Wakeboard szezon – 2023

Sport és vízparti életstílus

2023. május 13.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Wakeboard szezon – 2023

Sport és vízparti életstílus

2023. május 13.

wakeboard Bamboo sziget Aranypart Camping Siófok

Wakeboard pálya is várja a kempingezőket

Az Aranypart Campingben igazán belevethetitek magatokat a vízparti életstílus örömeibe. Itt mindent megtaláltok, ami a felhőtlen kikapcsolódáshoz szükséges lehet. Szabadtéri játékok, sportlehetőségek, kültéri fűtött medence és a csodás Balaton part vár benneteket. Aki már járt nálunk tudja, hogy ebben a kempingben ráérős reggelekre, kedve szerint aktív vagy éppen pihentető napokra számíthat a nyaralás alatt.

A vízi sportok szerelmeseinek és a kalandokat kereső kempingezőknek pedig még egy szuper lehetőséget hoz a 2023-as szezon. A Wakeboard – Bamboo sziget a parttól mindössze 80 méterre várja, hogy meghódítsátok a vizet!

 

Vizes kalandok – Aranypart karszalaggal kedvezményesen

Idén egy nagyszerű lehetőséget kínál a Wakeboard – Bamboo sziget a kemping vendégei számára. Ha rendelkeztek Aranypart Camping karszalaggal egyet fizet kettőt kap akciót is igénybe vehetitek a Bamboo sziget wakeboard szolgáltatásaira:  1/2 órát fizetsz 1 órát csúszhatsz; 1 órát fizetsz, 2 órát wakeboardozhatsz.

 

wakeboard Aranypart Camping Siófok

Bamboo sziget, Aranypart Camping Siófok

 

A Bamboo sziget szolgáltatásai

  • wakeboard
  • landlock
  • wakeskate
  • páros léc
  • monosí
  • szörf

A Bamboo szigeten kölcsönözhettek eszközöket, de felkészült, professzionális oktatók is a segítségetekre lesznek annak érdekében, hogy igazán felejthetetlen élményben legyen részetek. A kitartó sporttevékenységeket követően pedig élvezhetitek a pihenés ezen a csodás vízen úszó oázison, ahol a Bamboo pihenő helyekkel napágyakkal, napernyőkkel és egy remek kis büfével vár benneteket.

 

Június elején nyit a Bamboo

Azt már megszokhattuk, hogy Siófokon nem lehet unatkozni. Ahogy a megérkezik a jó idő, a város megtelik élettel és évről-évre megannyi látnivalóvalóval, valamint színes programkavalkáddal várja a látogatókat. 2023 június 9-én kezdetét vehetik a vizes kalandok is, hiszen végre a vízisí-szezon is elindul Siófokon. A hónap elején ugyanis kinyitja kapuit a Bamboo Vízisí pálya.

 

Mitől olyan egyedi a wakeboard?

Wakeboard, más néven vízisí egy valódi extrém sport, amely magában foglalja a síelés, a snowboardozás és a szörfözés elemeit, ugyanakkor teljesen más kihívást jelent, mint mondjuk a klasszikus szörf. A wakeboardozók a víz tetején siklanak, miközben egy kötél segítségével egy motorcsónak húzza őket, esetleg egy kötél-pályán vontatják magukat.

A stabilitás megtartása nem egyszerű feladat, mindenképpen gyakorlást igényel, azonban a sebesség a víz közelsége felülmúlhatatlan élménnyel ajándékoz meg minket kitartásunkért. Ez a sport kiváló lehetőséget nyújt minden adrenalinra éhes sportolónak.

A vízisíelés során a határainkat feszegetve kiélvezhetjük az extrém sportok adta semmihez nem fogható élményeket. Nem csoda, hogy a wakeboardozás egyre népszerűbbé válik a Balatonon is.

A Bamboo Vízisí pálya vonzza a fiatalokat és mindazokat, akik szeretnének kipróbálni valami újat és izgalmasat a nyaralásuk alatt. A wakeboardozást az teszi annyira vonzóvá, hogy ez a tevékenység egy komoly sport és a laza vízparti életstílus tökéletes kombinációja, ahol valóban szabadok lehetünk, mindemellett igazi sport teljesítményként is felfoghatjuk a dolgot.

 

Kinek ajánlott ez a sport?

A wakeboard nem egy hétköznapi sportlehetőség, így elsősorban azoknak ajánlott, akik szeretik a kihívásokat és már van tapasztalatuk a vízen, vagy érdeklődnek a vízi sportok iránt. Mindenesetre nagyon izgalmas dologról van szó, ami egyrészt szórakoztató, másrészt pedig próbára teszi az erőnlétünket.

Mivel a vízisíelés során a testünket egyensúlyban kell tartanunk, ezért ez a sport nem csupán komolyabb izommunkára késztet minket, de a koordinációs képességeink fejlesztésére is pozitív hatással lehet.

Általában azt mondják, hogy ez a sport azoknak való, akik tapasztaltabbak a vízi sportok terén, vagy jó az állóképességük, mivel a kezdők számára az első pár alkalommal nehéz lehet. Minden kezdet nehéz, így van ez a vízisí esetében is. Ha először próbálkozunk, kihívás lehet a deszka irányítása de még az is, hogy sikerüljön a víz felszínén tartani magukat.

Ennek ellenére nem szabad megriadni a kezdeti nehézségektől, hiszen ha egyszer rákapunk az ízére, semmihez sem fogható élményekkel leszünk gazdagabbak. Szabadon siklani a vízen, élvezni a sebességet és átélni a teljesítmény sikerét igazi adrenalin bomba.

Mindeközben a Bamboo Vízisí pályán biztonságban kísérletezhetünk, hiszen a megfelelő felszerelés használata és a biztonsági szabályok betartása segíthet abban, hogy mindenki gondtalanul élvezhesse a wakeboardozás élményét.

 

Szállásfoglalás és wakeboard élmények

Az Aranypart Campingben szállást foglalni online egyszerűen lehet. A szállásotokat pedig fizethetitek bankkártyával, vagy akár SZÉP kártyával is. A művelet csupán néhány percet vesz igénybe, de így a helyetek garantáltan várni fog benneteket a kiválasztott időszakban.

A kempingbe érkezvén karszalagot kaptok, amely egyszerűbbé teszi a ki- és belépést a területre és a felmutatásával igénybe vehetitek a Bamboo Vízisí sziget egyet fizet kettőt kap kedvezményét is. Kemping, nyári élmények, szabadság, nem is kell ennél több.