Elektromos autóval a Balatonon

Élményekkel töltve az Aranypart Camping & Apartmentsnél

2024. június 11.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Elektromos autóval a Balatonon

Élményekkel töltve az Aranypart Camping & Apartmentsnél

2024. június 11.

Elektromos autó töltő az Aranypart Camping & Apartmentsben

Az elektromos autók egyre népszerűbbek Magyarországon, éppen ezért és a Balaton környéke sem marad le a töltőállomások fejlesztése terén. Egy utazás során azonban könnyen fejtörést okozhat, hogy hol tudod tölteni az autódat, úgy, hogy az ne okozzon semmiféle fennakadást a nyaralás és a szabadság élvezetében.

Az Aranypart Camping & Apartments egy remek szállás Siófokon, ahol az elektromos autóval érkező vendégek, a lehető legnagyobb kényelemben tölthetik a járműveiket, a közvetlenül a helyszínen található töltőállomás és a FreeCharger rendszer használatával.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan használhatod ezt a szolgáltatást, és miért érdemes az Aranypart Camping & Apartmentsnél töltened a nyaralásod és az autód.

 

FreeCharger – elektromos autó töltő

A FreeCharger rendszer lehetőséget kínál arra, hogy az elektromos autód töltését egyszerűen és gyorsan elindítsd, ráadásul az Aranypart Camping & Apartmentsnél mindezt egy élménygazdag környezetben teheted.

Az kemping és üdülőfalu területén található töltőállomások kizárólag a szállás vendégei számára érhetőek el, így elkerülheted a zsúfoltságot és zavartalanul intézheted az autód töltését, miközben pihensz és élvezed a Balaton part nyújtotta élményeket.

Használd a FreeCharger – Szabad töltőt, ami kényelmes megoldást jelent, az alkalmazás segítségével pedig egyszerűen intézheted a fizetést is.

 

Kézenfekvő megoldás az elektromos autód töltésére

Az elektromos autó töltőállomás közvetlenül a szálláshely területén található, ami maximális kényelmet jelent. Nem kell vesződnöd a töltőállomások felkutatásával, a kényszerű várakozással, hiszen amíg az autó töltődik, te is kikapcsolódhatsz a kemping és üdülőfalu nyújtotta szabadidős lehetőségek révén.

 

Exkluzív hozzáférés a töltőállomáshoz

A kemping és üdülőfalu területén található töltőállomások kizárólag az Aranypart Camping & Apartments vendégei számára érhetők el. A szolgáltatást könnyen megvásárolhatod, miközben kihasználod a hely remek adottságait és egyszerűen élvezed a balatoni pihenést.

Ha szeretnéd közvetlenül a kemping és üdülőfaluban tölteni az elektromos autódat, elkerülni a zsúfoltságot, akkor az Aranypart Camping & Apartments ebből a szempontból is remek választás számodra.

További részletekért és a regisztrációhoz töltsd le a FreeCharger applikációt.

Ha segítségre van szükséged, vagy további kérdéseid lennének, hívd a +36 20 367 8407 telefonszámot, vagy fordulj bizalommal a recepciós munkatársainkhoz!

 

Hogyan töltheted fel az autódat egyszerűen az Aranypart Camping & Apartmentsnél?

A nyaralásod alatt egyszerűen töltheted fel elektromos autódat, az Aranypart Camping & Apartments vendégei számára fenntartott töltőállomáson.

 

Elektromos autó töltő az Aranypart Camping & Apartmentsben

Elektromos autó töltő az Aranypart Camping & Apartmentsben

 

1. lépés: a FreeCharger Applikáció Letöltése

Használd a FreeCarger applikácíót, amellyel nemcsak egyszerűen indíthatsz töltést, de szolgáltatók között is válogathatsz! A FreeCharger alkalmazást ingyenesen letöltheted a Google Play vagy az App Store áruházakból.

 

2. lépés: Regisztráció vagy bejelentkezés

Egyszerűen használd Google, Facebook vagy Apple fiókodat regisztrációhoz, vagy a bejelentkezéshez.

 

3. lépés: Az autód és számlázási adatok felvitele

Add meg a számlázási adatokat és autód adatait, hogy elindíthasd a töltési folyamatot.

 

4. lépés: A töltés indítása

A töltőállomás kijelzőjén található QR kód beolvasásával indíthatod a töltést. Itt választhatod ki a kívánt töltési összeget vagy időtartamot. Ez azt jelenti, hogy meg tudod adni, hogy mennyi az a maximális összeg, vagy idő, ameddig szeretnéd a töltést igénybe venni.

 

5. lépés: A töltés elindítása és fizetés

Csatlakoztasd az autódat, indítsd el a töltést, majd fizess egyszerűen a SimplePay felületén bankkártyával vagy SimplePay fiókkal.

 

A töltés nyomon követése

A „Töltéseim” menüpontban figyelemmel kísérheted a töltés folyamatát, leállíthatod azt, vagy új töltést is indíthatsz, akkor is, ha épp nem tartózkodsz a töltőállomás közelében.

 

Pontgyűjtés és kedvezmények

A FreeCharger rendszer különleges előnye, hogy minden töltésre elköltött összeg pont formájában jóváírásra kerül a felhasználói fiókodban. Ezeket a pontokat később kedvezményekre válthatod az UtazniJó Utazási Irodán keresztül.

 

Miért érdemes az Aranypart Camping & Apartmentset választani?

Az Aranypart Camoing & Apartments egy modern kemping és üdülőfalu egyben, ahol a szállodai szintű kényelmi szolgáltatások mellett a természet és Balaton part közelségét egyaránt élvezheted. Itt mindent megtalálsz, amire egy nyaralás során szükséged lehet ahhoz, hogy maximális kényelemben érezd magad.

 

Minden egy helyen a kényelemért

A szálláshely területén színvonalas gasztronómiai szolgáltatásokat, egy remek éttermet, büféket egy jól felszerelt ABC-t, valamint széles körű szabadidős- és sportlehetőségeket is találsz. Közvetlenül a szállásodon röplabdapálya, csocsó, pingpong, óriás sakk és egy élménymedence is van.

Mindemellett a kemping és üdülőfalu közvetlen kijáratokkal rendelkezik Siófok legnépszerűbb szabadstrandjára, az Aranypartra, ahol számtalan vizes kaland kínálkozik. Itt többek között wakeboard pálya használatára és vízi sporteszközök kölcsönzésére is van lehetőséged.

 

Szállásfoglalás az Aranypart Camping & Apartmentsnél

Foglalj szállást az Aranypart Camping & Apartmentsnél, élvezd a kényelmi szolgáltatásainkat és a hamisítatlan Balaton-parti hangulatot. A nyaralás, a pihenésről és a kikapcsolódásról szól, éppen ezért nálunk, az elektromos autód töltését és a szállásfoglalást is egyszerűen intézheted.

Válaszd ki a számodra megfelelő szállástípust, legyen az egy kényelmes apartman, mobilház, vagy parcella. A foglalást online, egyszerűen pár kattintással elvégezheted, amelyet az előleg befizetésével véglegesíthetsz. Szállásodat fizetheted bankkártyával és bármely szolgáltató által kibocsátott SZÉP kártyád segítségével is.

Az Aranypart Camping & Apartments nemcsak egy remek nyaralóhely a Siófokon, de az elektromos autóval érkezők számára is tökéletes választás. Töltődj fel élményekkel és energiával nálunk!