Hosszú hétvégék 2024

Hozz ki még többet a szabadnapokból!

2024. február 14.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Hosszú hétvégék 2024

Hozz ki még többet a szabadnapokból!

2024. február 14.

hosszú hétvégék 2024 - Aranypart Camping Siófok Balaton

Épp csak átléptük az új év küszöbét, de már most azt érezhetjük, hogy gőzerővel pörögnek a napok, hetek. Nem csoda, ha pihenésről álmodozunk, hiszen a tél vége mindig embert próbáló időszak. Nehezebben ébredünk reggelente, fáradtak vagyunk, a hideg és a szürkeség elszívja az energiáinkat. Ilyenkor jól jön egy kis motiváció, ebben pedig hatalmas segítség lehet egy szuper tavaszi kiruccanás tervezgetése. Jó hír, hogy a hosszú hétvégék 2024-ben is lehetőséget adnak a kikapcsolódásra.

A naptár remekül alakul, hiszen összesen hat ilyen hétvége vár ránk idén, és bőven lesz három- és négy napos verzió is. Viszont a hosszú hétvégék 2024-ben sem lesznek ingyen, hiszen fel kell készülnünk három „ledolgozós” szombatra is, ami mindig egy picit nehezebb, ezért is érdemes már most tervezni az évet és jól beosztani az energiáinkat.

 

Ezek lesznek a hosszú hétvégék 2024-ben:

  • 2024. március 15-17.
  • 2024. március 29- április 1. – húsvéti hosszú hétvége
  • 2024. május 18-20. – pünkösdi hosszú hétvége
  • 2024. augusztus 17-20.
  • 2024. november 1-3.
  • 2024. december 24-29. – karácsonyi hosszú hétvége

 

Jön a tavasz, vár a kaland!

A hosszú hétvégék 2024-ben sem meglepetésszerűen érkeznek. Már most tudjuk mikor lesz lehetőségünk egy kicsit megszökni a rutinból.  Az Aranypart Camping & Apartments április 19-én megnyitja kapuit és ezzel kezdetét veszi a előszezon. Így már a pünkösdi hosszú hétvégén is lehetőséged van egy igazi balatoni kikapcsolódásra a mindig eleven és gyönyörű Siófokon.

Vigyázat! A mindennapi rutin könnyen megfoszthat a pihenéstől

Nem elég azonban álmodozni, a tervek megvalósításához időben kell cselekedni, mert könnyen elszalaszthatjuk a lehetőséget. Ha például nem foglalunk szállást időben a legjobb helyek elfogyhatnak és végül otthon ragadhatunk.  Bárki bármit mond, hazai pályán nem lehet maradéktalanul kikapcsolódni, mert a mindennapi rutin hamar eluralkodik rajtunk.

Egy mosást csak berakunk, főzni is kell valamit és ott a régóta halogatott szekrényrámolás, vagy apróbb javítások… Ugye ismerős? A sok elvesztegetett idő egy fontos tapasztalatban összegződik: otthon nem lehet igazán pihenni. Nincs más megoldás, mint valóban a hátunk mögött hagyni a hétköznapokat és egy varázslatos helyen tölteni az értékes pihenőnapokat.

 

Tökéletes tavaszi pihenőnapok? Irány Siófok!

 

Kell egy terv

Már előzetesen tervezd meg, hogyan szeretnéd eltölteni a hosszú hétvégét. Mit szeretnél csinálni, milyen programok érdekelnek, milyen szállástípust szeretnél. A következőkben találsz néhány tippet arra vonatkozóan, hogyan használhatod ki a lehető legjobban a kincset érő szabadságot.

 

hosszú hétvégék 2024 - Aranypart Camping Siófok Balaton

Megújult Carmen apartman – Aranypart Camping & Apartments Siófok, Balaton

 

Szállás

Az Aranypart Camping & Apartments-nél arra törekszünk, hogy minden igényeteknek megfeleljünk az előszezonban is! A Balaton csodálatos tavasszal, amit te is kiélvezhetsz a fűthető mobilházaink, vagy apartmanjaink egyikében. Mindegyik fedett szálláshelyhez tartozik saját konyha, fürdőszoba és WC is. A jó felszereltségnek köszönhetően nem kell a fél házat becsomagolnod, igény esetén baba felszerelést is tudunk biztosítani. Csupán egyetlen fontos teendőd van, időben lefoglalni a megfelelő szálláshelyet, nehogy lemaradj róla.

 

Elérhető vágyak – akár SZÉP kártyával

Ugye el tudod képzelni azt, ahogy a vízparton élvezed a tavaszi napsugarakat, a családdal, barátokkal, házi kedvencekkel, egyszóval bárkivel, aki a szívednek kedves. Nem nehéz megvalósítani ezeket a pillanatokat, csak időben kell megszervezned és cserébe örökre szóló élményekkel lehetsz gazdagabb.

Ráadásul a pénztárcádat sem terheli meg egy tavaszi kiruccanás, hiszen az előszezoni árak sokkal kedvezőbbek, mint máskor. Használd ki az előszezon adta lehetőségeket, mert ilyenkor olcsóbban nyaralhatsz! Az Aranypart Camping & Apartments-ben szállásodat fizetheted bármely szolgáltató által kibocsátott SZÉP kártyád segítségével is.

 

Szabadidős tevékenységek

Siófok környékén számos felfedezni való és klassz kirándulóhely vár. A kempingben bérelhetsz biciklit a hosszabb utakhoz, vagy egyszerűen kiülhetsz egy parkba és élvezheted a friss levegőt. Az Aranypart Camping & Apartments az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek is kedvez, hiszen sportpályák, minigolf, csocsó és fűtött élménymedence is gazdagítja a kínálatot.

 

Étkezés, mint élmény

Az igazi kikapcsolódás a gasztronómiai élményeknél kezdődik. Az Aranypart Camping & Apartments-ben számos szolgáltató áll rendelkezésedre, ha ízletes falatokra, jó borokra, vagy egy kellemes kávézásra vágysz. A kempingben üzemelő étteremben hatalmas adagok várnak, így tényleg nincs gondod semmire az itt tartózkodásod alatt. Van egy ABC is helyben, ha bármi hiányozna a piknik kosaradból itt könnyedén beszerezheted. A büfék és a bárok pedig minőségi alapanyagokkal és italokkal kényeztetnek el, közvetlenül a Balaton parton.

 

Bakancslista

Készíts bakancslistát még az utazás előtt, hogy a hosszú hétvégék 2024-ben tényleg tökéletesek legyen.  Meglátogathatod a számos izgalmas siófoki múzeumot, a Bella Állatparkot és még sok más csodás program és rendezvény vár a környéken. Ez a hely lehetőséget ad a kulturális élményekre, és új dolgok felfedezésére egyaránt.

 

Pihenés és regenerálódás

A könnyed kiruccanások és hosszú hétvégék 2024-ben is ideálisak arra, hogy pihenj egy kicsit. A kempinges napok során végre kialudhatod magad, de relaxációra és szórakozásra is van lehetőséged. Hozd el a kedvenc könyvedet és olvasgass a vízparton, vagy koccintsatok esténként a teraszon egy pohár finom balatoni borral, meleg takaróba burkolózva.

 

Együtt a család

A hosszú hétvégék 2024-ben nem csak a feltöltődés ígéretével kecsegtetnek. Ha a családdal utazunk megtapasztalhatjuk az együttlét egy különleges minőségét. Főzhettek a szabadban, felfedezhetitek a szabadidős- és sportlehetőségeket, vagy rendezhettek pikniket a vízparton. Még csak ki sem kell mozdulnotok a kempingből egy teljes értékű program érdekében. A közös programok összekovácsolják a családot, közben pedig békésen üldögélve szemlélheted ahogy a gyerekek is élvezik a mozgást és a szabadságot.

A családi együttlétből pedig a házi kedvencek sem maradhatnak ki, hiszen nálunk ők is szívesen látott vendégek, a mobilházakba, apartmanokba is magaddal hozhatod őket!

 

Hosszú hétvégék 2024-ben az Aranypart Camping & Apartments-ben

Az a legfontosabb, hogy a hosszú hétvégék 2024-ben is ellássák a valódi funkciójukat, azaz feltöltődést és pihenést biztosítsanak mindenki számára.  Ebben az Aranypart Camping & Apartments-re mindig számíthatsz! Ne maradj le a lehetőségekről és foglalj szállást egy kényelmes mobilházban, vagy apartmanban, mielőtt elfogynak a szabad helyek.