Pünkösdi programok

Ünnep az Aranyparton!

2023. május 22.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Pünkösdi programok

Ünnep az Aranyparton!

2023. május 22.

pünkösdi programok Aranypart Camping Siófok

Hosszú hétvége, ahogy mi szeretjük

Idén is érdemes a siófoki pünkösdi programokat fürkészni, hiszen a Balatonon már érezhető, hogy mindjárt belobban a nyár.  Ha eddig csak hajtottatok és úgy érzitek, hogy egy szempillantás alatt elröppent az év első fele, ha sok volt a munka és elég volt már a szürke hétköznapokból, akkor ezt a hosszú hétvégét ne hagyjátok ki! Foglaljatok szállást az Aranypart Campingben és élvezzétek a jól megérdemelt pihenést, barátokkal, családdal, házi kedvencekkel a Balaton mellett.

 

Pünkösdi programok Siófokon

A siófoki pünkösdi programok között kiemelt helyen szerepel a Pünkösdi Rózsaünnep, ahol kézműves vásárral, gasztro- és zenei programokkal vár benneteket a megújult rózsakert. Igazi kényeztető kaland, ahol szépeket láthattok, kellemes muzsikát hallgathattok és finom ételeket is kóstolhattok.

Idén a pünkösdi programokat megfűszerezi, hogy a gyermeknap is éppen erre a hétvégére esik. Ha a családoddal szívesen kimozdulnál egy hosszú hétvégés lazulásra, nemcsak az együttlétet élvezhetitek a Balcsin, de színes gyereknapi programok közül is válogathattok.

Május 28-án a siófoki Hajóállomás várja a kicsiket és nagyokat különböző szabadidős lehetőségekkel, de a gyerekek körében legnépszerűbb előadók is helyet kaptak a programban. Találkozhattok többek között a Lóca Együttessel, akik a Két szál pünkösdrózsa című műsorukkal érkeznek, fellép az Alma Együttes – Almamánia című programjukkal, a Bogár Muzsika gyerekzenekar a Mindenki volt gyerek, Gryllus Vilmos pedig a Maszkabál című programjával örvendezteti meg a hallgatóságot.

 

Gyereknap az Aranypart Campingben – kapcsolódjatok ki az Animacikkal

A gyereknap az egyik legfelszabadultabb családi ünnep, hiszen mindenki igyekszik a kicsik kedvére tenni, az örömüket látva pedig a szülők is elégedettek lehetnek. Ilyenkor már jó az idő, a gyerkőcök szeretnek a szabadban játszani, kipróbálni magukat új dolgokban, amire közvetlenül a kempingben is lehetőség van.

Ha a hagyományos pünkösdi programokon túl a gyerekeket is megörvendeztetnétek ezen a hétvégén valami extrával, akkor az Animacikat nektek találták ki! A Balaton legjobb animátor csapata már évek óta valóságos rajongótábort tudhat magáénak az Aranypart Campingben, hiszen olyan a gyerekek igényeire szabott programokat hoznak, amik izgalmasak, élvezetesek és dinamikusak. Nem lesz ez másképp a pünkösdi hosszú hétvégén sem.

2023. május 28-án egy egész napos programsorozat keretében találkozhattok velük a kempingben. A szülők is pihenhetnek, beszélgethetnek, kikapcsolódhatnak végre és mindeközben a szemük sarkából figyelhetik ahogy a gyerkőcök ezzel a vidám csapattal ugrálnak, játszanak, alkotnak és jól érzik magukat.

 

pünkösdi programok Aranypart Camping Siófok

pünkösdi programok az Animacikkal – Aranypart Camping Siófok

 

Animacik gyermeknapi programok -2023. május 28.

10:00-11:30 Pünkösdi virágkészítés (Színpad)

11:40-12:00 Tornázz velünk! (Élménymedence)

12:10-13:00 Pünkösdi király és királyné vetélkedő

13:00 és 14:00 óra között lesz egy szusszanás szünet, amíg a megebédelhettek, akár a kemping egyik szuper vendéglátóhelyén. A délutáni alvásra azonban nagy valószínűséggel nehezen veszitek rá majd a kicsiket, akik biztosan nem akarnak kimaradni a kalandokból.

14:00-14:50 Kalózfelszerelés készítés (Színpad)

15:00-15:50 Kincskeresés

16:00-16:50 Csillámtetoválás (Színpad)

17:00-18:00 Mini Disco (Színpad előtt)

 

A felnőtteknek is jár a kényeztetés

A hosszú hétvége és a pünkösdi programok a felnőttek számára is kiváló alkalmat adnak egy kis kikapcsolódásra. Élvezzétek a szabadságot, a kempingben töltött időt, hiszen változatos szabadidős lehetőségek állnak rendelkezésetekre, ahhoz, hogy tökéletes legyen a pihenés.

 

Természet és könnyű mozgás

Az Aranypart Campingben a Balaton közvetlen közelében vagytok, ami minden percben igazi nyaralós életérzéssel ajándékozza meg a vendégeinket. A szép kilátás, a víz látványa könnyű szerrel megteremti a vágyott békét és nyugalmat. Miután a gyerekek jól elfáradtak az egész napos izgalmakban a felnőtteknek nincs más dolga, mint élvezni a friss levegőt, a zöldellő tájat és a természet közelségét. Sétálhattok egyet a parton, vagy, kerékpározhattok a környéken. A kempingben akár biciklit is kölcsönözhettek. Ha ahhoz van kedvetek futhattok is a parton, vagy felfedezhetitek a kemping környékét.

 

Kempinges élmények

A tűzgyújtás és a szabadtéri sütögetés vagy egy könnyű főzőcskézés a kemping konyhájában az elmaradhatatlan kempinges élmények közé tartozik. A pünkösdi programokat az teszi teljessé, ha nemcsak klassz élményeket gyűjtünk, de finomságokkal is kényeztetjük magunkat. A kempingben ezt a kettőt egyszerre élvezhetitek, hiszen finom ételeket készíthettek, a szabadban, piknikezhettek, vagy élvezhetitek a grillezés és a bográcsozás örömeit. Ha pedig egy kis kényelemre vágytok, remek éttermet és büféket is találhattok közvetlenül a kemping területén.

Mindemellett sok más szabadidős program és kényelmi szolgáltatás vár benneteket az Aranypart Campingben. Érdemes kicsit böngészni a lehetőségek között, ahol biztosan megtalálod azt, amire a legjobban vágysz egy kényeztető hosszú hétvége során.

Ha szeretnétek belekóstolni a 2023-as siófoki pünkösdi programokba és szívesen töltenétek a gyereknapot az Aranyparton, ne késlekedjetek a szállásfoglalással. A kempingben többféle szállástípus közül válogathattok, a foglalást pedig néhány kattintással online elintézhetitek. SZÉP kártyás és bankkártyás fizetésre is van lehetőségetek, amellyel a helyetek biztossá válik.