Adrenalin, extrém sport

Élmények a Balatonon

2022. szeptember 02.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Adrenalin, extrém sport

Élmények a Balatonon

2022. szeptember 02.

adrenalin Aranypart Camping

Adrenalinra és új kalandokra vágysz? Vagy csak szeretnél valami nem hétköznapit ajándékozni a párodnak, családtagodnak esetleg barátodnak? Akkor van egy-két ötletünk, hogy dobd fel a fontos napokat. Szülinap, legény-, vagy lánybúcsú, esetleg évforduló – legyen bármelyikről is szó, ha szeretteid is kedvelik az izgalmakat, akkor Siófok környékén igazán fel tudjátok pörgetni a pulzusotokat.

 

Élményvezetés – most Tiétek a ring

Siófok mellett, Ádándon, több mint egy kilométer hosszú vegyes (aszfalt és murva) versenypályán próbálhatjátok ki magatokat, mint rally versenyzők. Felbőghet a motor, indulhat a száguldás, igazi adrenalin löket, ahol az esetleges vezetői szituációkról is tapasztalatokat gyűjthettek. Gyertek csapatban, és csapjatok egy versenyt, ahonnan mindenki élményekkel távozik. 300 lóerős rally autók állnak a rendelkezésre, amelyekkel nemcsak a gyorsaság élményét élhetitek át, de vezetői tudásotokat is tesztelhetitek.

Sió Rally Autóspark »

 

Csapatépítésnek is kiváló ötlet

Céges csapatépítés, partnertalálkozó, ahol különböző típusú rally versenyautót, terepjárót és munkagépeket is vezethettek. Mindezt íjászattal és airsoft lövészettel megfűszerezve egy jó kis bográcsgulyás vagy pörkölt elkészítésével, elfogyasztásával! Akár 50-60 fő is jól szórakozhat itt, vagy megtarthatja egész napos céges programját!

 

Más típusú adrenalinra vágysz? Itt a Jet Boat!

 

Szereted a száguldást és a feltörő hullámokat? Akkor próbáld ki ezt az igazán különleges adrenalin bombát. A Jet boat egy 880 lóerős motorcsónak, mely szó szerint hasít a vízen, farol, és olykkor alá is merül, azaz 20 perc tiszta őrölet. A hajót a siófoki hajóállomás 4-es állásán találjátok, ahonnan nyáron 10:30-tól félóránként indul a móka. Videós ízelítőt a hyperjet oldalán is találtok.

Hyper Jet »

Ugyanitt vízi taxi szolgáltatást is igénybe vehettek, Balatonfüred felé. Az ajánlat szerint a csónakok hipergyorsan érnek át az északi part egyik leghíresebb turisztikai központjába.

Ha további vizes kalandok is érdekelnek, katt ide »

 

Extrém sportok: még több adrenalin

 

Extrém sport park Siófokon

A Siófok-Kilitiben található sportparkban kipróbálható játékok többek között a paintball és a lasertag. Az eddig kevésbé ismert lasertag vagy infraharc a paintball fájdalommentes és csendesebb verziója. Itt nem kell lőszert kilőni, így nincs szükség sem védőruhára, sem maszkra. Nagy előnye, hogy a korábbi változataival szemben már lehet nappali fényben is játszani.

Van itt továbbá dodgem- és gokartpálya, kipróbálhattok vízi és szárazföldi akadálypályákat, mászófalat és quadot is. Családi vagy csapatépítő programnak is kiváló helyszín.

 

Power Fun ugrótorony Zamárdiban

Kicsit hasonlít a Bungee Jumpinghoz, annyi a különbséggel, hogy itt lábra érkeztek, és nem fejjel lefelé ugrotok  a mélyben. A 12 méter magas toronyból szabadon esni még így is eléggé nagy bátorságpróba és adrenalin. A Zamárdi Kalandparkban emellett több attrakció is vár, és még a kicsik is jól érzik magukat: kalandpálya, labirintus, vízi dodgem, vízihenger – csak egy kis ízelítő a kínálatból.

Így néz ki a gyakorlatban »

 

adrenalin sétarepülés Siófok

 

Kaland a levegőben – Balatonkeresztúrról sétarepülés

Balatoni táj madártávlatból és a repülés örömet, mindez akár 1 órán keresztül. Igaz az élményért Siófokról kicsit messzebb kell menni, de biztosan megéri, ha valaki még nem ült kis méretű repülőgépen.  Repülhettek szólóban, párban vagy utazhattok 3-an is. A főpilóta Kántás Andor, pilótaoktató, aki barátjával elrepült Keszthelyről egészen Sydney-ig. Több évtizedes tapasztalatuk mellett maximális biztonságban érezhetitek magatokat még a felhők között is.

Lúcia Air »

 

És hol tudtok megszállni?

Aki adrenalin és ilyen kalandok után vágyik, az biztosan szívesebben választ laza, de igényes szálláshelyet. Akár barátokkal jöttök, akár párban vagy a családdal, a kemping mindig jó megoldás, hogy az adrenalin dús napot akár egy kinti sütögetéssel, vagy beszélgetéssel zárjátok le. Ha többen érkeztek, akkor az Aranypart Camping mobil- és üdülőházai a legalkalmasabbak, ahol kényelmesen elfértek, és minden szükséges felszerelést is megtaláltok. Mindkét háztípus 6 személyes, de van olyan is, ahol 8 vendég is kényelmesen elfér. Mivel az egész kemping kutyabarát szállás, így a házakba is bevihetitek házi kedvenceiteket.

 

Nagyobb társaságoknak és céges csapatépítéshez ajánljuk!

Legyen az csapatépítés, baráti, esetleg nagyobb családi összejövetel, az Aranypart Campingben biztos, hogy mindenki elfér. Nézzétek meg a kemping térképét, és válasszátok ki a legmegfelelőbb szállástípust.

Az üdülők részletes leírásait itt találjátok »