Húsvéti Nyuladalom Siófokon 2023

Ezernyi kalanddal vár a Balaton tavasszal is

2023. április 03.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Húsvéti Nyuladalom Siófokon 2023

Ezernyi kalanddal vár a Balaton tavasszal is

2023. április 03.

húsvét nyuladalom Siófok Aranypart Camping

Tavasszal a Balatonon

A tavaszi forgatag a húsvéti programokkal kezdődik. Ilyenkor is érdemes ellátogatni Siófokra, akár csak egy rövid kiruccanásra, mert bármikor megéri egy kicsit beleszimatolni a balatoni levegőbe, ráadásul az ünnepi rendezvénysorozat kicsiknek és nagyoknak is remek szórakozást ígér. 2023. különleges év lesz a város történetében, hiszen Siófok 55 éves évfordulóját ünnepli és ez alkalomból Siófok55 néven jubileumi programsorozatot hirdettek, ami április 7-én a Húsvéti Nyuladalommal veszi kezdetét.

Siófok egyébként is a Balaton egyik legizgalmasabb városa, hiszen itt egész évben nagy a nyüzsgés. Azt már megszokhattuk, hogy nyaranta jobbnál jobb zenés- és kulturális események követik egymást és talán nem meglepő, hogy tavasszal sincs ez másképp. A Húsvéti Nyuladalom nagypénteken kezdetét veszi és az ünnepek teljes ideje alatt kiváló lehetőségek között szemezgethetünk. A mulatságot  idén, immáron 7. alkalommal rendezik meg és több szempontból is kiemelkedőnek tekinthető a hagyományos városi rendezvények sorából. Színvonalas zenei programokra, jó nevű előadókra, hagyományőrző népi játékokra és sok-sok finomságra biztosan számíthatunk

 

húsvét nyuladalom Siófok Aranypart Camping

 

A Húsvéti Nyuladalom programja

A Nyuladalom programjában idén is a húsvéti hagyományoké a főszerep, amelyeket játékos és szórakoztató vetélkedőkön keresztül ismerhetnek meg a család legifjabb tagjai. A négynapos hosszú hétvége bármelyik napján érkezhettek, remek családi- és gyerekprogramok várnak majd, de zenei kínálatból sem lesz hiány.

A gyerekprogramok 10:00-kor kezdődnek és egészen estig tartanak, a tartalmas szórakozásról pedig koncertek és különböző látványos produkciók gondoskodnak. A Nyuladalom a felnőttek számára is remek kikapcsolódást kínál, ugyanis minden este 18:30-kor a hazai zenei élet népszerű előadói lépnek majd színpadra. Ez az időpont a gyerekek szempontjából nincs még túl későn, így a családok akár együtt is bulizhatnak.

Április 7. péntek

18:30 Let’s sing – Kozma Orsi és Zenekara

Április 8. szombat

10:00 Nyuszi Buli – Pitypang Zenekar
11:00 Nyúl-derby
11:30 Tojásfa-díszítés
13:00 Jeratel Hastánc Stúdió előadása
13:30 X-Press TSE látványtánc produkciója
14:30 C&M Dance Stúdió versenytánc előadása
15:30 Tojásvadászat kicsiknek
16:00 Kalap Jakab gyermekkoncert
18:30 Rácz Gergő live koncert

Április 9. vasárnap

9:00-12:30 VI. Tojás- és Nyúlfutam családi futóverseny, tojásevő és tojáspucoló verseny
9:00-11:15. Tojás- és Nyúlfutam- nevezés
9:00-12:00 Húsvéti tradicionális animáció Peti vőféllyel
10:30 Kid-Nasztika
11:00 #hashtEGG Toyee bemutatkozása
11:10 VI: Tojás-és Nyúlfutam start
11:35 Húsvéti büfé a résztvevők számára
11:45 Tojáskirály választás
12:00 Nyúlfutam eredményhirdetés
13:30 Siófoki Asszonyok Hagyományőrző Tánccsoport fellépése
14:00 Happiness TSE fellépése
14:30 Airforce Tánciskola hip-hop bemutatója
15:30 Tojásvadászat kicsiknek
16:00 Kaláka koncert gyerekeknek
18:30 Kiscsillag koncert

Április 10. hétfő

10:00 Húsvéti verselő gyermekeknek
11:00 Húsvéti locsolkodás és karikázó a Balaton Táncegyüttessel
14:30 Mazsorett és showtánc – Harmony Dance TSE
15:30 Tojásvadászat kicsiknek
16:00 Húsvéti varázsnyuszi Varázs Tamás fergeteges bűvészműsora gyerekeknek

 

Április közepétől kezdődik a kempingszezon

Látni a Balatont, feltöltődni mindig megéri. A tavaszi szezonban még inkább élvezhetjük azt a fajta nyugalmat, ami az igazi kikapcsolódáshoz kell. Ha szívesen kirándulnánk, bicikliznénk egyet a környéken, vagy csak hátradőlve élveznénk, hogy végre jó idő van és nem kell a négy fal között rostokolnunk, hanem elindulhatunk élményeket gyűjteni, akkor Siófok tökéletes úticél lesz számunkra.

Aki lemaradt a húsvéti programokról, annak sem kell bánkódnia, hiszen a balatoni üdülőszezon még csak most kezdődik. Április 21-én nyit az Aranypart Camping! Szállást foglalni bármikor lehet, ráadásul nem kell megvárnotok a nyarat, ha végre egy kicsit kipihennétek magatokat, hiszen az előszezon is sok-sok szépséggel kecsegtet!  Amikor levonult a húsvéti hosszú hétvégéző tömeg a Balaton akkor mutatja meg igazán azt a békés, egyedi hangulatát, ami csak ilyenkor a tavaszi szezonban tapasztalható meg.

 

Árkalkuláció és szállásfoglalás

Az Aranypart Camping többféle szállástípussal, kényelmes fűthető mobilházakkal, üdülőházakkal vár az előszezonban is, de érkezhettek saját, vagy bérelt lakókocsival is, sőt, nálunk sátorhelyet is tudtok online foglalni.

Az árkalkulációt és szállásfoglalást nagyon egyszerűen pár perc alatt el tudjátok intézni, amely az előleg befizetésével véglegessé válik, így a kiválasztott szállástípus a kért dátumon csak titeket vár majd! Fizetni pedig bankkártyával, vagy SZÉP kártyával is van lehetőségetek. Fontos tudni, ha előszezonban jönnétek szállásotok még olcsóbb is lehet, mint a zsúfoltabb időszakokban, már csak ezért is érdemes kipróbálni egy tavaszi nyaralást.