Családi szállás Siófokon

Egy hely nektek, ahol összejönni jó!

2024. május 21.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Családi szállás Siófokon

Egy hely nektek, ahol összejönni jó!

2024. május 21.

szállás Siófok családi rendezvények Aranypart Camping & Apartements Balaton

A Balaton otthont ad a nagy találkozásoknak

Együtt lenni jó! Az Aranypart Camping & Apartments pedig egy olyan szállás Siófokon, ahol minden figyelmeteket ennek az örömnek szentelhetitek, hiszen széles szolgáltatási palettánknak köszönhetően a legnagyobb kényelemben tölthetitek nálunk az időt.

 

Unokatestvér találkozók, családi rendezvényeknek ideális helyszíne

Minden család életében vannak fontos események, évfordulók, kerek születésnapok, különleges családi ünnepek. Sokszor nem könnyű eldönteni, hogy mi lenne ideális helyszín ezekhez a megismételhetetlen pillanatokhoz, kiváltképp, ha nagyobb a család.

Egy személytelen étteremben az együttlét csak az étkezés idejére szól és sokszor nincs lehetőség arra, ami a legfontosabb az effajta ünnepeknél: az emlékezetes pillanatokra, a ráérős beszélgetésekre, a közös játékra, vagy bármire, amit a család szívesen csinál együtt.

Éppen ezért tartják sokan a saját otthonukban ezeket a jeles napokat, csakhogy annak is megvannak a maga vesztesei, hiszen a vendéglátás körüli teendők lényegében kivonják a fontos személyeket a közös pillanatokból.

Ha nagy ünnepre, különleges összejövetelre készültök, bátran lépjetek túl a megszokáson és hozzátok el a szeretett famíliát a Balatonra, hiszen az Aranypart Camping & Apartments ideális helyszín lehet számotokra!

Az Aranypart Camping & Apartments egy kellemes part menti szállás Siófokon, ahol senkinek sem kell reggeltől estig a tűzhely mellett állni, sem bezsúfolódni egy kis lakásba! Jól felszerelt apartmanjainknak és mobilházainknak köszönhetően nálunk akár a szélesebb család is kényelmesen összejöhet. A helyben elérhető gasztronómiai-,szabadidős- és kényelmi szolgáltatások pedig mindennel kiszolgálnak benneteket, amire csak szükségetek lehet egy Balaton-parti családi móka során.

 

A közös élmények összekötnek

Ha ti is abban a cipőben jártok, hogy a szeretett rokonságot elsodorta egymás közeléből az élet, ennek ellenére szívesen tartjátok a kapcsolatot a távol élőkkel, akkor bizonyára tudjátok, hogy a személyes találkozások és a közös élmények is nélkülözhetetlenek.

Sokan a karácsonyi időszakra időzítik a nagy összejöveteleket, ez azonban nem mindig szerencsés, hiszen könnyen túlzsúfolttá válik a menetrend, nehéz egyeztetni a programokat, mindez pedig még az áhított együttlétet is stresszé teheti.

Ha igazi szabadságra és felejthetetlen közös élményekre vágytok, mentesülve a vendéglátással járó feladatok alól, akkor egy hagyományteremtő nyári unokatestvér találkozó az Aranypart Camping & Apartmentsnél éppen nektek való!

 

szállás Siófok Aranypart Camping & Apartements

Lakókocsi parcellák a kemping és üdülőfaluban

 

Kényelem, mintha csak otthon lennétek

Az Aranypart Camping & Apartments különleges szállás Siófokon, hiszen hangulatában egy klasszikus kemping családias, barátságos kisugárzásával rendelkezik, ugyanakkor valódi üdülőfalu is, hiszen különféle szolgáltatásokat és kényelmes, teljes körűen felszerelt mobilházakat, valamint apartmanokat is kínál számotokra.

A házakban kényelmes ágyak, kanapé, saját fürdőszoba, felszerelt konyha és kellemes pihenés vár mindannyiótokat. A szabad helyek függvényében, akár egymás közelében is lefoglalhatjátok szállásotokat az apartman- és mobilház kínálatunkból.

Az Aranypart Camping & Apartments egy olyan szállás Siófokon, ahol minden családnak lehet privát tere, úgy, hogy közben együtt lehettek.

Esténként nosztalgiázhattok egy tábortűz mellett, a hangulatos tűzrakóhelyek valamelyikén, napközben pedig új emlékezetes pillanatokkal lehettek gazdagabbak, kihasználva a kemping és üdülőfalu és a környék nyújtotta lehetőségeket.

 

szállás Siófok Balaton Carmen üdülőház

Aranypart Camping & Apartments Siófok – Carmen üdülőház

Ingyenes babacsomag

A kisbabával érkezők számára is szeretnénk kényelmesebbé tenni az utazást. A recepción térítésmentesen igényelhettek babacsomagot, amely olyan helyigényes dolgokat tartalmaz, mint az etetőszék, fürdetőkád, vagy a kiságy. Ezeket nem kell magatokkal hozni, így máris kényelmesebb a pakolás. A 3-as vizesblokkban babafürdetőt is találtok.

Két év alattiaknak ingyenes a nyaralás

További előnyöket is kínálunk a kisbabával érkező családoknak. A kicsik után, akik még nem töltötték be a második életévüket nem kell személyi díjat fizetnetek a lakókocsi parcellákon és sátorhelyeken.

A négylábú családtagok is veletek tarthatnak

Az Aranypart Camping & Apartments igazán családbarát szállás Siófokon, beleértve a házi kedvenceiteket is. Tudjuk, hogy sokatoknál a kutyusok is valódi családtagnak számítanak. Éppen ezért szívesen látjuk őket is, a mobilházakban és apartmanokban egyaránt. Nálunk akkor sem kell lemondanotok a kényelemről, ha négylábú barátaitokkal érkeztek hozzánk.

 

szállás Siófok Balaton kutyabarát szálláshely

A Aranypart Camping & Apartments kutyabarát szálláshely

 

Közös étkezés, a családi összejövetelek csúcspontja

A minőségi idő és az együttlét fontos mozzanata a közös étkezés. A kemping és üdülőfalu remek gasztronómiai szolgáltatásokkal gondoskodik ezekről a meghatározó pillanatokról. Közvetlenül a szállásotokon egy íncsiklandozó fogásokat kínáló étterem vár benneteket, hatalmas adagokkal, helyi specialitásokkal, modern fogásokkal és házias ízekkel.

Az étterem mellett büfé, bár és egy ABC is a rendelkezésetekre áll. Ha valami harapnivalóra vágytok, itt mindenki garantáltan megtalálja az igényeinek, ízlésének megfelelő finomságokat.

Az Aranypart Camping & Apartments egy olyan szállás Siófokon, amelynek remek vendéglátóhelyein nem sürget benneteket senki, amikor éppen a jóleső együttlét élvezetére koncentráltok. Sok helyen a rendezvények nagyüzemi módon zajlanak, ez a sürgetettség pedig nem illik a családi pillanatokhoz.

Szerencsére nálunk nem történhet meg, hogy a jó étvágyú nagybácsi csak egy bravúros trükkel tud még éppen megmenteni egy falatkát a négyszemélyes tálról, miközben már szedik le az asztalt körülötte. A kemping kiváló éttermében egy igazi nyaralóhely ráérős tempójában falatozhattok.

Sokoldalú szállás Siófokon – aktív szabadidő és kötetlen együttlét

A kemping és üdülőfalu egy sokoldalú szállás Siófokon, ahol nemcsak a pihenésnek, hanem az aktív kikapcsolódásnak is hódolhattok.

A gyerkőcöknek sok-sok mozgásra és térre van szükségük, amit az Aranypart Camping & Apartmentsnél szabadon élvezhetnek. Játszhatnak, szaladgálhatnak és közös élményeket szerezhetnek az egymástól távol élő unokatestvérek, valahogy úgy, ahogy azt gyerekként a szülők is átélték.

Az egész család számára hangulatos időtöltést ígérnek a sportpályáink is. Van csocsó, pingpong, röplabdapálya és még óriás sakk is! Ha inkább szurkolnátok, azt is megtehetitek, az árnyékban pihenve egy hűsítő koktéllal, vagy friss csapolt sörrel a kezetekben!

 

Medence, masszázs és strandolás a Balatonban

Az Aranypart Camping & Apartments egy kellemes, vízparti szállás Siófokon, ahol igazi nyaralós életérzés vár rátok! Kemping és üdülőfalu közvetlenül Balaton mentén helyezkedik el és hat kijárattal rendelkezik a város egyik legszebb és legnagyobb szabadstrandjára az Aranypartra.

Nemcsak a Balatonban, hanem akár a saját fűtött élménymedencénkben is lazíthattok, sőt a teljes ellazulásra vágyó vendégeink professzionális masszázs szolgáltatást is igénybe vehetnek.

 

Életre szóló kalandok, amelyek nem hiányozhatnak a családi fotóalbumból!

Az Aranypart Camping & Apartments olyan szállás Siófokon, ahol garantáltan emlékezetesek élményekkel lesz gazdagabb az egész család. A hosszú beszélgetések, a vizes kalandok, a gyerekek izgatottságától vidám reggelek, a jókedvű sürgés-forgás elemózsia csomagolás közben, amellyel egy nagyszabású családi kirándulásra készültök, csak néhány a felejthetetlennek ígérkező nagy pillanatok közül.

Mindemellett Siófokon és a környéken számtalan szabadidős programlehetőség és gyönyörű kirándulóhelyek várnak rátok, amire érdemes időt szánni. A kempingben kerékpárt is bérelhettek, így akár egy családi biciklitúrával is színesíthetitek az együtt töltött napokat.

Jó szívvel ajánljuk a siófoki kikötőből induló hajókirándulásokat, a Bella Állatpark meglátogatását, de a városközpontban található Víztoronyból is érdemes egy pillantást vetni a lélegzetelállító balatoni panorámára.

Mindezek éppúgy felejthetetlen időtöltést jelenthetnek, mint egy kötetlen szabadtéri sütögetés a kempingben, vagy a part menti séták a naplementében.

 

Egy szállás Siófokon, ami rátok vár!

Az Aranypart Camping & Apartments családias szállás Siófokon, ahol kisebb és nagyobb létszámú társaságok is kényelemben pihenhetnek. A helyetek bebiztosításához nincs más dolgotok, mint lefoglalni a vágyott szállástípust a megfelelő dátumot és kezdődhet a készülődés.

Szállást foglalni online, néhány kattintással tudtok. Az előleg befizetésével pedig bebiztosíthatjátok a helyeteket. Szállásotokat bankkártyával, vagy bármely szolgáltató által kibocsátott SZÉP kártyátok segítségével is fizethetitek. A foglalás egyszerű, cserébe pedig életre szóló élményekkel gazdagíthatjátok a családi emlékezetet.