Főszezon vagy előszezon? 5 érv az előszezon mellett

Komoly dilemma, hogy előszezonban vagy főszezonban menjünk nyaralni. Persze legtöbben a július és augusztus hónapokat választják nyaralásnak, és már jó előre lefoglalják kedvenc vagy épp kiválasztott szálláshelyüket. Ez lehet a munka miatt, mert előre be kell osztani a szabadságokat, vagy a gyerekek miatt, hogy a nyári szünet alatt legyetek együtt, de lehet az időjárás miatt, hiszen sokan csakis 30 fokban tudják elképzelni nyaralásukat.

Hiszen ezek mind érthető szempontok, és persze senkit sem szeretnénk lebeszélni a főszezonról, de jó tudni, hogy vannak, akiknek egy előszezoni nyaralás akár még jobb megoldás is lehet. Ha magadra ismersz a lenti csoportok valamelyikéből, gondolkodj el egy májusi vagy júniusi utazáson.

Összegyűjtöttünk néhány szempontot, hogy miért érdemes előszezonban nyaralni »

 

előszezon - kedvezményes nyaralás Aranypart Camping Fűtött kültéri medence – Aranypart Camping, Siófok

 

Az előszezoni nyaralás előnyei

1. Ha kedveled a jó időt, de már kevésbé viseled jól a kánikulát

Idősebbek számára, vagy akik nem feltétlenül töltenék a nyaralás minden percét a vízparton, remek lehetőség az előszezon. Júniusban manapság már elég meleg az idő, de a nagy hőhullámok azért inkább a július-augusztusra jellemzők. Szóval, ha nem akarod az egész napot a vízben tölteni, hogy lehűtsd magad, akkor válaszd ezt az opciót.

 

2. Aki nem kedveli a tömeget

A Balaton nyáron az egyik leglátogatottabb hely és persze mi is imádjuk. De a főszezonban a part szinte zsúfolásig megtelik, és ezt nem mindenki szereti. Aki nagyobb nyugalomra vágyik, élvezi a csendet, vagy örül annak, ha kevesebb emberrel kell megosztania a partot, akkor nekik a májusi-júniusi hónap lehet a legideálisabb időszak a kikapcsolódásra.

 

3. Akiknek jól jön egy kis előszezoni kedvezmény

Nagycsaládosok számára, akik mindenképp szeretnének örömet okozni a gyerekeknek egy balatoni kiruccanással, de a nyaralás költségei igencsak megterhelik a családi kasszát, azok számára az előszezoni kedvezőbb ajánlatok könnyebbséget jelenthetnek. Az Aranypart Campingben egyedi ajánlatokat adunk vendégeink számára, és jó tudni, hogy amennyiben a kevésbé frekventált hónapokat és napokat választjátok nyaralásotok időpontjának, akkor biztos, hogy kedvezményesen tudtok megszállni nálunk.

 

4. A barangolók számára

Kirándulni tavasszal vagy a mérsékelten melegben jó igazán. Gondoljunk csak el egy városnézést vagy túrázást 35 fokban… A kirándulós, ismeretszerzős vagy kulturális célú utakat így érdemes a kevésbé meleg hónapokra betervezni, ráadásul így még a szállás díján is spórolhatunk kicsit. Kerékpártúrákat is tehettek a környéken és bicajt sem kell magatokkal hozni, mivel a kempingben kerékpárt is tudtok bérelni!

Kerékpáros túraútvonal »

 

5. Nálunk a főszezon már június közepén elkezdődik!

Június 18-ától az Aranyparton beindul az élet! Aki tehát a színes programokat, a szórakozást és a nyüzsgést kedveli jobban, az mindenképp a főszezonra tervezze be nyaralását. A kempingben ettől a naptól kezdve ugyanis számtalan programmal szórakoztatjuk vendégeinket, és a jókedv garantált. Ugyan nem titok, hogy főként a kisebbek energiáit szeretnénk elsősorba lekötni ezekkel az animációkkal, de a felnőttek számára is bőven van kínálatunk.

Programok a kempingben már az előszezonban is »

 

Animáció a kempingben

Hozzánk mindig szívesen látogatnak el a családok, így a nyári programkínálatunkat is az ő igényeiknek megfelelően állítottuk össze. A kisebb gyermekeket többek között lufihajtogatás, kézműves foglalkozások, sellő suli várja. A nagyobbacskák számháborúzhatnak, de részt vehetnek vicces lufibomba csatákban, vagy egy délutáni zenés-táncos minidiszkón.
Emellett az egész család jól szórakozhat a különböző versenyeken, kvízjátékokon és vízi vetélkedőkön.

 

A felnőttekről sem feledkezünk el

Hogy a nyaralás igazi feltöltődés legyen a számukra, a kempingben zumba vagy jóga órával kezdhetik a napot. Emellett erősítő tornát és nyújtógyakorlatokat is végezhetnek a sportosabb anyukák, apukák.

Ha szeretnétek megnézni a részletes programkínálatot, akkor azt a az Aranypart Camping honlapján tehetitek meg. A naptárba napi bontásban találjátok az összes animációt és foglalkozást, így előre megtervezhetitek a napotokat.

 

Wellness a kempingben – lehetséges ez?

Igen! És ezek a szolgáltatások a fő-, elő-, valamint utószezonban egyaránt elérhetők.

 

Mobilszauna május 1-től

Hogy kerül egy kempingbe szauna? Hát, lakókocsival! És ez nem vicc. 10 fő befogadására alkalmas fatüzelésű szauna vár a part közelében. Esténként szaunamesterek tartanak szauna szeánszokat, aminek a végén a Balatonban csobbanhattok. A szeánszok időpontjait is megtaláljátok az Aranypart Camping programnaptárában.

előszezon Aranypart Camping Balaton Siófok szauna Szauna – Aranypart Camping, Balaton, Siófok

Masszázs

Minden nap reggel 10-től este 6-ig van lehetőség, hogy élvezzétek a kemping masszőrjeinek tudományát.
Élménymedence – Akár április végétől tudtok már nálunk pancsolni, hiszen a kemping meleg vizes medencéje lehetővé teszi, hogy bármilyen időjárást is fogtok ki, ne maradjatok “vizes” élmények nélkül.

X