Aranypart Camping – a családbarát szállás

Nyaralás kisgyerekekkel – családbarát szállás

Egy szülő számára nem könnyű feladat, hogy a nyaraláshoz megtalálja az ideális családbarát szállást. Sok szempontot kell figyelembe venni, hogy a gyerekek biztonsága és kényelme is biztosítva legyen, miközben a szülő is teljes mértékben élvezhesse a nyaralást.

Nem hátrány, ha a gyerekek altatása az otthoni körülményekhez hasonló, illetve a szálláshely olyan zárt játszóterekkel és szórakozási lehetőségekkel rendelkezik, ahol a kicsik koruknak megfelelően tudják elfoglalni magukat. Az Aranypart Campingben valóban családbarát szolgáltatásokra számíthattok, mondjuk, hogy miért.

 

Kényelem a család minden tagjának

A kempingben többféle üdülőház és mobilház áll rendelkezésre, ahol kisebb-nagyobb családok is kényelmesen elférnek. Üdülőházaink és mobilházaink 6 személyesek, 1 nappalival és két hálószobával. A szobákban franciaágyat és egyszemélyes ágyakat egyaránt találtok, a nappaliban pedig egy kihúzható kanapéval bővíthető a férőhelyek száma. Mivel hely van bőven, akár a nagyszülőket is magatokkal hozhatjátok a nyaralásra.

Babával is komfortosan – kérjétek babacsomagunkat!

Kisbabával nyaralnátok, de nem mertek elindulni, mert túl sok cuccot kell hozni? Az Aranypart Campingben mindenre gondoltunk, hogy ne kelljen a baba összes „tartozékát” magatokkal cipelni. Kérjétek babacsomagunkat, és térítésmentesen biztosítunk kiságyat baba textíliával, etetőszéket és babakádat is.

Siófoki látnivalók és programok

Siófok a Balaton szíve, így rengeteg programot kínál. A kikötőből indul a Barbarossa Kalózhajó és a Fordított Ház is, ami izgalmas programot kínál a gyerekeknek.

 

Családbarát szállás - Aranypart Camping
Családbarát szállás – Aranypart Camping

 

Főzzek vagy ne főzzek?

Van, aki szívesen főz a nyaralás alatt is, van, akinek még a hétköznapokban is nehezére esik, így örül annak, ha legalább ekkor nem kell a konyhában állnia. Bár házaink és közös konyhánk is jól felszerelt, az biztos, hogy a konyhai dolgokkal nem kell foglalkoznotok, mert a kempingben kiváló büfék és éttermek várnak. Ha másra bíznátok a család ebédjét, a kempingben egy nagy étterem és három büfé kínálata közül is válogathattok.

 

Ha Ti szeretnétek főzni…

Az üdülő-és mobilházak konyhájából semmi sem hiányzik, amire a hétköznapi használat során egy kempingvendégnek szüksége lehet:  főzőlap, mikrohullámú sütő, 230 l-es hűtőszekrény fagyasztórekesszel, étkészlet és főzőedények. A kempingben ABC is működik, így a bevásárlás sem probléma.

A sátorral vagy lakókocsival érkezők kényelmére is gondoltunk. A kempingben közös konyha van főzőlapokkal és mikrohullámú sütőkkel. Hűtőrekeszeket is lehet bérelni, azaz a közös hűtőben található fakkokat csak Ti használjátok, amelyek kulccsal zárhatók.

És hogy még egyszerűbb legyen az élet és ne kelljen annyit pakolni, lehet kis hűtőt is bérelni a recepción, amit oda tudtok vinni a sátorhoz, vagy lakókocsihoz.

 

Ha most inkább nem főznél…

Az Aranypart Kemping legnagyobb étterme az Alisca Étterem. A kemping egyik legszebb helyén, fákkal és nagy zöld területtel körülvéve fekszik. Az étterem 250 fő befogadására képes, fedett és nyitott terasszal is rendelkezik. A nyitott teraszon szabadtéri grill teszi hangulatosabbá az itt töltött időt. Étlapján a hagyományos ételektől a pizzákon át, mindenki megtalálja a kedvére valót. Természetesen a legkisebbekről sem feledkeztek meg, számukra külön gyerekmenüt biztosítanak.

Ahogy a neve is mondja, a Retró Grill Büfében szinte minden megtalálható, ami a strandhangulathoz kell: házi készítésű hamburger, hot-dog és többféle lángos. Ezeket a street food ételeket is magas minőségben készítik, szóval ha szeretitek a hamisítatlan nyári ízeket, de a minőség is fontos számodra, akkor itt megtaláljátok.

Természetesen a szülőkre is gondoltunk. Az Aranypart Terasz és az Egyálom Terasz balatoni panorámával vár, ha szeretnél egy kávét vagy innál egy koktélt.

 

Családbarát szállás - Animació Aranypart Camping programok
Családbarát szállás – animáció a kempingben

 

Szórakozás és animáció

Egy igazi családbarát szálláson a család minden tagja jól szórakozik

A legkisebbek valószínűleg már annak is örülnek, ha egész nap a parton lapátolnak és pancsolnak, de azért gondoltunk arra is, hogy a kempingben töltött időt is játékosan teljen. Ha épp a Balatonban nem tudtok fürdeni, használhatjátok a kemping fűtött vizes élménymedencéjét, de egy teljesen felújított játszótér és minigolf is várja a gyerekeket.

 

Animáció – a gyereknek élmény, a szülőnek pihenés

A nyári szezon alatt egyedi animációs programokkal várunk Benneteket. Az Animacik csapata gondoskodik arról, hogy  minden korosztály garantáltan megtalálja a neki való szórakozást. Kiválóan kommunikáló animátorok gondoskodnak az ügyességi sportos játékokról, sorversenyekről, akadálypályákról, kincsvadászatról, és egyéb mókás közösségi játékokról.

 

A kemping nemcsak család-, hanem kutyabarát is

Kempingünk kutyabarát szállás, így ha a család nem tudja kire hagyni kis kedvencét külön díj megfizetése ellenében kisállat hozható.

 

Szép kártya

A kempingben szinte bárhol tudtok Szép kártyával is fizetni, legyen szó akár szállásról, akár étkezésről vagy egyéb szolgáltatásról.

Ajánlatkéréshez kattintsatok ide, mi 24 órán belül válaszolunk »

X