Wellness élmények várnak

Lazítás az Aranypart Campingben

2023. június 12.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Wellness élmények várnak

Lazítás az Aranypart Campingben

2023. június 12.

wellness masszázs szauna Aranypart Camping Siófok Balaton

Wellness élmények az Aranypart Campingben

Minden bizonnyal a kempingezés, a nyaralás egyik legszabadabb formája, ahol a természet közelsége és a kényelmi szolgáltatások együttesen teszik igazán kellemessé a kikapcsolódást. Az Aranypart Campingben még ezt is tudjuk fokozni, hiszen nálunk egyedülálló wellness élmények is várnak benneteket a Susannebotty Masszázs Csapat és Nomád Szauna szolgáltatásai révén. Ha szeretnétek kikapcsolódni és felfrissülni egy kicsit, ha elmerülnétek a kemping élet hol nyüzsgő, hol pedig békés mindennapjaiban, akkor idén nyáron is érdemes ellátogatnotok a siófoki aranypartra. A város rengeteg látnivalóval, kirándulási lehetőséggel, az Aranypart Camping pedig mennyei kényelemmel és valódi wellness szolgáltatásokkal vár benneteket!

Egy színvonalas nyaralásnál, ma már alapkövetelmény a kényelem, akárcsak a könnyen elérhető testi-lelki kényeztetés lehetősége. Sokaknak fontos szempont az is, egy kellemes masszázsért, vagy szauna élményért ne kelljen messze menni, sőt a legjobb, ha ezeket a wellness szolgáltatásokat közvetlenül a szállásunkon is megtaláljuk. A welness élményeknek az Aranypart Campingben is abszolút helye van. Jelentkezzetek be egy kényeztető masszázsra, vagy élvezzétek a szaunázás élményét. Az alábbiakban  részletesen bemutatjuk, hogyan tehetitek még tökéletesebbé a kempingben töltött időt.

 

Masszázs szolgáltatások a kempingben

Susannebotty Masszázs Csapat

A Susannebotty egy komplett csapattal várja az érdeklődőket, így mindenki garantáltan megtalálja a neki megfelelő tökéletes masszőrt. Különböző időtartamú masszázsokat kínálnak, attól függően, hogy a vendég mennyi időt szeretne szánni a programra. A masszázsok hossza lehet 30, 60 illetve 90 perc.

Igénynek megfelelően választhatunk lazítás, gyúrás, mély izom masszázs, talpmasszázs, relax masszázs, fejmasszázs, sportmasszázs és alkalmanként talp reflexológia közül is.

  • 30 percben a szakemberek az adott területre fókuszálva segítenek az izmok ellazulásban (pl.: nyak, váll, láb, fej, hát).
  • 60 perces masszázs során a profi masszőrök a teljes testünket mindkét oldalon átmasszírozzák, természetesen figyelve az egyéni igényeinkre.
  • 90 percben a  teljes test masszázsa mellett extra fej- vagy  talp masszázs zajlik.

 

wellness masszázs szauna Aranypart Camping Siófok Balaton

 

A Susannebotty különleges szolgáltatásai

Speciális kezeléseket is kínál a csapat, igénybe vehetünk lávaköves, hangtálas szolgáltatást is, valamint egy különleges szaunában végzett masszázs rituáléra is van lehetőségünk a szabad helyek függvényében.

 

Elérhetőségek

Június közepétől heti 5 napon át, 10.00 és 19.00 óra között lehet igényelni a szolgáltatást. Kivétel az ebéd- és pihenőidő. Hétfőn és kedden szünetel a szolgáltatás, de előzetes igény szerint a nyitvatartási idő változtatható.

Szeptember elsejétől 10.00 és 18.00 között tudjátok igénybe venni a Susannebotty masszázs szolgáltatásait.

Érdeklődni, vagy bejelentkezni a kemping recepcióján vagy a mellette lévő szalonban lehet.
A Susannebotty csapata elérhető közvetlenül a +36 70 391 9331 telefonszámon is.

 

Szauna a Balaton parton? Igen!

Nincs is igazi wellness élmény szaunázás nélkül. Nomád Szauna különleges lehetőséget kínál a forró hangulatok kedvelőinek szintén közvetlenül az Aranypart Camping területén. Egy hagyományos fatüzelésű mobil szauna várja a vendégeket a Balaton parton, amely 10-12 fő befogadására alkalmas.

 

A Nomád Szauna programjai

Rendszeresen szervezett szauna programok is szerepelnek a Nomád Szauna kínálatában, amelyek során zenés, aromás felöntésekkel, professzionális szaunamester vezetésével, teszik tökéletessé a szauna élményt.

 

wellness masszázs szauna Aranypart Camping Siófok Balaton

Wellness: masszázs és szauna Aranypart Campingben

 

Felöntések

A 2023-as szezonban minden szerdán, pénteken és szombaton, este 20 órától különleges felöntések várnak a NOMÁD szaunában, kellemes zenével, illatokkal és professzionális szaunamesterekkel.

A szaunaestek három felöntésből állnak, amelyek 12-15 percesek. A program során különböző minőségi aroma olajokkal, testet és lelket kényeztető illatokkal találkozhatunk, a felöntések végén pedig frissítővel várnak bennünket.

Szeptember elejétől a szaunát egyéni szaunázásra és kezelésekre lehet igénybe venni.

 

Masszázs rituálé

Szaunában, alacsony hőfokon végzett masszázs kezelés a profi masszőrökkel együttműködésben fantasztikus élmény. A folyamat során lehetőségünk van ellazulni, megszabadulni a felesleges feszültségtől.

A Masszázs rituálé folyamata:

1. lépés sós ledörzsölése a testnek,
2. lépés könnyű átdörzsölés olajjal,
3. lépés beáztatott virgáccsal átpaskolás.

 

Egyéni szauna élmény

Igény szerint egyénileg is élvezhetjük a szauna időt, ha egy kis nyugalomra vágyunk. Rossz idő esetén extra nyitva tartással, szauna kezelésekkel is fogadják az érdeklődőket, hogy a nyaralás valóban hibátlan legyen.

Szaunaetikett a tökéletes kikapcsolódás érdekében

A Nomád Szauna valódi, hamisítatlan wellness élményt hoz el nekünk a kempingbe, ennek megfelelően, az egészséges szaunázás érdekében, a programok fürdőruhamentesen, szauna lepedő használatával zajlanak.
Ha nem hoztál magaddal szauna lepedőt, nem probléma, annak kölcsönzése is lehetséges. A szauna padok is lepedővel fedettek.
A Nomád Szauna szolgáltatásainak igénybevételekor fontos tudni, hogy szauna etikett van érvényben, amely a kint lévő plakáton megtekinthető.

 

A Nomád Szauna elérhetősége

A Nomád Szauna programjain bejelentkezés útján lehet részt venni. Érdeklődni a szauna szolgáltatásokkal kapcsolatban a +36 70 391 9331 telefonszámon lehet.

 

Kedvet kaptál egy kis kempinges wellness hangulathoz?

Az Aranypart Camping csodás helyen, igazi kényelemmel várja a vendégeket. Foglalj szállást és használd ki maximálisan a színvonalas wellness szolgáltatásokat is. Kapcsolj ki, élvezd a kemping nyugalmát és próbáld ki a regenerálódás legjobb módszereit, amit a Susannebotty Masszázs Csapat és a Nomád Szauna kínál számodra. Szállásfoglalásra online egyszerűen van lehetőséged, szállásodat pedig fizetheted SZÉP kártyával, vagy bankkártyával. Nálunk akár sátorhelyet is tudsz foglalni online.