Kemping árak

Árkalkuláció és online foglalás - gyorsan, egyszerűen!

2024. február 09.

Kemping árak

Árkalkuláció és online foglalás - gyorsan, egyszerűen!

2024. február 09.

kemping ár foglalás Aranypart Camping Siófok

Az nem vitás, hogy a nyaralást szinte lehetetlen elképzelni a vízpart és a természet közelsége nélkül. Siófokon az Aranypart Camping & Apartments mindez megtalálható és nem utolsó szempont az sem, hogy az árak sokkal kedvezőbbek, mint más jellegű balatoni szállások költségei. Itt kempingezni azért is jó, mert a Balaton partot, árnyas fákat, strandot, a városi környezet előnyeit és a kényelmi szolgáltatások közelségét is élvezhetjük a szabadságunk alatt.

Az Aranypart Camping & Apartmentsben különböző szállástípusok közül lehet választani, így biztosan megtaláljátok azt, ami a hozzátok a leginkább közel álló életérzést nyújtja majd. Ha kényelmes mobilházak, apartmanok érdekelnek, vagy ha lakókocsis-, esetleg sátras nyaralásról ábrándoztok, nem érdemes sokat várni a szállásfoglalással, nehogy lemaradjatok, az általatok preferált lehetőségekről.

 

Az online foglalás előnyei

Bárhol, bármikor elintézhető

Az online foglalás egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell a nyaralást azzal töltenünk, hogy szálláshelyről-szálláshelyre vándorolunk szabad helyek reményében. Érdemes egy kicsit előre tervezni  és pár kattintással mentesülni a kellemetlenségektől. Ráadásul bárhol, bármikor bebiztosíthatjuk a nyaralásunkat, csak internetelérésre van szükségünk.

 

Néhány percet vesz igénybe

Az online foglalás tényleg gyors és egyszerű, nem kell reménytelenül telefonálgatni, vagy bejárni az egész Balatont, hogy egy az igényeinknek megfelelő szállást találjunk szabadon. Az Aranypart Camping & Apartments weboldalán a foglalás menüpontban tudjátok leadni az igényeiteket, majd az előleg befizetését követően a várva várt nyaralás (azaz a szállásfoglalás visszaigazolása) az e-mail fiókotokban landol.

 

Online foglalással egyszerűbb a szervezés

Aki szervezett már nyaralást többedmagával az biztosan tudja, hogy nem mindig egyszerű időpontot egyeztetni, főleg, ha túlságosan elfoglaltak a leendő útitársaink. Ha végre sikerült közös nevezőre jutni, senki nem szeretné azt hallani, hogy a kiválasztott dátumra már nincs szabad hely. Az online foglalás legnagyobb előnye, hogy valós időben mutatja az elérhető helyeket naptárban, így azonnal lecsaphattok a zölddel jelölt napok közül a legideálisabbra. Ha kemping árakról szeretnétek előzetesen tájékozódni, kérhettek árkalkulációt is.

 

Fizethetsz bankkártyával vagy SZÉP kártyával is

Fontos megjegyezni, hogy a foglalás az előleg befizetésével válik véglegessé, ez garancia is egyben, arra vonatkozóan, hogy az általatok lefoglalt helyeket fenntartsuk számotokra. A fizetést is kényelmesen intézhetitek online. Ráadásul nem csak bankkártyás, de a SZÉP kártyával történő fizetésre is van lehetőségetek. Az Aranypart Camping & Apartments-nél az összes szolgáltató által kibocsátott SZÉP kártyát használhatjátok. Bár a kemping árak alacsonyabbak, mint más szállások, mégis jól jöhet, hogy lehetőség van a SZÉP kártya használatára, ráadásul nemcsak a szállást, de más szolgáltatásokat is fizethettek vele.

 

Az online foglalással biztosan lesz helyetek

Fontos tudni, hogy a kemping árkalkulációja még nem minősül foglalásnak. Ha biztosra mennétek és szeretnétek, hogy fenntartsuk a helyeteket, azt az online foglalás véglegesítésével tudjátok elérni. Ha a foglalást az előleg befizetésével véglegesítettétek akkor nincs más hátra, mint készülni a nyaralásra, hiszen a helyetek biztossá vált. Mindezt akár otthon a kanapéról, vagy ebédszünetben el tudod intézni pár kattintás az egész. A foglalásod véglegesítéséről e-mailben kapsz értesítést. Ez után hátra is lehet dőlni és élvezni a gondolatot, hogy megvan a hely az időpont; megyünk nyaralni!

 

kemping ár foglalás Aranypart Camping

Kemping árkalkuláció gyorsan egyszerűen

Az Árkalkuláció, foglalás menüpontban azonnal le tudjátok foglalni az általatok kiválasztott szállást, így nem kockáztatjátok annak lehetőségét, hogy esetleg nem lesz abban az időszakban, amelyben nyaralni szeretnétek.

Ha kemping árakra vagytok kíváncsiak, de még nem szeretnétek biztosan lefoglalni az általatok kiválasztott szállástípust, akkor is érdemes az Árkalkuláció, foglalás menüpontra kattintani, hiszen a kalkuláció után nem kell lefoglalni az adott szállást. Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár, viszont megtudhatjátok, hogy pontosan mennyibe kerülne a szállásotok.

 

Árajánlat kérés

Az ajánlatkérés, akárcsak az online foglalás, pár pillanat alatt elvégezhető, egy rövid űrlap kitöltésének segítségével. Kollégáink 24 órán belül elküldik az ajánlatot számotokra.

A kemping árral kapcsolatban ezen az egyszerűen és gyorsan kitölthető űrlapon keresztül minden fontos tényezőt be tudtok jelölni (szállás típusa, hány vendég érkezne, vendégek életkora, tervezett érkezés és távozás dátuma).  Kollégáink legkésőbb 24 órán belül elküldik az ajánlatot e-mailben, amely tartalmazza, hogy a kiválasztott időszakra vonatkozóan, a megadott vendégszám és szállástípus konkrétan mennyibe kerül.

 

Sátorhelyet is lehet online foglalni

Az Aranypart Camping & Apartments-ben 2020-ban újdonságként került bevezetésre, hogy sátorhelyet is lehet online foglalni.  Nálunk ezt is megtehetitek, hiszen a sátras nyaralás rajongóinak éppúgy fontos, hogy biztos helyük legyen a kempingben.

 

A nyaralás szervezését nem lehet elég korán elkezdeni

Az online foglalásnál egyszerűbb, gyorsabb megoldás nem létezik, de az egyik legnagyobb előnye mégis az, hogy így már idejében elkezdhetünk a nyaralásról ábrándozni. Azért is jó mielőbb foglalni, mert így biztosan nem maradunk le az általunk preferált helyekről, sem a nekünk legmegfelelőbb időpontokról. Főleg akkor érdemes erre odafigyelni, ha hosszú hétvégék, vagy valamilyen kiemelt esemény, esetleg a főszezon során, vagy ahhoz közeli időszakban szeretnénk egy kis pihenést beiktatni.