Kempingezés – régi emlékek, új kalandok!

2022. április 20.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Kempingezés – régi emlékek, új kalandok!

2022. április 20.

kempingezés - Siófok, Balaton olcsó szállás

 

Gyermekkorunk nyarai…

Gyerekkorunk nyaralása sokunkban egyenlő a kempingezéssel, a túrázással, focizással és esti szalonnasütéssel. És valljuk be, mind szeretjük ezt az érzést.

A kempingezés újra reneszánszát éli a felnőttek és családok körében is, hiszen a természetközeliség mellett már a kempingek is olyan magas színvonalon működnek, ami a vendégek kényelmét szolgálja. Így van ez az Aranypart Campingben is, mely április 15-én nyitja meg kapuit.

 

A tengerparti országokban már régi hagyománya van a kempingezésnek

Az olaszok például egy hónapra is beköltöznek egy-egy ilyen tengerparti kempingbe. Miért ne élhetnénk át akkor a Balaton parton is hasonló élményeket? Családok, fiatal vagy idősebb párok számára is ideális, ráadásul még olcsóbb is, mint általában más szálláshelyek.

 

kempingezés - Siófok, Balaton olcsó szállásKempingezés – Siófok, Balaton olcsó szállás

 

 

Egész nap a szabad levegőn

A zöld környezet, a tópart közelsége, a sportolási lehetőség vagy az esti tábortűzrakás,mind a kempingezés elengedhetetlen részei, és aki szívesebben tölti a jó időt a szabadban, annak ez a paradicsom. Nincs is jobb, mint a délelőtti strandolás után lángost majszolni egy jó pofa sör kíséretében, majd kiülni a sátor elé a kemping székbe sziesztázni. A gyerekek is biztonságosan futkározhatnak a zárt kempingben vagy focizhatnak, játszóterezhetnek, és nekik ennél nem is kell több.

 

Lakókocsi vagy sátor?

Akinek már van lakókocsija, annak nem kell bemutatni a kempingezés varázsát. Ám a lakókocsis kempingrajongók számára is szeretnénk még kényelmesebbé tenni a nyaralásukat, ezért alakítottunk ki az Aranypart Campingben komfort parcellákat víz-, villany- és szennyvízcsatlakozási lehetőséggel. Sátrazni sem csak a fiataloknak való, hiszen ma már olyan modern sátrak is kaphatók, amelyekben az idősebb generáció is kényelmesen érezheti magát. És sátrazni még mindig a legolcsóbb megoldás.

 

Kempingezés magas színvonalon – mobilházak

Az Aranypart Campingben szerencsére azok is átélhetik a kempingezés örömét, akik a sátor helyett kényelmesebb szállást szeretnének. A mobilházak a régi faházakhoz hasonló hangulatúak, viszont teljesen fel vannak szerelve, mint egy kis lakás. A gyerekek külön szobában alhatnak, komplett  konyha áll rendelkezésre, és természetesen Wi-Fi elérés és TV is található minden házban. Ha kicsit lazítanátok, akkor a ház teraszára kiülhettek egy kis beszélgetésre, fröccsözésre is.

 

Tűzön sütés – a nyári esték csúcspontja

Egy hagyományos tűzön sült szalonna, puha kenyérrel és nyári zöldségekkel már magában mesés, de természetesen lehet ezt fokozni. Grillezni a sistergő parázs felett, vagy bográcsozni, miközben jókat beszélgetünk és jókat eszünk, talán a nyár legszebb pillanatai közé tartozik. A kempingben több tűzrakóhely is van, és tűzifa is vásárolható, úgyhogy a sütögetésnek semmi akadálya.

 

kempingezés - lakókocsi, sátor , mobilház - Aranypart CampingLakókocsi, sátor , mobilház – Aranypart Camping

 

Miért jobb ma kempingezni, mint régen?

Nemcsak a szebb és komfortosabb szálláshelyek miatt változott meg az elmúlt években az, amit eddig kempingezés alatt értettünk. A szép és rendben tartott környezet, a felújított játszótér és sportpályák szintén csak egy részét képezik, hogy a kirándulók jobban érezzék magukat a kempingben. Mindezeken felül a szolgáltatások széles kínálata és a vendégbarát fogadtatás is fontos szempontok lehetnek, amiért idén érdemes a siófoki kempingbe látogatni.

 

Retró büfétől az étteremig

Amikor azt mondjuk magas színvonalú szolgáltatások, akkor ez alatt azt is értjük, hogy mindenben próbálunk megfelelni a kor elvárásainak. A Balaton természetesen a büféételekről is szól, de mi abból is igyekszünk a legjobbat kínálni.

Éppen ezért többféle stílusú étterem és büfé működik a kempingben, így ételben és italban biztosan nem fogtok hiány szenvedni.

 

kempingezés Balaton, mobilház, lakókocsi, sátorKempingezés – Aranypart Camping, Balaton

 

Kempingezés extrákkal

A kempingezés nyugalma semmivel sem pótolható, amit színesíthettek kirándulásokkal is. Látnivalókban bővelkedik a környék. A kirándulásokhoz kerékpárt vagy akár elektromos rollert is tudtok bérelni nálunk, de csocsó, pingpong és minigolf is van a kempingben.

Mivel egyre több a kisbabás vendég, számukra komplett babacsomagot biztosítunk kisággyal, kis káddal és etetőszékkel.

Aki a Balatonhoz érkezik, leginkább a tó vizében szeretne fürdeni, de akadnak olyan napok, amikor az időjárás miatt ez nem lehetséges. Közkívánatra így egy meleg vizes medence is rendelkezésre áll a kempingben. Masszázs vagy  mobilszauna is található nálunk, amelyek azok közé az extrák közé tartozik, amelyek a kempingezést igazán 21. századivá teszik.