Sátorhelyek

Érkezés 14 órától, távozás 13 óráig

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Az Aranypart Camping & Apartments Siófokon, azon belül is a Balaton egyik legszebb részén az Aranyparton található. Ideális helyszín egy önfeledt sátras nyaraláshoz, hiszen a kemping maga, egy árnyas fákkal tarkított egybefüggő füves területen helyezkedik el, hangulatos sátorhelyekkel, a vízpart közvetlen közelében.

Kínálatunkban különféle szállástípusok szerepelnek, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő formát. Az Aranypart Camping területén mobilházak, üdülőházak, valamint  lakókocsi parcellák is elérhetőek, a sátorhelyekhez hasonlóan szintén közvetlenül a Balaton parton. Aki egy klasszikus kemping élménnyel gazdagítaná bakancslistáját, annak a rendelkezésre álló szabad sátorhelyeink közül érdemes választania.

Sátorhelyek
a kempingben

A kemping területén található egybefüggő, fákkal tarkított, füves terület, ahol a rendelkezésre álló szabad helyek tekintetében lehet területet választani.
Figyelem! Amennyiben fix helyet szeretnétek, akkor parcellát szükséges foglalni.

A sátras nyaralás sokféle lehet, érkezhetsz egyedül, kettesben, de családdal és barátokkal is. A kempingezést csoportok is előszeretettel választják, legyen szó osztálykirándulásról, tréningekről, csapatépítő programokról, vagy más közösségi rendezvényekről. A foglalásnál azonban jó ha tudod, hogy milyen kapacitással tudsz sátorhelyet igénybe venni.

Online
sátorhely foglalás

Már a 2020-as szezontól lehetőséget kínálunk online foglalásra, a sátorhelyek esetében is. Érdemes idejében gondoskodni a számodra leginkább megfelelő szálláshelyről, ezzel együtt a gondtalan nyaralásról. Online foglalásodat bármikor megteheted, mindössze néhány percet vesz igénybe, így biztosan nem maradsz le a szabad helyekről. Nemcsak foglalásra, de online ajánlatkérésre is van lehetőséged. Ahhoz, hogy a helyedet bebiztosítsd előleg fizetése szükséges, melyet szintén gyorsan, egyszerűen intézhetsz, bankkártyával, vagy SZÉP kártyád segítségével.

Biciklis motoros sátorhely

Sátorhelyünk tökéletes választás azoknak, akik biciklivel vagy motorral érkeznek, és egy kényelmes, természetközeli szállásra vágynak. Egy biciklis és motoros sátorhelyre maximum ketten jelentkezhettek be. Amennyiben 2 főnél többen érkeznétek, úgy további sátorhelyeket szükséges foglalni. Az alapár tartalmazza a járművek parkolási díját.

Az ár 1 darab sátorra és a bicajra vagy motorra
vonatkozik

A biciklis és motoros sátorhelyet max. 2 fő veheti igénybe

Plusz pavilon
külön díj ellenében állítható fel
a sátorhelyre

10 A áramcsatlakozási lehetőség (ne felejts el hosszabbítót hozni magaddal)

Vendégeinknek a kemping egész területén ingyenes WIFI áll rendelkezésére

Normál sátorhely

1 db 4 személyes sátor maximum 4 fő

A foglalás esetében az ár  1 db sátorhelyre vonatkozik. Egy normál sátorhelyre maximum 4 fő (3 felnőtt és 1 gyermek) jelentkezhet be. Ha ennél többen érkeznétek, további sátorhelyeket kell foglalni.

Az 1 darab max. 4 személyes sátorra vonatkozik

A normál sátorhelyet max. 4 fő,
3 felnőtt és 1 gyerek veheti igénybe

Plusz pavilon
külön díj ellenében állítható fel
a sátorhelyre

10 A áramcsatlakozási lehetőség (ne felejts el hosszabbítót hozni magaddal)

Vendégeinknek a kemping egész területén ingyenes WIFI áll rendelkezésére

Nagy sátorhely

1 db sátor max. 6 fő

A nagy sátorhelyekre 6 fő jelentkezhet be, egy maximum 6 személyes sátorral. A nagy sátorhely ára alapesetben 1 db nagy sátorra vonatkozik.

Az ár 1 darab 6 személyes sátorra
vonatkozik

A nagy sátorhelyet
max. 6 fő veheti
igénybe

Plusz pavilon
külön díj ellenében állítható fel
a sátorhelyre

10 A áramcsatlakozási lehetőség (ne felejts el hosszabbítót hozni magaddal)

Vendégeinknek a kemping egész területén ingyenes WIFI áll rendelkezésére

Extra lehetőségek

Egy foglalásban maximum 3 sátorhelyet lehet egyidejűleg foglalni. Amennyiben ennél több sátorral érkeztek, (pl.: egy nagyobb csoport esetén) úgy azt egy újabb foglalás indításával tudjátok megtenni.

Látogatód érkezik? Nem probléma, hiszen lehetőség van napközben vendégek fogadására is, számukra napijegyet lehet váltani.

A sátor előtt, vagy mellett  pavilonok felállítása is megoldható, melyek nemcsak praktikusak, de hangulatosabbá is tehetik a kempingezést. A pavilonokért extra napidíj kerül felszámításra, melyet a foglalás során a „kiegészítő szolgáltatások” menüpontban tudtok kiválasztani és hozzáadni a foglalásotokhoz.

A sátorhelyeken is lehetőség van áramcsatlakozásra (10 A ). Az áramhoz való hozzáféréshez  hosszabbító szükséges, ezt ne felejtsétek el magatokkal hozni.

Szolgáltatások

Vendégeink számára ingyenes WIFI áll rendelkezésre a kemping egész területén. Ezen kívül a kempingben minden fontos szolgáltatást megtaláltok, ami hozzájárul, hogy igazi kényelemben telhessen a nálunk töltött idő. Igényes vizesblokk, konyha, főzési és mosogatási lehetőséggel, mosógépek és szárítógépek is hozzáférhetőek a kempingben. Ha nem szeretnéd mosással tölteni a nyaralást, mosatási szolgáltatást is igénybe vehetsz.

Büfé és színvonalas étterem is található az Aranypart Campingben, ha megéheztél, ki sem kell mozdulnod, ebéd után pedig jöhet a szieszta a sátorban, vagy a parton. Kerékpár bérlésre is van mód, de ha egy hangulatos esti főzőcskézésre volna igény, bográcsot is tűzifát is tudunk biztosítani vendégeink számára. A szolgáltatásaink esetében, akárcsak a szállásfoglalásnál szintén van lehetőség a SZÉP kártyás fizetésmód használatára.

Kempingünk SZÉP kártya elfogadóhely is, így szállásodat amellett, hogy online is le tudod foglalni, az előleg fizetését is gyorsan egyszerűen elintézheted, bankkártyával, vagy SZÉP kártyád segítségével.

Háziállatok a kempingben

Az Aranypart Camping kutyabarát szálláshely. A kemping egész területén, ahogy a sátorhelyeken is szívesen látjuk a  háziállatokat. Fontos, hogy ne felejtsétek otthon a kutyusok oltási könyvét, illetve, hogy számukra külön térítési díj fizetendő, melyet az aktuális díjszabásunk tartalmaz. A zavartalan nyaralás érdekében kérjük, hogy ügyeljetek az állattartás szabályainak betartására, mindezekről bővebb információ a házirendben található.

Takarítás

Az Aranypart Campingnél kiemelt hangsúlyt fektetünk a közös használatú terek fokozott higiéniájára és a természet adta zöld terület tisztaságára. Az itt töltött idő alatt keletkezett hulladékot a kijelölt gyűjtőszigetekre tudjátok elvinni. A környezetvédelmi szempontokat a nyaralás során is fontosnak tartjuk, ezért a kemping területén szelektív hulladékgyűjtésre is van lehetőség.