Siófoki szállások

A mobilháztól a sátorig

2022. szeptember 15.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Siófoki szállások

A mobilháztól a sátorig

2022. szeptember 15.

siófoki szállás Aranypart Camping

A siófoki szállások az egyik legkeresettebb szálláshelyei a Balatonnak. Szórakozási és sportolási lehetőségek tömkelegét találjátok itt, emellett kiváló hely gyerekes családoknak is, hiszen a város számtalan olyan programot és helyet kínál, ahol a kisebbek is jól érzik magukat. Sokan kedvelik Siófok strandját is, már maga az Aranypart elnevezés is árulkodó. A több mint 4 kilométer hosszan elterülő szabad strandjának vize szinte mindig kiváló minőségű, homokos részekkel, vízi eszközökkel, vízparti éttermekkel és különböző izgalmas szolgáltatásokkal fűszerezve. Apartmanok, szállodák és luxushotelek vagy épp üdülőházak – a kínálat itt is nagyon változatos.

Mi most egy olyan lehetőséget mutatunk, ami a siófoki szállás kategóriában prémium minőség, mégis családias és sok tekintetben a tengerparti üdülők hangulatát adja vissza. Ez pedig az Aranypart Camping.

 

Siófoki szállás a kempingben?

Kempingben is lehet kényelmes körülmények között megszállni. Alapvetően négyféle szállástípust találtok itt. A hatalmas zöld területen elterülő kempingben sátorozás és lakókocsizás mellett mobil- és üdülőházak közül is tudtok választani.

 

Sátorhelyek

Mint minden kempingben a legtermészetesebb, hogy itt is legyenek sátorhelyek és a legolcsóbb siófoki szállások közé tartozzanak. A  kemping területén található egybefüggő, fákkal tarkított, füves területen tudjátok leverni a sátrakat, a rendelkezésre álló szabad helyek tekintetében. Ezeket a helyeket pedig akár már online is le tudjátok foglalni. Kiemelten fontos a tisztaság, úgyhogy garantáltan rendezett és szép környezetben tölthetitek itt az időt.

 

Lakókocsi parcellák

A lakókocsizás már nem csak a külföldiek kiváltsága. Egy nyaraláshoz is lehet már sok helyen lakókocsit bérelni. Ez olyan, mintha szálláshelyért fizetnétek, hiszen a lakókocsikat általában napi díjjal lehet kölcsönözni. Tehát ha ezt az izgalmas opciót választjátok, akkor az Aranypart Campingben kényelmes parcellákon tudjátok leparkolni a kocsit, a sátrakat és kempingasztalokat, és élvezni akár az extra szolgáltatásokat is. Ilyen például a víz-és szennyvízcsatlakozási lehetőség.

 

szállás siófok Aranypart CampingSiófoki szállás – Mobilházak az Aranypart Campingben

 

A legkomfortosabb siófoki szállásunk a mobilház

Még nagyobb kényelmet biztosítanak a mobilházak, ahol egy több fős társaság vagy egy nagyobb család is elfér. A mobilházak teljes felszereltséggel rendelkeznek, több szoba és kihúzhatós kanapé valamint konyha is található benne, így komfortosan lehet itt tölteni hosszabb időt is. Mivel a kemping tavasszal és ősszel is várja a vendégeket, a házakat fel is lehet fűteni rossz idő esetén. A házak előtt lévő kisebb vagy nagyobb méretű terasz alkalmas családi, baráti beszélgetésekhez, közvetlen balatoni panorámával.

 

Üdülőház

Az üdülőház mindig egy kellemes nyaralást biztosító szállásforma.  A Carmen üdülőházak teljesen felújított, berendezett és felszerelt apartmanok 2 hálószobával, nappalival és fekhellyé alakítható sarokgarnitúrával.  Természetesen itt is van étkező és konyha, valamint félig fedett terasz kerti bútorokkal. A szálláson továbbá légkondicionáló berendezés, hűtő és minden egyéb is található, ami a főzéshez kell.

 

Kik választják az Aranypart Campinget?

Bárki, akinek közel áll a szívéhez Siófok, szállás tekintetében pedig akik szeretik a kemping hangulatot, a szabad levegőt, a zöld környezetet, a tábortüzezést, a sok szabadtéri játékot és a Balaton part közelségét. Családok számára különösen ajánlott, a gyerekek számára ezernyi lehetőség kínálkozik a szórakozásra és vidámságra  a kempingen belül. A helyben működő éttermek és büfék pedig a szülők számára nyújthat segítséget, hogy az étkezést könnyen és finoman tudják megoldani. A fiatalok, pihenni vágyó párok számára is nyújt megfelelő kikapcsolódási lehetőséget az üdülő, hiszen az utánozhatatlan kemping hangulat mellett a vízpart közelsége, és a wellness szolgáltatások teszik felejthetetlenné az itt töltött időt.

Itt tudsz szállást foglalni »

 

Programlehetőségek Siófokon

Ma már az ember úgy keres szállást, hogy a környéken elérhetőek legyen olyan fakultatív programok is, amelyek gazdagabbá és izgalmasabbá tesznek egy kirándulást, nyaralást vagy akár csak egy kiruccanós hétvégét is. A Balaton ebben nagyon jó – minden korosztályt, valamint különböző érdeklődésű és ízlésű embert meg tud szólítani. Igaz, a színes kulturális programok és koncertek leginkább a nyári időszakra jellemzőek, de kerékpárosok, aktív pihenni vágyók, vízi sportolók vagy hajókázni vágyók tavasztól őszig megtalálják itt a számításukat. Nem mellesleg gyönyörködni a természet csodáiban, megkóstolni finom falatokat és italokat, ez mind hozzá kell hogy tartozzon egy igazán tartalmas kikapcsolódáshoz.