetőséget kínálunk online foglalásra, a sátorhelyek esetében is. Érdemes idejében gondoskodni a számodra leginkább megfelelő szálláshelyről, ezzel együtt a gondtalan nyaralásról. Online foglalásodat bármikor megteheted, mindössze néhány percet vesz igénybe, így biztosan nem maradsz le a szabad helyekről. Nemcsak foglalásra, de online ajánlatkérésre is van lehetőséged. Ahhoz, hogy a helyedet bebiztosítsd előleg fizetése szükséges, melyet szintén gyorsan, egyszerűen intézhetsz, bankkártyával, vagy SZÉP kártyád segítségével.

Sátorhelyek

A kemping területén található egybefüggő, fákkal tarkított, füves terület, ahol a rendelkezésre álló szabad helyek tekintetében lehet területet választani.
Figyelem! Amennyiben fix helyet szeretnétek, akkor parcellát szükséges foglalni.

A sátras nyaralás sokféle lehet, érkezhetsz egyedül, kettesben, de családdal és barátokkal is. A kempingezést csoportok is előszeretettel választják, legyen szó osztálykirándulásról, tréningekről, csapatépítő programokról, vagy más közösségi rendezvényekről. A foglalásnál azonban jó ha tudod, hogy milyen kapacitással tudsz sátorhelyet igénybe venni.

Normál sátorhely

1 db 4 személyes sátor maximum 4 fő

A foglalás esetében az ár 2 főre és 1 db sátorhelyre vonatkozik. Amennyiben ennél többen szeretnétek jönni, felár ellenében további személyek is hozzáadhatóak a foglaláshoz, de egy normál sátorhelyre maximum 4 fő (3 felnőtt és 1 gyermek) jelentkezhet be. Ha ennél többen érkeznétek, további sátorhelyeket kell foglalni.

Az ár 2 főre
és 1 darab max. 4 személyes sátorra vonatkozik
A normál sátorhelyet max. 4 fő,
3 felnőtt és 1 gyerek veheti igénybe

Plusz pavilon
külön díj ellenében állítható fel
a sátorhelyre

10 A áramcsatlakozási lehetőség (ne felejts el hosszabbítót hozni magaddal)

Vendégeinknek a kemping egész területén ingyenes WIFI áll rendelkezésére

Nagy sátorhely

1 db sátor max. 6 fő

A nagy sátorhelyekre 6 fő jelentkezhet be, egy maximum 6 személyes sátorral. A nagy sátorhely ára alapesetben szintén 2 főre és 1 db nagy sátorra vonatkozik. Ha kettőnél többen érkeznétek, ebben az esetben is felár ellenében tudtok további személyeket hozzáadni a foglaláshoz.

Az ár 2 főre
és 1 darab 6 személyes sátorra
vonatkozik

A nagy sátorhelyet
max. 6 fő veheti
igénybe
 

Plusz pavilon
külön díj ellenében állítható fel
a sátorhelyre

10 A áramcsatlakozási lehetőség (ne felejts el hosszabbítót hozni magaddal)

Vendégeinknek a kemping egész területén ingyenes WIFI
áll rendelkezésére

Extra lehetőségek

Egy foglalásban maximum 3 sátorhelyet lehet egyidejűleg foglalni. Amennyiben ennél több sátorral érkeztek, (pl.: egy nagyobb csoport esetén) úgy azt egy újabb foglalás indításával tudjátok megtenni.

Látogatód érkezik? Nem probléma, hiszen lehetőség van napközben vendégek fogadására is, számukra napijegyet lehet váltani.

A sátor előtt, vagy mellett  pavilonok felállítása is megoldható, melyek nemcsak praktikusak, de hangulatosabbá is tehetik a kempingezést. A pavilonokért extra napidíj kerül felszámításra, melyet a foglalás során a „kiegészítő szolgáltatások” menüpontban tudtok kiválasztani és hozzáadni a foglalásotokhoz.

A sátorhelyeken is lehetőség van áramcsatlakozásra (10 A ). Az áramhoz való hozzáféréshez  hosszabbító szükséges, ezt ne felejtsétek el magatokkal hozni.

Szolgáltatások

Vendégeink számára ingyenes WIFI áll rendelkezésre a kemping egész területén. Ezen kívül a kempingben minden fontos szolgáltatást megtaláltok, ami hozzájárul, hogy igazi kényelemben telhessen a nálunk töltött idő. Igényes vizesblokk, konyha, főzési és mosogatási lehetőséggel, mosógépek és szárítógépek is hozzáférhetőek a kempingben. Ha nem szeretnéd mosással tölteni a nyaralást, mosatási szolgáltatást is igénybe vehetsz.

Büfé és színvonalas étterem is található az Aranypart Campingben, ha megéheztél, ki sem kell mozdulnod, ebéd után pedig jöhet a szieszta a sátorban, vagy a parton. Kerékpár bérlésre is van mód, de ha egy hangulatos esti főzőcskézésre volna igény, bográcsot is tűzifát is tudunk biztosítani vendégeink számára. A szolgáltatásaink esetében, akárcsak a szállásfoglalásnál szintén van lehetőség a SZÉP kártyás fizetésmód használatára.

Kempingünk SZÉP kártya elfogadóhely is, így szállásodat amellett, hogy online is le tudod foglalni, az előleg fizetését is gyorsan egyszerűen elintézheted, bankkártyával, vagy SZÉP kártyád segítségével.

Háziállatok a kempingben

Az Aranypart Camping kutyabarát szálláshely. A kemping egész területén, ahogy a sátorhelyeken is szívesen látjuk a  háziállatokat. Fontos, hogy ne felejtsétek otthon a kutyusok oltási könyvét, illetve, hogy számukra külön térítési díj fizetendő, melyet az aktuális díjszabásunk tartalmaz. A zavartalan nyaralás érdekében kérjük, hogy ügyeljetek az állattartás szabályainak betartására, mindezekről bővebb információ a házirendben található.

Takarítás

Az Aranypart Campingnél kiemelt hangsúlyt fektetünk a közös használatú terek fokozott higiéniájára és a természet adta zöld terület tisztaságára. Az itt töltött idő alatt keletkezett hulladékot a kijelölt gyűjtőszigetekre tudjátok elvinni. A környezetvédelmi szempontokat a nyaralás során is fontosnak tartjuk, ezért a kemping területén szelektív hulladékgyűjtésre is van lehetőség.