Az üdülőfalu

Ahol a legjobb közösséget építeni

2023. február 12.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Az üdülőfalu

Ahol a legjobb közösséget építeni

2023. február 12.

Üdülőfalu, ami összehozza az embereket

A modern kemping nem csak egy szállás, hanem valóságos üdülőfalu, ami sokkal több lehet annál, mint ami elsőre eszünkbe jut róla. Ha a kempingezésről van szó, sokaknak számos nosztalgikus pillanat, gyerekkori emlék, osztálykirándulás, vagy családi-, baráti nyaralások képei idéződhetnek fel. A kempinges nyaralás magában foglal, sok-sok felejthetetlen élményt, a sátorállítás mókás pillanataitól, a kempinges sütögetésekig, a strandolástól a szabadtéri játékokig, mindent ami a kikapcsolódás és az együttlét örömeit hozza el számunkra.

Manapság azonban a kempingezés, még ennél is többet tud nyújtani! Az Aranypart Camping nagy hangsúlyt fektet a kényelmi szolgáltatásokra, így egy ilyen nyaralásra már nemcsak kalandok jellemzőek, hanem a komfortosság is. Ugyanakkor a kempingnek ez a modern kényelmes formája rendelkezik egy nagyon erős csapatépítő tulajdonsággal is, ami nemcsak családokat, baráti társaságokat kovácsolhat össze, de közösségformáló jellegénél fogva csoportok osztályok számára is ideális lehet. Komfort és közösségépítés ez teszi a modern kempinget üdülőfaluvá.

Ahhoz, hogy egy csoportos programból a lehető legtöbbet hozzuk ki, az üdülőfalu kitűnő megoldás lehet. Mitől lesz egy szállás megfelelő közösségi nyaralásra? Az alábbi néhány fontos szempont segíthet eligazodni.

Kiváló elhelyezkedés

Az Aranypart Campinget méltán nevezhetjük üdülőfalunak, hiszen méreteinél fogva nagyobb csoportok befogadására is alkalmas. A szálláshely a Balaton egyik legmozgalmasabb településén Siófokon található. Ez az elhelyezkedés ideális egy csoportos nyaraláshoz, legyen szó munkahelyi csapatépítőről, osztálykirándulásról, vagy tréningekről. Az ilyen utazásoknak során nemcsak célirányos programok fordulnak elő, de gyakran van alkalom fakultatív szabadidőeltöltésre is. Ezért a jó lokáció jelentős értéket képvisel egy olyan üdülés során, ahol egy nagyobb csoport elégedettsége a cél. Siófok számos lehetőséget kínál szervezett programok mellett a kötetlenebb felfedezőutakra, városi, vagy Balaton parti sétákra.

 

üdülőfalu Aranypart Camping Siófok

Wakeboard pálya az Aranyparton

 

Kemping mint közösségi tér

Legyen  szó sátorban, mobilházban, vagy üdülőházban történő elszállásolásról, a kempingbe érkezvén, a nagyobb létszámú csoportokat, kisebb egységekre lehet bontani. Ez azért is előnyös, mert így egyrészt több privát szférához juthatnak a csoport tagjai, mégis egy szűkebb körrel szorosabb kapcsolat alakulhat ki az üdülőfaluban töltött idő során. Nemcsak iskolás korban, de felnőttként is erős összetartó ereje van egy ilyen élménynek. A kisebb csoportokban történő elszállásolás során, a vendégek egyéniségüknek megfelelően sajátos hangulatot varázsolhatnak a saját lakóegységükbe, legyen szó bármely szállástípusról.

Nagyobb létszámú közösségi játékokra alkalmas árnyékos szabad terek is találhatóak a kempingben, egy leleményes csoportvezető, vagy osztályfőnök, kisebb-nagyobb közösségépítő játékokkal, rituálékkal is színt vihet a csoport kempingben töltött napjaiba.

Kemping mint a nem formális tanulás terepe

Akár osztálykirándulásról, akár más csoportos útról legyen szó, sokszor merül fel az igény a szervezők, de olykor a csoporttagok részéről is, hogy ne csak egy egyszerű nyaralásról legyen szó, hanem legyen lehetőség valamilyen személyes fejlődésre, játékos, vagy szórakoztató tanulásra is. A kempingezés ezt is tudja, hiszen észrevétlenül ajándékoz meg a gyakorlati készségek fejlődésével mindenkit, aki ellátogat egy ilyen útra. Gondoljunk csak a sátorállítás vicces pillanataira, vagy a nyaralás során közösen megalkotott tábori szabályokra. Ezek mind-mind a sikeres élethez nélkülözhetetlen tulajdonságainkat erősítik. A kempingezés során kibontakoztathatjuk együttműködési képességeinket, leleményességünket, de a kikapcsolódási-, stressz kezelési és a humorra való képességek is hangsúlyt kapnak.

Kikapcsolódás és kényelem

A kényelmi szolgáltatások és a színvonalas ellátás nélkül nem is beszélhetnénk valódi üdülőfaluról. Az Aranypart Camping megadja mindazt, ami egy szuper nyaralás élményhez nélkülözhetetlen. A kempingben az étkezést is meg lehet oldani, mert kiváló étterem, büfé és bolt is elérhető a vendégek számára. Szükség esetén még a mosásra sem lesz gondja a kempinglakóknak, mosatási szolgáltatásnak révén, de a közös használatú terek higiéniája is kifogástalan a rendszeres takarításnak köszönhetően. Mindemellett szabadidős tevékenységek egész tárházát lehet igénybe venni, az Aranypart Campingben élménymedence, röplabdapálya, ping-pong, csocsó, mini golf is található. Mindezek teszik igazi üdülőfaluvá az Aranypart Campinget, ráadásnak pedig ott a Balaton part és a strand, nincs is ennél tökéletesebb hely a pihenésre és kikapcsolódásra.

Szállásfoglalás és ajánlatkérés

Ha csoportok számára szeretnénk utazást szervezni, akkor is érdemes szállást mielőbb lefoglalni, ha a pontos programot még nem terveztük meg. A nagyobb létszám miatt a legjobb lehetőségek hamar elúsznak, ezért jobb, ha bebiztosítjuk a helyünket online foglalás segítségével. Fontos, hogy az online foglalás csak akkor lesz végleges, ha az előleg befizetésére is sor kerül. A fizetésre bankkártyával és SZÉP kártyával is van lehetőségünk.

A tervezési szakaszban jól jöhet, ha rendelkezünk árkalkulációval, mert így könnyebben kiszámolhatjuk a csoportos utazás költségeit. Kérhetünk személyre szabott árkalkulációt is online, 24 órán belül megkapjuk a hivatalos árajánlatot az e-mail fiókunkba. Ezt követően nincs más dolgunk, mint megvitatni az érintettekkel és következhet a foglalás és a tervezgetés.