Legkésőbb 24 órán belül elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!

MOBILHÁZAK

AJÁNLATKÉRÉS »

Lakókocsi parcellák

AJÁNLATKÉRÉS »

Sátor helyek

AJÁNLATKÉRÉS »

Osztálykirándulás, csapatépítés 2021-ben is az Aranypart Campingben

Osztálykirándulás? Csapatépítés?

Tudjuk, hogy nem könnyű megszervezni egy osztálykirándulást vagy céges csapatépítést. Fontos, hogy kényelmes és biztonságos legyen a szállás, legyen lehetőség játékokra, sportprogramokra, és az étkezési lehetőség se legyen túl messze…

Kempingünk, közvetlenül a Balaton partján található. Szabadifürdő vasútállomástól pedig mindösszesen 200 méterre, míg Siófok belvárosától 5 kilométerre található: a bejárt előtt áll meg a helyijárati busz, így tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető.

A terület kerítéssel körbevett, így biztonságos kikapcsolódásra van lehetőség. Nálunk mindent egy helyen megtaláltok, lehet bográcsozni, grillezni, tábortüzet rakni.Fűtött medencénket már április 23-én megnyitjuk, így ha még nem elég meleg a Balaton, akkor sem kell lemondanotok a strandolásról.Sportolásra és kikapcsolódásra is van lehetőség, hiszen kerékpárokat, elektromos rollereket is tudtok bérelni nálunk. Fedezzétek fel Siófokot két keréken!

Üdülőházaink jó felszereltek, konyhával, saját fürdőszobával rendelkeznek. Ágyneműt, törölközőt biztosítunk és a takarítás díja is benne van a végárban.

Az Alisca Étteremben akár csak reggeli ellátást, félpanziót vagy teljes ellátást is tudtok kérni. Ha mégis úgy döntötök, hogy saját magatokra szeretnétek főzni, akkor a kemping területén található ABC-ben mindent meg tudtok vásárolni, ami egy közös főzéshez szükséges lehet!

Csomagajánlatunkért írj a reservation@aranypartcamping.hu email címre és máris küldjük Neked az ajánlatot!

X