A Balaton legnépszerűbb animátor csapata

Bemutatkoznak az Animacik

2023. március 01.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

A Balaton legnépszerűbb animátor csapata

Bemutatkoznak az Animacik

2023. március 01.

animátor Animacik Balaton kemping Aranypart Camping Siófok

Az Animacik csapata évek óta jelen van az Aranypart Campingben, és a családok körében nagy népszerűségnek örvendő programjaikkal teszik felejthetetlenné a családi nyaralásokat. Most interjút is adtak nekünk, melyből jobban megismerhetitek a lelkes animátorok tevékenységét és programjaik sikerességének titkát. Bemutatkoznak az Animacik:

Kik az Animacik? Mit lehet tudni az animátoraitokról?

Az Animacik olyan lelkes, életvidám animátorok, aki szeretnek szórakoztatni és mosolyt csalni a vendégek arcára. Olyan fiatalok, akik motiváltak, aktívak és kreatívak. Akik mellett a nyaralás igazi élmény lesz az egész család számára. Olyan személyiségek, akik mellett biztonságban tudják a szülők a gyermekeiket és akikről még a nyaralás után is mesélnek a barátaiknak.

 

animátor Animacik Balaton kemping Aranypart Camping Siófok Animátor munka közben az Aranypart Campingben

 

Hogyan állítjátok össze a programokat a gyerekeknek?

Minden évben arra törekszünk, hogy animátoraink segítségével változatos és izgalmas programokat szolgáltassunk a kemping vendégeinek a nyári időszakban. A több éves szállodai és kemping animációs tapasztalataink alapján a legnépszerűbb programokat hoztuk el Siófokra az Aranypart Camping lakóinak, majd évről évre egyre kidolgozottabb, a kemping profiljához illeszkedő játékokkal bővítettünk (pl: reggeli tornák bevezetése, az esti Mini Discot családi show követik, mert igényelték a vendégek).

Annak érdekében, hogy évről évre jobb programokat készíthessünk, elkészítettük az Animaci véleménydobozt. A dobozt minden nap a kézműveskedés és a táncos disco program alatt használjuk, megkérve a vendégeket, írják meg nekünk a tapasztalataikat. Ők elmesélik, mit szeretnek nagyon az animációs programok során, melyek a kedvenc foglalkozásaik, de azt is megírják, min kellene változtatnunk, sőt, elmondják, mennyire kedvelik az animátorainkat és nagy büszkeségünkre nevükön szólítva visszavárják a kollégáinkat a következő nyáron is.

 

animátor Animacik Balaton kemping Aranypart Camping Siófok

 

 

Milyen elfoglaltságot tudtok biztosítani a gyerekek számára?

A kizárólag a gyermekeknek szóló kedvelt programjaink a kézműves alkotások elkészítése, a csillámtetoválás, lufihajtogatás, vízi bomba csata és még sok-sok izgalmas, játékos vetélkedő. Nyáron, a nagy melegben kifejezetten élvezik a vizes játékokat, sorversenyeket.

 

Az animátorok hogyan szólítják meg az idegen nyelvű gyerkőcöket?

Először is fontosnak tartom kiemelni, hogy minden animátorunk legalább egy idegen nyelven beszél, így nem jelent gondot a külföldi gyerekek megszólítása sem. Ezen kívül a heti programok elérhetőek angol és német nyelven is, amelyeket megtalálhatnak a recepciónál, vizes blokkokban és az animációs színpadnál is.

Továbbá minden program előtt megafonnal körbemennek az Animacik, megteremtve a hangulatot, felhívva a figyelmet a következő programra, és invitáljuk a gyerkőcöket a magyar mellett angol és német nyelven is a programjainkra.

 

A családok számára is vannak foglalkozásaitok. Ezeket hogyan kell elképzelni?

Programjaink célkitűzése, hogy ne csak a gyermeket, hanem a családokat is megszólítsuk játékaink során. A közös élmények összekovácsoló erejében hiszünk, ezért minden nap szervezünk családok részére szóló sportos vetélkedőket, mint a csocsó vagy ping-pong bajnokság, családi olimpia és szórakoztató ügyességi sorverseny.

Az esti nagy sikerű Mini Disco programunk után is megszólítjuk a felnőtteket, Bingo, Activity, Kapcsolati Kvíz partyval várjuk őket minden héten.

 

A szülők is szeretnek bekapcsolódni a játékokba?

Igen, szerencsére évről évre egyre többen csatlakoznak a foglalkozásainkhoz. Az aktív pihenést kedvelők szívesen tornáznak velünk a medencénél vagy sportolnak velünk a szabadban.

 

Milyen programjaitok vannak?

  • Reggeli tornák, jóga, aerobic, zumba, páros feladatok.
  • Kézműves foglalkozások, pl: akvárium készítés, lepedőfestés, kalózfelszerelés készítés.
  • Vízi játékok, mint a Labdaháború, Találj célba vagy a Sellő suli.
  • Vízi torna a medencében.
  • Sportos vetélkedők: Biciklis sorverseny, Számháború, Ping-pong bajnokság.
  • Vacsora ideje alatti programok: Társas party, Gyöngyvasalás, Barátságkarkötő fonás.
  • Mini Disco.
  • Esti show műsorok: Lányok a fiúk ellen, Kemping sztárja tehetségkutató.

 

 

Mikor és hol vannak ezek a programok?

Reggel 10 órától 13 óráig illetve 17 órától 21 óráig várjuk a kedves vendégeket az animációs foglalkozásokon. Programjaink többsége a kempingben a főbejárattól balra található füves területen, a színpadnál kerülnek megrendezésre. A vizes programok a medencében, a játékos sportos foglalkozások a medence melletti utcában zajlanak.

 

Milyen korosztálynak szólnak a programok?

Programjainkon nincsen korosztályi besorolás, gyermekeket, felnőtteket, kicsiket és nagyokat egyaránt várunk a programjainkon!

 

Az animátorok gyerekfelügyeletet is vállalnak, vagy a programokon csak felnőtt kíséretében lehet részt venni?

A gyermekfelügyelet és az animáció két különböző dolog. Az animátor lelkesít, motivál, játékra ösztönöz. Szórakoztat és nem felügyel. Kifejezett felügyeletet mi nem vállalunk, de a ránk bízott gyermekek szülői felügyelet nélkül is részt tudnak venni a foglalkozásainkon 4 éves kor felett.

 

Mik a legkedveltebb programjaitok?

A legnépszerűbb programjaink közé tartoznak a kézműves foglalkozások, a csillámtetoválás, a lufihajtogatás, a vízi játékok, kincskeresés és persze az elmaradhatatlan esti táncos Mini Disco.

 

Mi motiválja az animátorokat?

Motivációjuk az elégedett, boldog gyermek, aki csillogó szemmel és hatalmas lelkesedéssel érkezik naponta többször a programokra és már alig várja a következő játékot. Csak így lehet és így is érdemes ezt csinálni. Tiszta szívből, hatalmas lelkesedéssel!