A kempingezés a Balaton szállásainak legjobbjai között!

Színvonalas szolgáltatásokkal vár az előszezon!

2023. március 27.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

A kempingezés a Balaton szállásainak legjobbjai között!

Színvonalas szolgáltatásokkal vár az előszezon!

2023. március 27.

Balaton szállás - Aranypart Camping kemping Siófok

Kemping az Aranyparton

Egy hely, ami a Balaton szálláshelyeit messze felülmúlja

A kemping sokkal többet nyújthat, mint egy hagyományos szálláshely, hiszen számos előnye van, melyek által kiemelkedik a Balaton szállásainak sorából. Ha az Aranypart kempingben foglaltok szállást, annak az az egyik legnagyobb előnye, hogy ebben az esetben nem csupán arról van szó, hogy kaptok egy helyet, ahova lehajthatjátok a fejeteket a nyaralás során.

A színvonalas szolgáltatásoknak és szabadidős programoknak köszönhetően a kikapcsolódásotok még akkor is teljes lehet, ha ki sem dugjátok az orrotokat a kemping területéről, itt ugyanis mindent megtaláltok, ami a testi-lelki feltöltődéshez, szórakozáshoz, kényelemhez szükséges lehet.

Az, hogy ez a hely a Balaton egyik legjobb részén, Siófokon, az Aranyparton található, már csak hab a tortán. Mindezekért érdemes hosszabb időre jönni, vagy akár többször is ellátogatni ide, hiszen a környék is tele van változatos programlehetőségekkel. Ha idén szeretnétek maximálisan kiélvezni a balatoni hangulatot, ne csak a főszezonban gyertek, hiszen itt tavasszal is rengeteg kalandban lehet részetek.

Az Aranypart Camping előszezonban is a Balaton szállásainak élvonalában van, hiszen a szép környezet és a kedvező elhelyezkedés felülmúlhatatlan egy szálláshely esetében. A tavaszi szezonban a kempingezés legjobb formái közé tartozik a lakókocsis kiruccanás, valamint a kényelmes fűthető mobilházakban, vagy üdülőházakban való kikapcsolódás.

A kemping kényelme mellett pedig a környék látnivalói, tehetik igazán felejthetetlenné a nyaralást. Amellett, hogy Siófok, a hajókázástól, a városi rendezvényeken át a klassz kirándulóhelyekig számos érdekes programot kínál, egyúttal családbarát város is, így a gyerekekkel érkezők számára is kedvező választás lehet.

 

Balaton szállás - Aranypart Camping kemping Siófok

Balaton szállás – Aranypart Camping kemping Siófok

 

A kempingben elhalmozunk lehetőségekkel

Azt már a legtöbben tudjuk, hogy a kempingezés ma már teljes kényelemmel ajándékoz meg minket, de nem csak ezért lehet szeretni, hiszen a Balaton szálláshelyei között kevés olyat találunk, ami ilyen magas szinten támogatja az aktív kikapcsolódást is. Az Aranypart Campingben mindent megtalálsz, ami hozzájárul egy tökéletes nyaraláshoz.

Kiváló étel, ital, büfék, bolt és tűzrakó helyek várnak, hogy tényleg ki se kelljen mozdulnotok a gyönyörű fás-ligetes vízpartról, ha egy jó ebédre, vagy egy hangulatos vacsorára vágytok. Nyáron a strandolás és a vizes kalandok a legnépszerűbbek, tavasszal viszont könnyen kedvet kaphatunk a szabadtéri játékokhoz, sportoláshoz is, amelyhez bőségesen találunk eszközöket a kempingben.

Az alábbiakban néhány információt olvashattok azzal kapcsolatban, hogy milyen szolgáltatásokkal tesszük teljessé a vendégeink pihenését.

 

Szolgáltatások a tökéletes nyaralásért

Ha egy kis előszezoni kiruccanást tervezgettek, a Balaton szálláslehetőségei közül a kemping éppen nektek való. Itt ugyanis semmiben sem fogtok hiányt szenvedni, hiszen a legtöbb szolgáltatásunk az előszezonban fő- és utószezonban is elérhető számotokra.

Az egyes szolgáltatások pontos indulásáról is tájékozódhattok az alábbiakban, de a lehetőségek többsége már nyitástól számítva a rendelkezésetekre áll. Röplabdapálya, játszótér, ping-pong, minigolf és csocsó is található a kempingben, ezeket is bármikor igénybe vehetitek, ha nálunk nyaraltok, de ahogy kinyit a kemping, máris tudtok tüzet rakni, bérelhettek bográcsot és akár első este is lehetőségetek van egy hangulatos szabadtéri főzőcskézést rendezni.

Ha lakókocsival jöttök, a kempingszezon teljes ideje alatt tudtok hűtőt kölcsönözni, de a hűtő rekesz bérlése is adott számotokra. A teljes körűen felszerelt vizesblokkok mellett találtok konyhát, mosó- és szárítógépeket, mosogatási lehetőséget is. Ha pedig családdal érkeztek, a legkisebbek felszerelését sem kell feltétlenül magatokkal cipelni, hiszen babaágyat, fürdető kádat és etetőszéket is tudunk biztosítani.

 

Előszezonban elérhető szolgáltatásaink

Étkezés

Ha a Balaton szálláshelyei közül válogatunk érdemes az étkezéssel kapcsolatos lehetőségeket is feltérképezni, hiszen nyaralás alatt is kell enni, sőt ilyenkor szívesen kényeztetjük magunkat extra finomságokkal. A Balaton szállásai között a kemping az egyetlen, ahol az étkezést bármilyen számotokra kívánatos módszerrel meg tudjátok oldani. Vannak akik szeretik maguk elkészíteni az ennivalót, azok számára adott a főzési lehetőség is, illetve egy hangulatos szabadtéri sütögetést sem érdemes kihagyni.

A kényelemről azonban az étkezés terén sem kell lemondanotok, hiszen remek büfék, éttermek és bolt is vár rátok a kempingben.

Büfék

  • Aranypart Terrace: április 21-től vár.
  • Egy álom terasz: május 19. és június 4. között minden hétvégén nyitva találod.

ABC

  • Az ABC április 21-től nyitva van. Itt mindent megtalálsz, amire szükséged lehet egy finom ráérős reggelihez.

Étterem

  • The First Kitchen, a kemping kiváló étterme április 21-től vár benneteket.

 

 

Felfedezőutak két keréken

Az előszezon ideális időszak kellemes kirándulásokra, a környék felfedezésére. Ilyenkor a legjobb biciklire pattanni és kisebb-nagyobb túrákat tenni, megismerkedni a Balaton rejtett szépségeivel. A kétkerekű járművek kölcsönzésére már a nyitás napjától van lehetőségetek.

  • Kerékpár bérlés április 21-től elérhető.

 

 

Szállásfoglalás előszezonra

Ha már nézegetitek a Balaton szálláslehetőségeit és idén szívesen kempingeznétek az Aranyparton, jöhettek akár előszezonban is. A szállásfoglalást bármikor, online elvégezhetitek. Fizetni bankkártyával és SZÉP kártyával is lehet. Késlekedni azonban nem érdemes, mert a szálláshelyek ebben az időszakban is gyorsan fogynak.