Kutyabarát nyaralás a Balatonnál

Kisállatokkal a természet közelében a legjobb!

2024. április 03.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Kutyabarát nyaralás a Balatonnál

Kisállatokkal a természet közelében a legjobb!

2024. április 03.

kutyabarát kemping Aranypart Camping Siófok kutya

Aranypart Camping & Apartments, ahol a vakáció minden mozzanata kisállatbarát

Az Aranypart Camping & Apartments egy olyan kutyabarát kemping és üdülőfalu, Siófokon, ahol a gazdik és kutyusok is maximális kényelemben élvezhetik a nyaralás pillanatait. A gyönyörű természeti környezet, a minőségi szolgáltatások, a kényelmes szálláshelyek és a barátságos légkör ideális kombinációt nyújtanak egy kellemes és emlékezetes kutyás nyaraláshoz.

 

Idén szervez te is kutyabarát nyaralást!

Nálunk az apartmanokba és mobilházakba is magaddal hozhatod házi kedvencedet!

Az Aranypart Camping & Apartments egy kivételes szálláshely, ahol a természethez közel nyaralhattok, ugyanakkor a gazdi kényelmi igényeiről sem kell lemondanotok.

A kemping és üdülőfalu többféle szállástípust kínál, amelyek mindegyikére hozható háziállat. Legyen szó sátrazásról, lakókocsis nyaralásról, vagy válasszatok apartmanjaink, esetleg kényelmes mobilházak közül, a szőrös családtag mindenhol szívesen látott vendég.

Az utazás igazi életöröm, amit ezen a szálláshelyen megoszthattok a szeretteitekkel, barátaitokkal és házi kedvenceitekkel is. Sok más helyen az apartmanokba és mobilházakba nem engedik be a kutyusokat, de mi másként gondolkodunk! Ha betartjátok, az előírásokat miért ne lehetne extra kényelmes a kutyás nyaralás?

 

 

Szállásfoglalás a kutya részére egyszerűen

Az Aranypart Camping & Apartments online szállásfoglalásra ad lehetőséget, amelyet pár kattintással elvégezhettek.

A háziállatok külön díj ellenében hozhatóak a kempingbe. A kutyusok hozzáadása, akárcsak a személyeké, szintén a foglalás során történik, itt megadhatjátok azt is, hogy hány kutyával szeretnétek érkezni. A szállásotokat fizethetitek bankkártyával, vagy SZÉP kártyával is.

Ha mobilházban, vagy apartmanban szeretnétek megszállni egyszeri végtakarítási díjat is felszámolunk. Ez egy professzionális tisztítást jelent, amelynek köszönhetően maximális higiénia biztosítható a következő vendégek számára is. Ezzel az egyszerű megoldással a kutyások is élvezhetik a fedett szálláshelyek kényelmét.

 

Élmények és kényelem kutyabarát környezetben

Az Aranypart Camping & Apartments számára a kutyabarátság jóval többet jelent annál, minthogy behozhatod a házi kedvencedet a szálláshely területére.  Igyekszünk mindenre gondolni, ami mindannyitok számára kényelmessé teheti a nyaralást. A kemping és üdülőfaluban van néhány olyan extra szolgáltatás is, ami igazán gördülékennyé teszi az itt töltött időt.

 

Étel, ital bevásárlás házi kedvenceink társaságában

Egy igazi nyaraláson mindenki szeret jókat enni, egy hűsítő ital mellett beszélgetni egy kényelmes kerthelyiségben, néha pedig boltba is el kell ugrani, hogy beszerezzük a hozzávalókat a tábori főzőcskézéshez, vagy egy a Balaton-parti piknikhez. Mindezeket akkor is egyszerűen kivitelezhetitek, ha kutyával jöttök nyaralni.

A kempingben található ABC lehetőséget biztosít arra, hogy minden fontos dologhoz könnyedén hozzájussatok, amire szükségetek van, úgy, hogy közben ki sem kell tennetek a lábatokat a szálláshelyről. Gyorsan megoldhatjátok a bevásárlást, több idő marad az együttlétre és a kutyust sem kell magára hagynotok.

Mindemellett az Aranypart Camping & Apartments kiváló gasztronómiai szolgáltatásokat is kínál számotokra. Helyben találtok egy remek éttermet, büfét, kávézót, bárt, amelyek természetesen fogadják a kutyákat is.

Ha vakációzni készültök a háziállatokkal, válasszatok kutyabarát programokat! A nyaralás alatt mindenki vágyik az élményekre, a kis kedvenceink sincsenek ezzel másképp!

 

Strand élmények kutyával

A Balaton mindig vonzó, ezért egy kis kalandra hívjuk a négylábúakat. Minden vendégünk számára, az Aranypart Camping & Apartments karszalag birtokában ingyenes belépést biztosítunk a közeli Zamárdiban található Mirabella Camping kutyabarát strandjára. Ez a Zamárdiban egyedülálló biztonságosan elkerített kutyás strand, igényes környezetben várja a közösen pancsolni vágyó gazdikat és szőrös kedvenceket.

 

kutyabarát kemping Aranypart Camping Siófok kutya

Kutyás strand a közeli zamárdi Mirabella Campingben

 

Siófoki séták

A közeli kutyabarát túraútvonalak és kirándulóhelyek is kiváló lehetőséget nyújtanak a kutyásoknak a szabadidő tartalmas eltöltésére. Kerekedjetek fel és nézzetek körül a szebbnél-szebb balatoni tájakon. Egy siófoki városi séta is jó lehetőség az örökmozgókkal, ahol sok szép látnivaló és kellemes parkok is várnak titeket útközben.

A Víztorony lábánál mindenképpen álljatok meg egy szóra, mert itt találjátok a Tourinform irodát, ahol nemcsak további információval szolgálhatnak számotokra a helyi kutyabarát programokról, de friss vízzel is meg szokták kínálni a sétálástól kitikkadt ebeket.

 

Házirend és biztonság a kempingben

Fontos, hogy a szálláshelyre érkezve legyetek tisztában a szabályokkal és a zavartalan pihenés érdekében mindig tartsátok is be azokat. A kemping házirendje mindannyiunk biztonságát, kényelmét és kutyusok jólétét is szem előtt tartja.

Mielőtt nyaralni jöttök gondoskodjatok a kutyusotok számára az alapvető felszerelésekről, ami tartalmazhat néhány játékot, egy kényelmes fekhelyet és az etetéshez, itatáshoz szükséges eszközöket is. Póráz és szájkosár is legyen nálatok. Ne feledjétek, hogy a kemping területén a kutyák kizárólag pórázon vezetve közlekedhetnek.

Mindenképpen hozzátok magatokkal az állat oltási könyvét, mert ennek hiányában a szállás nem fogadhatja a kutyákat. Ahhoz, hogy az itt tartózkodás kellemesen teljen, a nyaralás során is figyeljetek a kutyus egyéni igényeire. A higiéniára mindig komoly gondot fordítunk, kérünk, hogy ti is segítsetek megőrizni a tisztaságot és takarítsatok a kutyus után!

A  legfontosabb szabályokkal kapcsolatban bővebben ITT, valamint a házirendben tájékozódhattok.

 

Várunk benneteket a siófoki Aranyparton!

Foglaljatok szállást és vágjatok bele egy fantasztikus kalandba a házi kedvenceitek társaságában. Az Aranypart Camping & Apartments elkötelezett amellett, hogy mindenki számára kellemes és emlékezetes nyaralást biztosítson ebben az idilli környezetben, beleértve a kisállatokat is.