Lakókocsi parcellák

Fix helyfoglalás

2022. február 25.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Lakókocsi parcellák

Fix helyfoglalás

2022. február 25.

Lakókocsi komfort parcella - Aranypart Camping, Balaton, Siófok

Lakókocsival a Balaton partján olyan, mintha tengerparton lennétek. Siófok, tele van élettel és számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőséggel. Itt találjátok az Aranypart Campinget is, ahol gyerekek, fiatalok és felnőttek is jól érzik magukat. A lakókocsi parcellák mind el vannak kerítve egymástól, szép zöld környezetben, így zavartalanul tudtok pihenni. A kempingben olyan szolgáltatásokat is igénybe vehettek, amelyek tökéletessé és izgalmassá teszik a nyaralást.

 

lakókocsi parcella - Aranypart Camping, Balaton, SiófokGyönyörű kilátás a Balatonra az Aranypart Campingben Siófokon

 

Kempingezz magas színvonalon

Lássuk, hogyan is néz ki az Aranypart Camping. A kemping területén négy vizesblokk van, ahol mindig tiszták és szépek a mosdók és a zuhanyzók. A kempingezők számára közös konyhát biztosítunk, amelyet sok rezsóval és mikrohullámú sütővel szereltünk fel, hogy mindenki kényelmesen tudjon főzni. Hűtőrekeszeket is tudtok bérelni, ami azt jelenti, hogy a közös, nagy hűtőben található fakkokat csak Ti használjátok, és ezek kulccsal zárhatók.

Hogy még egyszerűbb legyen az élet, hűtőt is tudtok bérelni a recepción, amit oda tudtok vinni a lakókocsitokhoz vagy sátratokhoz. Emellett műanyag asztalt és székeket is kérhettek, így a kempinghelyeteken nyugodtan tudtok enni, inni, ücsörögni.

A legtöbb kempinggel ellentétben nálunk a WIFI a kemping egész területén ingyenes, így munka miatt vagy a szabadidő eltöltésére is tudjátok használni.

Kutyust, cicát vagy más háziállatot is szívesen látunk a kempingben, természetesen a szabályok betartása mellett. Lakókocsizók számára három kisállat „nyaralását” tartalmazza az alapdíj és egy autó számára a parkolás is ingyenes. A személygépkocsi közvetlenül a lakókocsi mellett tud parkolni.

 

Parcellát vagy komfort parcellát válasszak?

A komfort lakókocsi helyeken víz, szennyvíz és áram is található, így nem feltétlenül kell a közös mosdót és fürdőt használnotok.

 

Lakókocsi komfort parcella - Aranypart Camping, Balaton, SiófokLakókocsi komfort parcella – Aranypart Camping, Balaton, Siófok

 

Ami minden lakókocsi parcellára igaz

Van áramcsatlakozási lehetőség (10 A) és kisállatot is hozhattok. Egy lakókocsit, egy sátorhelyet és egy autót tartalmaz az ár és a parcellákat sövény választja el egymástól.

Extra sátrat külön díj ellenében tudtok felállítani a parcellán és fix helyfoglalásra is van lehetőség.

40-59 m² lakókocsi parcella

Ezen a parcellán összesen 4 személy és 3 kisállat fér el. A díjban egy lakókocsi és egy sátor ára is benne van, azonban ha több sátrat állítanátok fel, akkor ezt extra sátorhely megfizetése mellett tudjátok megtenni. A parcellákat sövény választja el egymástól és áramcsatlakozási lehetőség is van (16 A). A személygépkocsi közvetlenül a parcellán a lakókocsi mellett parkolhat.

60-79 m² és 80-99 m² lakókocsi parcella

Ezen a két parcellán összesen 6 személy és 3 kisállat fér el. A díjban egy lakókocsi és egy sátor ára is benne van, azonban ha több sátrat állítanátok fel, akkor ezt extra sátorhely megfizetése mellett tudjátok megtenni. A parcellákat sövény választja el egymástól és áramcsatlakozási lehetőség is van (16 A). A személygépkocsi közvetlenül a parcellán a lakókocsi mellett parkolhat.

100m² lakókocsi parcella

Ezen a parcellán összesen 8 személy és 3 kisállat fér el. A díjban egy lakókocsi és egy sátor ára is benne van. Ha több sátrat szeretnétek, akkor ezt is megtehetitek. A parcellákat sövény választja el egymástól és áramcsatlakozási lehetőség is van (16 A). A személygépkocsi közvetlenül a parcellán a lakókocsi mellett parkolhat.

Komfort 80-99 m² lakókocsi parcella

Ezen a parcellán összesen 6 személy és 3 kisállat fér el. Itt víz-és szennyvíz csatlakozási lehetőség is van, a nagyobb kényelem érdekében. A díjban egy lakókocsi és egy sátor ára is benne van, azonban ha több sátrat állítanátok fel, akkor ezt extra sátorhely megfizetése mellett tudjátok megtenni. A parcellákat sövény választja el egymástól és áramcsatlakozási lehetőség is van (16 A). A személygépkocsi közvetlenül a parcellán a lakókocsi mellett parkolhat.

Komfort 100-140 m² lakókocsi parcella

Ezen a parcellán összesen 10 személy és 3 kisállat fér el. Itt víz-és szennyvíz csatlakozási lehetőség is van, a nagyobb kényelem érdekében. A díjban egy lakókocsi és egy sátor ára is benne van, azonban ha több sátrat állítanátok fel, akkor ezt extra sátorhely megfizetése mellett tudjátok megtenni. A parcellákat sövény választja el egymástól és áramcsatlakozási lehetőség is van. (16 A). A személygépkocsi közvetlenül a parcellán a lakókocsi mellett parkolhat.

 

Bővebb információ

Minden információt itt megtaláltok »

A honlapunkon meg tudjátok nézni a kemping térképét, és ha van olyan hely, amelyik valami miatt jobban tetszik, fix helyfoglalásra is lehetőség van, külön díj ellenében. Ezt előre le tudjátok foglalni a szállás foglalásakor, a kiválasztott kempinghely számát írjátok be ilyenkor a megjegyzés rovatba.

 

Nálunk SZÉP kártyával is tudtok fizetni!

Nemcsak a szálláshelyek díját tudjátok ezzel téríteni, de szinte minden egyéb szolgáltatást, illetve az éttermekben is kihasználhatjátok ezt a lehetőséget

 

Ne maradjatok le az akciókról sem!

Iratkozzatok fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljetek minden olyan eseményről, akcióról és lehetőségről, amely hasznos lehet a nyaralásotok szempontjából.