Jön a kempingszezon

Nyitás 2023. április 21-én!

2023. március 08.

Jön a kempingszezon

Nyitás 2023. április 21-én!

2023. március 08.

szezon nyítás Aranypart Camping Siofok

A 2023-as kempingszezon újdonságai

Hamarosan elérkezik a várva várt szezonnyitás és április 21-étől végre megtelik a kemping élettel. Siófok, különösen a Aranypart mindig is népszerű úticél volt, hiszen itt egész évben találunk felfedezni valókat, és kiváló lehetőségeket a kikapcsolódásra, pihenésre. A Balaton tavasztól őszig vizes kalandokkal is megörvendeztet bennünket, ezért érdemes ellátogatni az Aranypart Campingbe már előszezonban is. Idén rengeteg újdonsággal készültünk a vendégeink számára, hogy még tökéletesebbé tegyük az itt töltött időt.

 

Az aktív kikapcsolódás rajongóinak

 

Kemping lakó vagy? Irány a Wakeboard – Bamboo sziget!

Az Aranypart Camping karszalaggal érkező vendégek 1-et fizet 2-t kap akció keretében vehetik igénybe a Bamboo sziget wakeboard szolgáltatását.  A Wakeboard – Bamboo sziget a Balaton parttól kb. 80 méterre található. Érdemes kihasználni ezt a kedvezményt, hiszen ez a vízen úszó oázis, büfével, napággyal és napernyőkkel vár egy kis kikapcsolódásra, miközben a vízi sportok egész tárháza áll rendelkezésedre.

A repertoárban megtalálható a wakeboard, landlock és a wakeskate, a páros léc, valamint a monosí, de még szörfözni is megtanulhatsz, ha éppen ahhoz van kedved. A pályán profi felkészült oktatók lesznek a segítségedre és ha kezdőként nincs még felszerelésed, akkor kölcsönözhetsz is bármit, amire csak szükséged van.

 

szezon nyitás Balaton kemping Aranypart Camping Siófok

 

Felfedezőutak kerékpárral

 

Kerékpár bérlés

Siófok környéke tele van látnivalókkal, de ha csak a Balaton parton csavarognátok és felfedeznétek merre visznek a kiépített kerékpárutak, akkor a bicikli bérlés éppen kapóra jön. A kempingben erre már a szezonnyitás első napjától van lehetőségetek. A közeli helyek meglátogatásához, rövid kirándulásokhoz éppen ideális eszköz a bicaj.

 

Wellness élmények közvetlenül a kempingben

 

Masszázs

Manapság, egy igazán jó nyaralásból már nem hiányozhat a testi-lelki kényeztetés. Az Aranypart Campingben a legnépszerűbb wellness szolgáltatásokat is megtalálhatjátok, közvetlenül a helyszínen.

Nemcsak az izmaitok hálának meg egy frissítő masszázst, de a hangulatotokra is garantáltan jótékony hatással bír. A masszázs szolgáltatásra +36306915318 telefonszámon lehet időpontot foglalni.

 

Fűtött medence

Ha kicsit hűvösebb a Balaton vize a kelleténél, akkor sem kell lemondanotok a strand élményről, hiszen a kempingben fűtött vízű medence is a rendelkezésetekre áll. A fürdőzés nemcsak a felnőtteknek jelenthet kellemes kikapcsolódást, de július 1-től a medencében vizes gyerekprogramoknak is zajlanak animáció keretében.

 

 

 

Felújítások, újdonságok a kempingben

A kemping minden évben megszépül a szezonnyitásra, idén azonban különösen sokat tettünk annak érdekében, hogy nagyobb, kényelmesebb és az új fáknak köszönhetően még zöldebb környezetben tölthessétek a nyaralás kellemes napjait. Közel 1500 négyzetméter nagyságú új sátras területnek örülhetünk a 2023-as szezontól és 60 darab új fa ültetésére is sor került. A bővítésnek köszönhetően most tágasabb és kényelmesebb területen sátrazhattok. A Rosa és Carmen B üdülőházakban pedig megújult a belső tér.

Kerítés is épült a Balaton felől és a kempingben található étterem is megújult, ahogy a bolt és animációs épület is látványosan szebbé vált.

Ha kempinges nyaralást terveztek, a tábori sütögetés, vagy bográcsozás elmaradhatatlan része az élménynek. Mivel sokan rajonganak ezért a tevékenységért, nem maradhatott ki a változások sorából az új bográcos helyek kialakítása és a meglévő tűzrakó helyek megszépülése sem.

Az idei szezontól a szabadtéri kikapcsolódási lehetőségek is tovább bővültek, hiszen a számos kültéri játék mellett most egy óriás sakk is érkezett a kempingbe.

 

Olcsóbb nyaralás előszezonban

Már nem kell sokat várni és hirtelen a tavasz derekán találjuk magunkat. A nap süt, a Balaton vize fodrozódik, egyértelmű, hogy a helyzet egy kis kiruccanásra csábít. Nincs más dolgunk, mint szállást foglalni az Aranypart Campingben élvezni a jó időt és az újdonságok mellett a kemping sok-sok régi jól bevált szolgáltatását is. A szállásfoglalást online gyorsan elintézhetitek, ráadásul fizethettek kényelmesen bankkártyával, vagy SZÉP kártyával is. Az előszezonban pedig kedvezményes áron nyaralhattok, akár már áprilisban!