7 érv, miért tartsátok nálunk a csapatépítő tréninget

Közösségépítés a Balaton parton

2022. február 15.

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

7 érv, miért tartsátok nálunk a csapatépítő tréninget

Közösségépítés a Balaton parton

2022. február 15.

csapatépítő tréning szolgáltatás - Aranypart Camping, Siófok

Egy jó csapatban könnyedén megy a munka. Ehhez azonban az is kell, hogy a napi feladatok mellett időt szánjatok egymás megismerésére és megértésére. Ha épp azon gondolkodtok, hol lenne jó munkatársaitokkal csapatépítő tréningen részt venni, akkor az Aranypart Campingben megtaláltátok a megfelelő helyet. A helyszín Siófok, a Balaton egyik legkeresettebb helye. Nem véletlenül, hiszen nemcsak kikötője és partja gyönyörű, de a környék is számtalan kirándulási lehetőséget kínál. A város gasztronómiai és szórakozási lehetőségekben is gazdag, hangulata pedig utánozhatatlan.

csapatépítő tréning szolgáltatás - Aranypart Camping, SiófokCsapatépítő tréningek – Aranypart Camping, Siófok

Csapatépítő tréning szolgáltatás az Aranypart Campingben

1. Legjobb helyszín

A csapatépítő programoknak a legjobb helyszínt tudjuk biztosítani, a kempingben rengeteg a zöld terület, így bőven van hely mindenféle játékos tevékenységnek, a Balaton parton a jókedv garantált lesz.

2. Egyedi csomagajánlat

Kempingünkbe csapatépítő foglalkozásokra április 21. és június 15., illetve szeptember 1. és 30. között várunk Benneteket.

Minden munkahely, minden csapat más és más. Mi arra törekszünk, hogy sokféle szolgáltatás közül tudjatok választani, hiszen akkor érzitek majd Ti is jól magatokat, ha minden úgy alakul, ahogy elképzeltétek. Ezért részesítjük előnyben az egyedi csomagajánlatokat, ezeket a reservation@aranypartcamping.hu címen kérhetitek.

3. Catering

A profi szervezés a sikeres csapatépítő tréning alapja. Amíg Ti a csapatépítő játékokon vesztek részt, mi az ételről és italról is gondoskodunk. A kempingben színvonalas étterem és büfék találhatók, amelyek a finom falatokat biztosítják nektek, hogy Ti csak a közös időre és együttlétre  koncentráljatok. Az étterem befogadóképessége is nagy, így nagy létszámú csapatokat is ki tudunk szolgálni. A svédasztalos megoldástól kezdve sokféle igényt ki tudunk elégíteni, ami az étkezést illeti, sőt, kávé és üdítő is rendelhető, hogy a szünetekben is fel tudjatok töltődni.

4. Komfortos szállás mobil házakban

Aranypart Campingben nem csak sátorhelyek és lakókocsi parcellák találhatóak, hanem igényesen berendezett, komfortos apartmanok és mobil házak állnak rendelkezésre, ahol kisebb és nagyobb csapatokat is el tudunk szállásolni. 94 házból válogathattok, amelyek befogadóképessége összesen 512 fő. Az apartmanok és házak hideg idő esetén fűthetőek, melegben viszont légkondi teszi kellemessé a pihenést. A szálláshelyeken hűtő és konyha is van, valamint a kemping egész területén ingyenes a Wi-Fi.

Csapatépítő tréning szolgáltatás - Aranypart Camping büfék éttermek

Csapatépítő tréningek – Aranypart Camping

5. Lazítás munka után

A csapatépítő feladatok után jólesik egy kis kikapcsolódás is. Kipróbálhattok például egy kellemes masszázst, de élménymedencét és sportpályát is találtok a kemping területén, így biztos nem okoz majd fejtörést, hogyan tegyétek élvezetessé a csapatépítés minden pillanatát. A medencét már tavasszal is fűtjük, így amíg a Balaton vize hűvös, ezt is bátran használhatjátok.

6. Remek hangulat

Az Aranypart Camping a Balaton közvetlen közelében található, így pár perc alatt kisétálhattok megnézni a naplementét, vagy meg is mártózhattok. Este koccintsatok egy balatoni olaszrizlinggel, vagy üljetek ki a munkatársakkal a házak teraszára egy jó beszélgetésre. A kempingben tűzrakó helyeket is találtok, a napot egy közös tábortüzezéssel, szalonnasütéssel is zárhatjátok. A kemping 23 órakor azonban elcsendesedik, így mindenki biztos lehet abban, hogy az álmát nem zavarja majd senki és semmi.

7. Kaland és látnivalók

Siófokon mindig nagy a nyüzsgés, a szórakozási lehetőségek száma pedig szinte végtelen. Mindenképp látnotok kell a siófoki kikötőt, a fordított házat, vagy a víztornyot. Kalandparkból is több található a környéken. Közvetlenül Siófokon a Bella Élményparkban a buborékfoci lehet izgalmas  a felnőttek számára, a zamárdi parkban pedig 18 akadálypályával, ugrótoronnyal és sok egyéb játékkal várnak Benneteket. Ha szeretnétek egy kompletten megszervezett csapatépítőt, keressetek meg minket, és mindenben segítünk. Az egyedi csomagajánlatokért és az árakért írjatok a reservation@aranypartcamping.hu címre, és mi 24 órán belül válaszolunk.