Ezer kaland

Színes programok várnak Siófokon 2022-ben is!

2022. március 17.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Ezer kaland

Színes programok várnak Siófokon 2022-ben is!

2022. március 17.

Siófok programok - Aranypart Camping animáció

Siófok már tavasszal is sok érdekes programot kínál, a nyár pedig abszolút fergeteges lesz. Megmutatjuk Nektek mire számíthattok a Balaton egyik legpezsgőbb városában tavaszi-nyári hónapokban. Válogassatok a széles kínálatból és ennek megfelelően tervezzétek be a nyaralást, vagy előtte még egy tavaszi kiruccanást.

A szezonra már mindenki nagyon készül, mi az Aranypart Campingben április 15-én nyitjuk a kapukat. Igazán családias hangulatú nyitás lesz, ugyanis ezen a hétvégén tartja Siófok szokásos Húsvéti Nyuladalom rendezvényét. Itt minden a húsvétról és a nyusziról szól majd, főként a gyerekek örömére. 5 éves kor alatt kihagyhatatlan program!

Tervezzetek be egy hosszú hétvégét az Aranypart Campingbe, ahol fűthető mobilházainkban tudtok megszállni. Kicsik és nagyok itt egyaránt találnak maguknak kedvükre való elfoglaltságot. A felnőttek számára  a masszázs és szaunázás nyújthat egy kis kikapcsolódást, míg a gyerekek számára húsvét vasárnap egész napos versenyeket, kézműves programokat és egyéb animációkat szervezünk.

 

Idén a Pünkösdi Fesztivál sem marad el Siófokon

A pünkösd idén június 5-6-ára esik, de a városban már június 3-ától indul a pünkösdi fesztivál. Ekkor is mindig nagyon sok ember fordul meg a városban, hiszen kirakodóvásár, finom ételek és italok, valamint szabadtéri programok várják az érdeklődőket. Ezt tekinthetjük  már a nyári szezon indulásának is, de amennyiben az időjárás nem engedi, hogy a Balatonban fürödjetek, az Aranypart Camping fűtött medencéjében akár az egész család megmártózhat.

 

Kerékpárosok figyelem!

Ez a program Nektek szól

A biciklisek sem maradnak program nélkül. Ugyanekkor, pontosabban pünkösdi hétvége szombati napján, június 4-én startol el a szokásos Balaton Maratont, vagy más néven Tour de Pelso. Nevezni a 200 km-es és akár kisebb bicikli túrákra már most lehet, sőt érdemes is, mivel most 50%-kal olcsóbb az előnevezés. A 200 kilométeres szakaszon kívül nevezni lehet 143 kilométeres Mini Maratonra, a 76 kilométeres Tihany Túrára és családoknak 25 és 40 kilométeres Panoráma Túrára is.
Siófok programok - Aranypart Camping - Tour de Pelso

A nap részleteiről és a versenykiírásról bővebben itt olvashattok »

 

Koncertek, bulik, változatos zenei műfajok

Siófok nyáron

Július elsejétől aztán igazán beindul a városban az élet, hiszen kezdetét veszi a siófoki Nyári Belvárosi Estek koncertsorozat. Ennek keretében sok-sok színvonalas koncert lesz többek között a Plázson is. Fellép többek között a Kowalsky Meg a Vega, Ákos, az Edda Művek, Majka & Curtis  és több alkalommal is lesz NECC Party. Na, de mi is az a NECC Party? A szervezők ezt így fogalmazták meg: „ahol a téma szakértői a kilencvenes és a kétezres évek zenei szemeteséből válogatnak, hogy együtt táncolhassunk a penge élén.”

Bővebben »

 

Siófok programok - New Orleans jazz fesztivál

 

Siófoki New Orleans Jazz Fesztivál

Július 15-17-e között jazz és dixie muzsikától lesz hangos a város. Örülhetnek a műfaj szerelmesei, hiszen nagyszerű előadók és zenekarok lépnek fel a már tradicionális siófoki fesztiválon. A nyári balatoni estéket igazán kellemessé teszi, ha egy pohár bor mellett a jazz dallamait hallgatjátok.

 

A Balaton legnagyobb Retro Fesztiválja

Augusztus 13-án hatalmas bulira számíthatnak a 90-es és 2000-es évek zenéinek szerelmesei. A rendezők egy egész estés koncerttel és show-val várják ezen a szombaton a nyaralókat. A plázs nagyszínpadán a korszak olyan nagy sztárjai lépnek majd fel, mint a Kozmix, az UFO, az Ámokfutók, az Animal Cannibals és a Desperado. A koncertek után a DJ-k hasonló stílusban hajnalig szolgáltatják a zenét, a tánc és jó hangulat tuti nem marad el.

 

És itt még nem ér véget a nyári a programkínálat

Családok számára is érdemes augusztus 20-a körül ide látogatni, hiszen az államalapítás ünnepéhez kapcsolódóan már augusztus 19-étől kezdődően számtalan program és gasztronómiai kalandozás veszi kezdetét a Bor és Kenyér Ünnepén. Ez Siófok legnagyobb nyári fesztiválja és ki tudjátok használni a nyár utolsó napjait.

 

Folyamatos animációk és szórakoztató programok

Az Aranypart Camping folyamatos programokkal vár

A kempingben is gondoskodunk a pihentető és szórakoztató programokról, hogy a lehető legjobban érezzétek magatokat. Honlapunkon már elérhető naptárunk, ahol nyomon követhetitek az egyes nap eseményeit. Így, ha a nyaralásotokat tervezitek egy kattintással megnézhetitek, hogy abban az időszakban milyen programokkal várunk.

Kattintsatok és látni fogjátok mennyi mindent kínálunk, ha az Aranypart Campinget választjátok úti célként »