A pihenés, amire igazán szükséged van

Tavasszal a Balaton parton

2023. március 10.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

A pihenés, amire igazán szükséged van

Tavasszal a Balaton parton

2023. március 10.

pihenes-eloszezon-Aranypart-Camping-Siofok

Kezdődik az előszezon

Ha egy kiadós pihenésre, vagy egy kellemes kiruccanásra van szükségünk, ne halogassuk, mert hosszútávon megtérül, ha nem hagyjuk magunkat teljesen kimerülni. A tavaszt ki kell élvezni, hiszen az ébredő természet, az egyre több napsütés minket is harmóniába hoz.  Az Aranypart Camping Siófokon, április 21-én kinyitja kapuit a vendégek előtt, érdemes mielőbb lecsapni egy Balatoni kiruccanás lehetőségére. Aki még nem próbálta a kempingezést tavasszal, annak lehet, hogy elsőre meglepően hangzik az ötlet, hiszen a kemping hangulatot legtöbben a forró nyári estékkel társítják. Pedig az előszezoni kemping élet páratlan élmény ráadásul a szállásotok nemcsak kényelmes, de még olcsóbb is lehet.

 

A kikapcsolódás fontos

Pihenés és kikapcsolódás hiányában könnyen kimerülhetünk, fásultabbá válhatunk a mindennapi életünkben, ezt pedig jobb megelőzni. Néhány kisebb nagyobb kirándulás, utazás segítségünkre lehet ebben. A nyár azonban még messze van, de addig sem érdemes teljesen szétforgácsolni az energiáinkat. Ilyenkorra a tartalékaink teljesen lemerülnek, nem csoda, ha legszívesebben előre ugranánk az időben egy kis nyaralós életérzésért. Szerencsére van megoldás, hiszen a tavasz rengeteg lehetőséget kínál a pihenésre és nem utolsó sorban ez az év egyik legszebb időszaka is, itt a Balaton parton.

 

Tavaszi pihenés a kempingben

Azt már régóta tudjuk, hogy a mai kemping, jóval felülmúlja azokat az elképzeléseinket, amelyek gyermekkori emlékeinkből táplálkoznak. A lelkünket simogató élményekben manapság sincs hiány, mostanra azonban már színvonalas szolgáltatásokra és pihentető kényelemre is számíthatunk a kempingezés során. Ráadásul ez a forma továbbra is a legolcsóbb szállástípusok közé tartozik. Ez a modern szellemiség jellemzi az Aranypart Campinget is, ahol többféle, a különböző igényeknek megfelelő szállástípus közül választhatunk a magas színvonalú szolgáltatások nagy részét pedig már az előszezonban élvezhetjük. A kempinget ezen adottságainak köszönhetően inkább üdülőfalunak tekinthetjük, annak minden vonzerejével és kényelmével együtt.

 

Programok és igazi kemping élmények

Ha azon gondolkodunk mit nyújthat számunkra egy tavaszi balatoni kiruccanás, ne feledkezzünk meg az előszezoni előnyökről! Ilyenkor még nem tapasztalható az a nyárra jellemző tömeg, így a pihenésünk sokkal zavartalanabb, nyugodtabb lehet. Az időjárás éppen ideális a szabadtéri programokhoz, hiszen a nap süt, de nem szenvedünk a kánikulától és sokkal több kedvünk van a szabadtéri programokhoz.

 

Aktív szabadidő

Aki szereti a felfedező utakat és szívesen  választ aktív kikapcsolódást, annak a kerékpáron történő kisebb-nagyobb túrákat nem érdemes kihagynia. Az eszközöket a kempingben lehet bérelni, így nincs más dolgunk, mint választani egyet Siófok rengeteg izgalmas látnivalója, vagy a környék kirándulóhelyei közül.

A kempingben is találhattok számtalan lehetőséget az aktív szabadidő eltöltésre, hiszen sporteszközök, röplabda, ping-pong, mini golf, és csocsóasztal is várja a vendégeket.

 

Finomságok

Ha jókat ennénk, akkor sem kell nagy erőfeszítéseket tennünk, hiszen a helyben található étterem, büfé és élelmiszerbolt kínálatában garantáltan találunk kedvünkre valót. A tűzrakóhelyeken pedig rotyoghat a bogrács, vagy foroghat a nyársbot, loboghat a tábortűz, hiszen mindez nemcsak a finom ételek miatt, de már a szabadtéri sütögetés hangulatáért is megéri.

 

Balaton a csodás

Nem utolsó sorban pedig ott a gyönyörű Balaton, ami tavasszal a legszebb, a háborítatlan víztükör néhány fehér vitorla látványával, maga a pihenés szimbóluma és garantáltan elűzi a gondokat a fejünkből. És nem csak a partról, szemlélhetjük meg ezt a szépséget, hanem vízre is szállhatunk egy akár hajókirándulás keretében, hiszen Siófokon erre is van lehetőségünk.

 

pihenés előszezon Aranypart Camping SiófokFűthető, teraszos mobilházak – Aranypart Camping Siófok

 

Legjobb szállástípusok, ha a kényelem a fő szempont

Amennyiben már az előszezonban is szeretnétek látni a Balatont néhány napra és olcsó, mégis kényelmes szállást kerestek az Aranypart Camping kínálatában biztosan találtok az igényeitekhez tökéletesen illeszkedő lehetőséget. Ilyenkor érdemes a fűthető mobilházak, üdülőházak közül választani, de ha kipróbálnátok egy igazi klasszikust érkezhettek saját, vagy bérelt lakókocsival is.

Ezek a szállások nemcsak hangulatosak, de praktikusak és szépek is, hiszen a jól felszerelt konyha, sarokgarnitúra, kényelmes fekhelyek és modern bútorok sem hiányoznak belőlük.

 

Tágas terasz

A mobilházak tágas teraszán élvezhetjük a friss levegőt és a kora nyár kellemes hangulatát idéző beszélgetéseknek, olvasgatásnak is helyszíne lehet.

A szállásotokat azonban érdemes mielőbb lefoglalni, hiszen az előszezonban is nagyon kelendőek ezek a típusok. Nem érdemes lemaradni egy kellemes hosszú hétvége, vagy egy kis extra pihenés lehetőségéről. Az árkalkulációra és szállásfoglalásra online van lehetőség. Szállásotokat pedig fizethetitek bankkártyával és SZÉP kártyával is.