Tervezd meg kirándulásod!

Nyaralás könnyen és gyorsan

2022. június 07.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Tervezd meg kirándulásod!

Nyaralás könnyen és gyorsan

2022. június 07.

kirándulás nyaralás Aranypart Camping Siófok olcsó szállás

Mindannyian tudjuk, mennyire bonyolult néha egy kirándulást megtervezni, főként, ha programokkal is szeretnénk színesíteni azt. Persze van az úgy, hogy csak arra vágyunk, hogy egy héten keresztül a hasunkat süttessük a parton, meg végre valaki főzzön ránk, ez esetben csak ki kell választanunk a megfelelő helyszínt és szállodát, és több gondunk nincs is.

Viszont ha már utazunk, és szeretnénk látni is valamit a környékből, van egy tippünk, hogyan találtok sok-sok kirándulási lehetőséget egy helyen. Így nem kell hosszú órákat a számítógép előtt tölteni, mire különböző weboldalakról „összeguglizzátok” a lehetőségeket.

kirándulás nyaralás Aranypart Camping Siófok

Kirándulástervező?

Szóval, ha könnyíteni szeretnétek az életeteken, akkor a legegyszerűbb, ha felkeresitek a kirándulastervezo.hu oldalt, ahol szállásokat, látnivalókat, kulturális emlékhelyeket és mindenféle attrakciót egy helyen találtok.

Az oldal többféle keresést is felkínál, így akár helyre, programra, látnivalóra is rá tudtok keresni. Vegyünk egy példát. Ha már tudjátok, hogy például Siófok a kiválasztott úti cél, akkor írjátok be a keresőbe, és 3 oldalon keresztül válogathattok azok közül a kirándulóhelyek közül, amit érdemes a városban felkeresni.

 

Kirándulási célpontok keresése a helységen belül és a régióban

Nemcsak az adott helységen belül, de akár a régióban megtalálható összes lehetőséget is lekérdezhetitek

Legyen az múzeum, lovaglási lehetőség, vidámpark vagy étterem, a kirándulástervező régiónként is listázza ezeket. 10 régió közül választhattok a térképen, így biztos megtaláljátok a Nektek legmegfelelőbb helyszíneket, programokat. A területek között a Balaton külön szerepel, ezáltal egy komplett balatoni utazást is meg tudtok tervezni percek alatt.

 

A kirándulástervező összesen 29 kategóriában kínál utazási tippeket

Ha nincs ötletetek, vagy pont fordítva, ha nagyon konkrét elképzelésetek van, hogy milyen témában keresnétek, akkor is segítségetekre lesz a felület. Ha nincs ötleteket, akkor azért, mert sok-sok kategóriában lehet tájékozódni a kínálatról az oldalon, és lehet, hogy pont valamelyikhez kedvet kaptok. A pedig pontosan tudjátok, hogy például síelni, strandolni vagy épp golfozni szeretnétek, akkor pedig épp ezért lesz hasznos a tematikus kereső.

 

Túrázóknak túratervezésben is segítségükre van az internet

Túrautakat, jelzéseket és szállásokat is mutat az a térkép, amit a https://tervezo.heyjoe.hu/ oldalon találtok. A teljes Magyarországot lefedő térképére természetesen rá is tudtok nagyítani, így könnyen tudtok tájékozódni melyik útvonal merre vezet, ráadásul a busz és vasútútvonalak és megállók is fel vannak tüntetve, így az oda, illetve visszajutásban is segítségetekre lehet az app.

 

Ha idegen helyen jársz, pillants rá a Google Maps-re

Kirándulás tervezéshez a Google Maps is alkalmas, sőt, a folyamatos bővítéseknek köszönhetően gyorsan rá tudtok lelni azokra a helyekre, amire épp szükségetek van. Tudom, sokan használjátok ezt a térképet, de biztosan sokan vannak azok is, akik még nem feltétlenül ismerik a Google Maps-ben rejlő lehetőségeket.  Nemcsak útvonalat lehet tervezni az applikáció segítségével, hanem látnivalókra, éttermekre, gyógyszertárakra és szállásokra is rá lehet itt keresni.

TIPP: A térképen megjelenő szállások esetében a Booking és egyéb szállásközvetítők árait dobja ki a kereső, viszont nem biztos, hogy ezek a legolcsóbb ajánlatok. Az Aranypart Camping esetében a legjobb szállásajánlatokat a saját weblapunkon találjátok. Érdemes hát felkeresni az adott szállás webhelyét és ott lefoglalni a szállást.

 

Egy kattintással a környék szolgáltatásainak zöme megjelenik

Csak ki kell választani, hogy mit szeretnénk, hogy a Google mutasson nekünk. Például egy kávézót, töltőállomást vagy tömegközlekedési helyet, aminek a tőlünk való távolságát a “tartózkodási helyünk” bekapcsolásával, pillanatok alatt be tudunk mérni. Ami még nagyszerűbb, még azt is meg tudjuk nézni, hogy épp melyik van nyitva, esetleg zárva, így nagy valószínűséggel nem fogunk fölösleges köröket futni.

Ez akkor jöhet kapóra, ha épp egy ismeretlen helyen járunk, és nem tudjuk, mit hol találunk. Hol találunk például egy boltot vagy autóbusz-állomást, hol tudunk tankolni, vagy akik szívesen barangolnak és közben megéheznek, könnyen választhatnak ennek segítségével éttermet a tartózkodási helyük közelében.

Akkor is hasznos lehet így tájékozódni, ha kirándulás közben elered az eső, vagy bármilyen olyan tényező jön közbe, amire nem számítottunk, és gyorsan kell reagálnunk. Egy programváltozás, baleset, bármi adódhat egy kirándulás alkalmával, használjuk bátran a digitális világ kínálta lehetőségeket.

Google maps »

 

Ha a legjobb szállás árat keresitek

Kérjetek ajánlatot és mi 24 órán belül elküldjük személyre szabott árajánlatunkat, így a foglalás előtt az árak függvényében tudtok dönteni:

Mobilházak ajánlatkérés »
Lakókocsi parcellák ajánlatkérés »
Sátorhelyek ajánlatkérés »