Jóga tábor a Balatonnál?

Naplemente és a nyugtató víz

2024. április 22.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Jóga tábor a Balatonnál?

Naplemente és a nyugtató víz

2024. április 22.

jóga hajókirándulás Aranypart Camping kemping apartman

Balaton, jóga, naplemente:

minden, amit a víz adhat

A víz az élet lényegi eleme. Megnyugtat, pihentet, így nem véletlen, hogy a nyaralás sokaknak egyet jelent a víz közelében töltött idővel. Ha Siófokon vakációztok, használjatok ki minden lehetőséget, a természet adta vizes kalandok élvezetére.

Nagyszerű élmény lehet például egy balatoni hajókirándulás ami szinte minden érzéketekre hatást gyakorol. A páratlan látvány, a tó illata, a sirályok hangja, a kellemes ringatózás a hullámokon felejthetetlen kikapcsolódást jelent.

 

Irány a fedélzet!

A program tavaly két alkalommal került megrendezésre és a remek visszajelzéseknek köszönhetően idén is vízre száll  Biró-Palotás Edina a Sió-Heal stúdióvezetője, okleveles edző és jógaoktató, hogy egy páratlan hangulatú gyakorlást vezessen a hajókirándulás résztvevőinek.

A balatoni naplemente, a professzionálisan összeállított gyakorlatsor, a minőségi illóolajok és a vezetett relaxáció igazán különlegessé teszi a balatoni hajókirándulás élményét.

A két órás program 2024. május 3-án pénteken 18 órakor indul a siófoki hajóállomásról. Szálljatok fel és legyetek részesei ennek az igazán exkluzív gyakorlásnak.

Ne hagyjátok ki a Jóga a fedélzeten! programot május első hétvégéjén, hiszen bizonyára felejthetetlen élmény lesz. A jógázás azonban nem csak a vízen, de a parton is igazi bakancslistás tevékenység.

 

Gyakorlás a parton

Ha a gyakorlás egyébként is az életetek része, vagy ha csak szeretnétek a ráérős napokon egy kicsit elmerülni, ebben a testet-lelket átmozgató élményben, akkor nem is tudnánk ideálisabb helyszínt mondani az egyéni jógázáshoz, mint a Balaton part.

Indítsátok egy frissítő gyakorlatsorral a napot a kempingben! Kora reggel a legszebbek a fények a víz mellett. Ha szívesen keltek fel egy különleges élményért, akkor jógázzatok a parton, miközben a kempinglakók még éppen csak ébredeznek.

A Balaton minden napszakban remek helyszín a mozgáshoz, ezért ha reggel inkább lustálkodnátok, a naplementében történő gyakorlás a nektek való. A déli part naplementéi egyébként is magával ragadó élményt jelentenek, használjátok ki ezt a nem mindennapi hangulatot.

 

jóga tábor Aranypart Camping kemping apartman

 

A nyugalom és a víz

A gyakorlatok és a víz kapcsolata egyáltalán nem meglepő, hiszen mindkettőnek rendkívül nyugtató és regeneráló hatása lehet a testre és a lélekre egyaránt. A víz számos jótékony tulajdonsággal rendelkezik, amit gyakorlással tovább fokozhatunk. A víz közelében, vagy akár a vízben végzett gyakorlatok különleges fizikai és mentális előnyöket nyújthatnak.

A hagyományos gyakorlatok mellett léteznek kifejezetten vízparthoz köthető jóga típusok is, mint például az aqua vagy a SUP jóga. Ezek gyakorlásához kiváló helyszín lehet az Aranypart Camping & Apartments.

 

Aqua jóga

Ez egy speciális jógafajta, amelyet a vízben végeznek. A vízben végzett gyakorlatok során tehermentesíthetjük az ízületeket és egy különleges módon oldhatjuk a stresszt, miközben az izmainkat is erősíthetjük.

 

jóga tábor Aranypart Camping kemping apartman

 

SUP jóga

A SUP (Stand-Up Paddleboarding) egy kaliforniából származó irányzat, amely esetében vízi eszközökön zajlik a gyakorlás. Ebben a fajta jógában a jógaállásokat egy deszkán állva vagy ülve végzik a vízen. Ez nemcsak az egyensúlyt fejleszti, hanem intenzív középponti erőt és stabilitást is igényel.

A gyakorlásnak ezek a fajtái mind különböző módon kihasználják a víz jótékony hatásait a test és a lélek számára.

 

Jógatábort szerveznétek?

Az Aranypart Camping & Apartments tökéletes választás!

Kiváló helyszín lehet az Aranypart Camping & Apartments, különösen, ha a vízpart hangulatát és előnyeit is szeretnétek kihasználni. A kemping nyugodt környezete és a természet közelsége ideális lehetőséget kínál a jóga gyakorlására és a relaxációra. A vendégek egyaránt élvezhetik a vízen végzett gyakorlatokat és a szárazföldi jógát is a kemping gyönyörű környezetében.

 

Gyere a víz közelébe!

Minden egy helyen a kényelemért

Az Aranypart Camping & Apartments közvetlenül a parton biztosít szálláshelyet, ahol egy kellemes program után jól esik megpihenni, egy finomat enni, vagy csak elidőzni a víz közelében. Ráadásul el sem kell mozdulnotok a Balaton mellől, hiszen a kemping és üdülőfaluban minden fontos szolgáltatást helyben kínál számotokra.

 

Kedvező előszezoni árak

Ne feledjétek, hogy ebben az időszakban még előszezoni árakon nyaralhattok nálunk, tehát a szállásotok még olcsóbb is lehet, mint a főszezonban.

A májusi vakáció viszont a hajókirándulások mellett, teljes értékű élményekkel is kecsegtet, hiszen víz a napfény, a kényelmi szolgáltatások, a fűtött élmény medence, a gasztronómiai élmények, mind-mind rátok várnak az Aranyparton!

Csoportos szálláshoz ajánlatot reservation@aranypartcamping.hu email címen tudtok kérni.

 

jóga hajókirándulás Aranypart Camping kemping apartman Balaton

Fűthető, teraszos mobilházak

 

Gasztro kalandok

A gasztronómia terén bőséges kínálatból válogathattok, hiszen a kempingben egy remek étterem, büfé, bár és egy ABC is a rendelkezésetekre áll, ha finom falatokra, vagy hűsítő italokra vágytok. Nincs is annál felemelőbb érzés, mint bámészkodni a parton egy illatos balatoni bor társaságában. A kempingben piknikezhettek, vagy akár főzőcskézhettek is a hangulatos tűzrakóhelyeken.