kutyás strand Aranypart Camping Siófok

Az Aranypart Camping igazi kutyabarát szállás!

Idén egy szuper meglepetéssel készültünk nektek és a négylábú kedvenceiteknek!
Aranypart Camping karszalaggal ingyenesen léphettek be a közeli Zamárdiban frissen nyitott KUTYABARÁT STRANDRA.
A Mirabella Camping új kutyás strandja vendégeink számára térítésmentesen vehető igénybe!

Kutyabarát szállás 2023-ban is!

Kutyabarát szállásként kis kedvenceiteket is sok szeretettel várjuk, mobilházainkban is!

Sokan jeleztétek és még többen kértétek, hogy legyen lehetőség a mobilházakba/üdülőházakba is magatokkal hozni kis kedvenceiteket.

 

kutyabarát szállás Aranypart Camping Kutyabarát szállás – Aranypart Camping

 

Erre már van lehetőség, sok szeretettel várjuk a kis kedvenceiteket is: teljesen kutyabarát szállás vagyunk! De ahhoz, hogy a nyaralás mindenki számára pihentető legyen, kérünk az alábbi szabályokat tartsátok be:

  • Kutya elszállásolásának napidíja a kempingben 2 200 Ft/ nap. A mobilházak/üdülőházak esetében, napidíjon felül, végtakarítási díj is felszámításra kerül, amely 13 000 Ft/alkalom. Házanként maximum 2 db kutya helyezhető el.
  • Kérjük a kemping területén, a mobilházon kívül, kutyádat mindig tartsd pórázon.
  • Mindig takaríts fel kutyusod után!
  • Ha nem vagy biztos benne, merre engedheted el kutyádat a kemping környékén, kérdezd recepciós kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.
  • Vedd figyelembe, hogy a kutya nem mehet a strandra, valamint a Balatonban sem fürödhet.
  • Ne hagyd kutyádat egyedül a mobilházban olyan hosszú időre, ami alatt szeparációs szorongást mutathat (pl. ugatás, ajtó kaparás). Mielőtt közös vakációra indultok, ellenőrizd, hogy kutyádat egyedül lehet-e hagyni idegen helyen.
  • Kérjük, hogy az ágyakra, bútorokra semmilyen esetben ne engedd fel kedvencedet.
  • A mobilházban és a kemping területén bárminemű, az állat által okozott kárért a Gazdi teljes anyagi, jogi és erkölcsi felelősséggel tartozik.
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy elutazáskor a mobilház, üdülőház elhagyása és a kijelentkezés előtt munkatársaink ellenőrzik a szálláshelyet.

 

Kutyás strand

Idén egy szuper meglepetéssel készültünk nektek és a négylábú kedvenceiteknek! Aranypart Camping karszalaggal ingyenesen léphettek be a közeli Zamárdiban frissen nyitott KUTYABARÁT STRANDRA. A Mirabella Camping új kutyás strandja vendégeink számára térítésmentesen vehető igénybe!

 

Sok szeretettel várunk Titeket kempingünkben és Siófokon!