Balatoni szállás csoportoknak

Siessetek! 06. 14-ig még várnak a kalandok!

2024. május 28.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Balatoni szállás csoportoknak

Siessetek! 06. 14-ig még várnak a kalandok!

2024. május 28.

szállás Balaton Aranypart Camping apartman Siófok medence

Még két hétig fogadunk csoportokat a kemping és üdülőfaluban!

Ha csoportos utazáson töritek a fejeteket, mielőbb álljatok neki a szervezésnek, hiszen már nincs sok idő az előszezonból! Legyen szó osztálykirándulásról, céges utazásról, különleges találkozókról, tréningekről, az Aranypart Camping & Apartments egy éppen nektek való szállás Siófokon, közvetlenül a Balaton parton.

A kemping és üdülőfalu ideális választás egy remek hangulatú csoportos utazáshoz, hiszen itt az Aranyparton mindent megvan, ami a kényelmetekhez kell. Komfortos mobilházak és apartmanok éppúgy megtalálhatóak a kínálatunkban, mint a klasszikus kemping élményeket nyújtó lakókocsi parcellák és sátorhelyek.

A csoportokat 2024. június 14-ig fogadjuk, így még nem késő megszervezni az utat és egy felejthetetlen közösségi vakációval indítani a nyarat.

 

Kényelmes mobilházak és apartmanok a parton

Manapság a kempingezés egy egészen más, új formáját tapasztalhatjátok meg ha ezt a különleges üdülőfalut választjátok.

A jól felszerelt négy, vagy akár nyolc személy befogadására képes mobilházak és apartmanok teljes körű kényelmet biztosítanak számotokra. Ez a szállástípus lehetővé teszi, hogy kisebb csoportokban nyugodt legyen a pihenés, ugyanakkor a csapat együtt, egy helyen tartózkodhat.

A házakban kényelmes ágyak, modern berendezés, teljesen felszerelt konyha, saját fürdőszoba található. Mindemellett a mobilházak és apartmanok mindegyike kellemes terasszal és ingyenes WIFI elérhetőséggel is rendelkezik.

Ez a hely nemcsak a komfortos házak miatt jó választás, hanem a szép környezet miatt is csábító lehet. Az Aranypart Camping & Apartments vízparti elhelyezkedése ugyanis semmihez sem fogható balatoni hangulattal fűszerezi meg a csoportos nyaralást. Nálunk egyszerre élvezhetitek a természet közelségét, a vizes kalandokat és a kényelmi szolgáltatásokat.

 

szállás Balaton Aranypart Camping & Apartments Rosa apartman Siófok medence

Aranypart Camping & Apartments – Rosa apartman

 

Nyaraljatok kedvezőbb előszezoni árakon

A csoportokat június 14-ig fogadjuk az Aranypart Camping & Apartmentsnél. Jó, ha tudjátok, hogy eddig a dátumig tart az előszezon, ami kedvezőbb árakat is jelent! Ha pedig a szállásotokhoz olcsóbban juttok hozzá, több marad a közösségi élményekre, kirándulásokra és más extrákra, amivel felejthetetlenné tehetitek az együtt töltött napokat.

 

Minden fontos szolgáltatás egy helyen

Ha az Aranypart Camping & Apartmentsre esik a választásotok, a szállásfoglalással lényegében már túl vagytok a szervezéssel járó feladatok oroszlánrészén. Pár kattintással ugyanis elcsíphettek egy olyan csoportos szállást, ahol nem kell külön aggódnotok az étkezések és a szabadidős lehetőségek tervezése miatt.

A kemping és üdülőfaluban gasztronómiai szolgáltatások, valamint szabadidős- és sportlehetőségek is a rendelkezésetekre állnak.

Étkezések egyszerűen

Közvetlenül az Aranypart Camping & Apartments területén találtok egy remek éttermet, ahol együtt ehet az egész társaság. Ha van a csapatban olyan útitárs, akinek speciális étkezési igényei vannak, az étteremben arra is oda tudnak figyelni. Mindemellett a hatalmas adagok és az ízletes fogások garantálják, hogy senki ne maradjon éhes.

Ezenkívül büfét és bárt is találtok a szálláshelyen, így ha valaki egy könnyű harapnivalóra, egy finom fagyira, vagy esetleg egy hűtött italra vágyik, ahhoz is egyszerűen hozzájuthat.

A kemping és üdülőfaluban egy ABC is helyet kapott, így a bevásárlás is egyszerűbb, hiszen itt mindent beszerezhettek, ami egy szabadtéri sütögetéshez, part menti piknikhez, vagy a közös kirándulásra szánt elemózsiához szükséges.

 

Szabadidő a szálláson

A csoportos nyaralás során sok energiabefektetést jelent ha nagyobb létszámú csapatot kell mozgatni. Egy-egy hosszabb kirándulás, vagy program emlékezetessé teheti a nyaralásotokat, de fontos, hogy akkor is ki tudjatok kapcsolódni, ha a szállásotok kényelmének közelében maradtok.

Az Aranypart Camping & Apartmentsnél számos szabadidő eltöltési lehetőség áll rendelkezésetekre, így az élményekért nem feltétlenül kell állandóan úton lennetek, ezáltal senkinek sem lesz kimerítő a csoportos vakáció.

A kemping sportpályáin, tűzrakóhelyein, saját fűtött medencéjében vendéglátóhelyein ezernyi élmény vár benneteket és még csak ki sem kell mozdulnotok érte. Ne hagyjátok ki a szabadtéri sütögetést és a tábortűz hangulatát, hiszen ez szorosan hozzátartozik a csoportos élményekhez. A recepción tűzifát is vásárolhattok és bográcsot is bérelhettek egy idilli nyáresti hangulat megteremtéséhez.

Legyen szó medencés lazításról, vagy fürdőzésről a Balatonban, a strand élmények is egy karnyújtásnyira találhatóak. Az Aranypart Camping & Apartments területéről pedig öt közvetlen kijárat vezet Siófok egyik legszebb és legnépszerűbb partszakaszára az Aranypart szabadstrandra.

A kemping és üdülőfalu sportpályái emlékezetes mérkőzések jó hangulatú szurkolás és kötetlen közösségi időtöltés színtere lehet, hiszen közvetlenül a szállásotokon röplabdapálya, csocsó, pingpong és óriás sakk is található.

 

szállás Balaton Aranypart Camping apartman Siófok medence

Medence az Aranypart Camping & Apartmentsben

 

Közösségi élmények Siófokon!

Siófokot sokan választják a csoportos utazások, osztálykirándulások színteréül, hiszen ez a vidék, a Balaton part vonzereje mellett számos közösségi élményt is tartogat.

A kemping és üdülőfalu területén akár kerékpárt is bérelhettek a környék felfedezéséhez, vagy vízre szállhattok a kikötőben, ahonnan rendszeresen induló kirándulóhajók csábítanak igazi balatoni kalandokra.

A település rengeteg gyönyörű parkkal, különleges rózsakerttel és a múlt század hangulatát idéző impozáns épületekkel várja a látogatókat. A központban található Víztoronyból nyíló panoráma, valamint az ott helyet kapott állandó kiállítás és kávézó meglátogatása pedig kiváló programpontja lehet egy könnyű városi sétának.

 

Szállásfoglalás és csoportos nyaralás

Vésd be a dátumot: 2024. június 14-ig várjuk a csoportokat!

Már nincs sok idő cselekedni, ráadásul a szabad házak is gyorsan fogynak! Hozzatok döntést mielőbb és foglaljátok le a helyeteket online, mindössze pár kattintással. A kiválasztott szállástípust a nektek megfelelő dátumon az előleg befizetésével biztosíthatjátok. Fizetni bankkártyával, vagy bármely szolgáltató által kibocsátott SZÉP kártyával is tudtok.

Ne szalasszátok el a lehetőséget és szervezzétek meg a valaha volt legjobb csoportos utazást a siófoki Aranypart Camping & Apartmentsnél!