Programok és animáció

Programok és animáció 1

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Programok

Animációs programok 2024. június 28-tól augusztus 24-ig

Aktuális hónap

Animáció

Egyedi animációs programokkal várjuk kedves vendégeinket 2024. június 28-tól augusztus 24-ig fergeteges hangulatban. Az Animacik csapata gondoskodik az Aranypart Camping & Apartments közönségének programjairól. Nálunk minden korosztály garantáltan megtalálja a neki való szórakozást, melyről kiválóan kommunikáló animátoraink gondoskodnak. Az Animacik csapatáról bővebben itt olvashatsz.

Logikai asztalok, társasjáték központ

Ahol minden megtalálható, ami egy jókedvű játékra buzdít, gyerekek és felnőttek részére egyaránt: ördöglakatok, kártyajátékok, memória játékok, különböző társas és logikai játékok.

Kézműves
foglalkozások

Különleges kézműves foglalkozások, amelyek minden napra más meglepetést tartogatnak. Nézd meg programnaptárunkat!

Sportos, játékos animáció

A legnagyobb élmény, ha a család, a kis barátok közösen tudják összemérni erejüket, persze mindezt játékos formában. Ügyességi sportos játékokkal, sorversenyekkel, akadálypályákkal, egy perc és nyersz kihívásokkal, sportos közösségi versenyekkel, kincsvadászattal, rókavadászattal, ismerkedős játékokkal várunk Titeket.

Animációs
plázs buli minden este
19.00-20.00 között

A legnépszerűbb program, ahonnan egy apróság sem hiányozhat az maga az esti Plázs Buli: minden este megnyitja kapuit és kezdődhet az ének, tánc és az önfeledt mulatság.

Részletes tájékoztató mindennap
az Animációs Plázs tábláján olvasható.