Főszezon vagy előszezon? 5 érv az előszezon mellett

2022. március 29.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Főszezon vagy előszezon? 5 érv az előszezon mellett

2022. március 29.

előszezon - olcsó szállás Aranypart Camping, Siófok, Balaton

Komoly dilemma, hogy előszezonban vagy főszezonban menjünk nyaralni. Persze legtöbben a július és augusztus hónapokat választják nyaralásnak, és már jó előre lefoglalják kedvenc vagy épp kiválasztott szálláshelyüket. Ez lehet a munka miatt, mert előre be kell osztani a szabadságokat, vagy a gyerekek miatt, hogy a nyári szünet alatt legyetek együtt, de lehet az időjárás miatt, hiszen sokan csakis 30 fokban tudják elképzelni nyaralásukat.

Hiszen ezek mind érthető szempontok, és persze senkit sem szeretnénk lebeszélni a főszezonról, de jó tudni, hogy vannak, akiknek egy előszezoni nyaralás akár még jobb megoldás is lehet. Ha magadra ismersz a lenti csoportok valamelyikéből, gondolkodj el egy májusi vagy júniusi utazáson.

Összegyűjtöttünk néhány szempontot, hogy miért érdemes előszezonban nyaralni »

 

előszezon - olcsó szállás Aranypart Camping, Siófok, Balaton

Fűtött üdülő- és mobilházak – Aranypart Camping, Siófok

 

Az előszezoni nyaralás előnyei

1. Ha kedveled a jó időt, de már kevésbé viseled jól a kánikulát

Idősebbek számára, vagy akik nem feltétlenül töltenék a nyaralás minden percét a vízparton, remek lehetőség az előszezon. Júniusban manapság már elég meleg az idő, de a nagy hőhullámok azért inkább a július-augusztusra jellemzők. Szóval, ha nem akarod az egész napot a vízben tölteni, hogy lehűtsd magad, akkor válaszd ezt az opciót.

 

2. Aki nem kedveli a tömeget

A Balaton nyáron az egyik leglátogatottabb hely és persze mi is imádjuk. De a főszezonban a part szinte zsúfolásig megtelik, és ezt nem mindenki szereti. Aki nagyobb nyugalomra vágyik, élvezi a csendet, vagy örül annak, ha kevesebb emberrel kell megosztania a partot, akkor nekik a májusi-júniusi hónap lehet a legideálisabb időszak a kikapcsolódásra.

 

3. Akiknek jól jön egy kis előszezoni kedvezmény

Nagycsaládosok számára, akik mindenképp szeretnének örömet okozni a gyerekeknek egy balatoni kiruccanással, de a nyaralás költségei igencsak megterhelik a családi kasszát, azok számára az előszezoni kedvezőbb ajánlatok könnyebbséget jelenthetnek. Az Aranypart Campingben egyedi ajánlatokat adunk vendégeink számára, és jó tudni, hogy amennyiben a kevésbé frekventált hónapokat és napokat választjátok nyaralásotok időpontjának, akkor biztos, hogy kedvezményesen tudtok megszállni nálunk.

 

4. A barangolók számára

Kirándulni tavasszal vagy a mérsékelten melegben jó igazán. Gondoljunk csak el egy városnézést vagy túrázást 35 fokban… A kirándulós, ismeretszerzős vagy kulturális célú utakat így érdemes a kevésbé meleg hónapokra betervezni, ráadásul így még a szállás díján is spórolhatunk kicsit. Kerékpártúrákat is tehettek a környéken és bicajt sem kell magatokkal hozni, mivel a kempingben kerékpárt is tudtok bérelni!

Kerékpáros túraútvonal »

 

5. Nálunk a főszezon már június közepén elkezdődik!

Július 1-től az Aranyparton beindul az élet! Aki tehát a színes programokat, a szórakozást és a nyüzsgést kedveli jobban, az mindenképp a főszezonra tervezze be nyaralását. A kempingben ettől a naptól kezdve ugyanis számtalan programmal szórakoztatjuk vendégeinket, és a jókedv garantált. Ugyan nem titok, hogy főként a kisebbek energiáit szeretnénk elsősorba lekötni ezekkel az animációkkal, de a felnőttek számára is bőven van kínálatunk.

Programok a kempingben már az előszezonban is »

 

Biciklis kirándulások a Balaton körül

A tavaszi időjárás sokkal kellemesebb, ha biciklivel szeretnénk körbejárni a Balatont. A Balaton körüli kerékpárút 203 kilométer, ami remek lehetőséget kínál a kirándulásokhoz. Kerékpárral felkereshetjük a balatonparti kilátókat és magunkkal vihetjük az egész családot. Kerékpáros szállásnak kiváló a kemping, hiszen fűtött üdülő- és mobilházaikkal, komfort parcelláikkal kényelmes szállást biztosít a kerékpárral érkezőknek.

Nem hoztál magaddal bicajt? Sebaj, a kempingben biciklit is tudsz bérelni!

 

Wellness a kempingben – lehetséges ez?

Igen! És ezek a szolgáltatások a fő-, elő-, valamint utószezonban egyaránt elérhetők.

 Masszázs

A wellness egyet jelent a testi-lelki kikapcsolódással. Élvezzétek a szezon teljes ideje alatt a kemping profi masszőrjeinek tudományát. A masszázs jót tesz a testnek, emellett pedig stresszoldásra is kiválóan alkalmas.

Ha szeretnétek kicsit ellazulni, kényeztetni magatokat, jelentkezzetek be masszázsra telefonon.

Időpontot kérni masszázsra a +36306915318-as telefonszámon lehet.

Élménymedence

Akár április végétől tudtok már nálunk pancsolni, hiszen a kemping meleg vizes medencéje lehetővé teszi, hogy bármilyen időjárást is fogtok ki, ne maradjatok “vizes” élmények nélkül.