kutyás strand Aranypart Camping Siófok

Az Aranypart Camping igazi kutyabarát szállás!

Idén egy szuper meglepetéssel készültünk nektek és a négylábú kedvenceiteknek!
Aranypart Camping karszalaggal ingyenesen léphettek be a közeli Zamárdiban frissen nyitott KUTYABARÁT STRANDRA.
A Mirabella Camping új kutyás strandja vendégeink számára térítésmentesen vehető igénybe!

Alisca Étterem Siófok – próbáld ki a kemping legnagyobb éttermét!

Alisca Étterem – magyaros konyha és klasszikus kedvencek – ez jellemzi az Aranypart Camping legnagyobb éttermét.  Az étteremhez tartozó terasz nagy része fedett, így a nap bármely szakában, az időjárástól függetlenül bátran beülhettek ide és élvezhetitek a finomabbnál finomabb ételeket, italokat.

Az étterem facebook oldala »

 

Alisca Étterem – hagyományos ételek mesterfokon!

Balatoni nyaralás nem telhet el anélkül, hogy ne kóstoljunk meg valami jó kis magyaros ételt, mondjuk egy jó pörköltet, cigánypecsenyét vagy lecsós szeletet. Valahogy ez hozzátartozik, a halas ételek mellett, a balatoni hangulathoz.

A siófoki Aranypart Campingben lévő Alisca Étteremben például a marhapörkölt az egyik specialitás és erre nagyon odafigyelnek, mert mint ahogy azt Tamás, az étterem tulajdonosa mondja, minden benne van, ami egy igazi magyar pörköltbe kell.

A többi ételüket is ugyanezzel a szenvedéllyel és odafigyeléssel készítik, ha a kempingben jártok, mindenképp érdemes legalább egyszer itt vacsorázni egy finom balatoni bor kíséretében.

Az Alisca Étteremben azonban arra is figyelnek, hogy a legközkedveltebb ételek, mint például a frissen sültek is a kínálatban szerepeljenek, hiszen azokat mindenki szívesen fogyasztja. Sőt, a nyaralások adnak lehetőséget arra, hogy kicsit elengedjük magunkat, és olyan ételek együnk, amelyek ilyenkor nem okoznak bűntudatot.

Jó alkalom lehet egy nyaralás arra is, hogy olyan fogásokat válasszunk, amelyekre otthon a hétköznapokban, nem jut lehetőség, mert mondjuk időigényes, esetleg bonyolult az elkészítésük, vagy egyszerűen csak éttermi környezetben valahogy jobban ízlenek.

 

Alisca Étterem - Siófok, Aranypart Camping
Csak néhány példa: egy omlósra sült csülök, egy cigánypecsenye, sült hal, hamburger…

 

A szokásos kérdés – mit egyen a gyerek

Az Aranypart Camping nyáron hemzseg a gyerekektől, ezért nekik külön figyelmet szentelnek, nemcsak a szolgáltatások terén, de a vendéglátás terén is. Ezért tartja minden étterem és büfé fontosnak, hogy a válogatósabb gyerekek se maradjanak éhen, valamint a szülőknek se okozzon fejtörést, hogy mit eszik a gyerek.

Az Alisca Étterem külön menüvel segíti számukra a választást. A képlet itt is egyszerű: a kicsik kedvencei, mint a rántott csirke csíkok, a halrudak, a hasábburgonya és a bolognai spagetti mind megtalálható az étlapon. És hogy a mami meg a papi is nyugodtan ehessen, a gyerkőcök számára egy kis játszósarkot és gyerekasztalokat alakítottak ki.

 

Speciális étrend? Nem probléma!

A megnövekedett speciális ételek iránti igény a Balaton partján is jellemző, így itt is igyekeznek mindenkire odafigyelni. Saláták, gombaételek ugyan többféleképpen elkészítve találhatók meg az étterem kínálatában, a megnövekedett számú ételallergiások miatt, egyre bővül az ilyen típusú kínálat is. Így a vegetáriánus ételek mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek például a  gluténmentes ételekre is, és hogy ebben is változatosságot tudjanak nyújtani, minden évben újabb és újabb fogásokkal kedveskednek a vendégeknek.

 

Újdonság a grill szerelmeseinek

Idén már igazi faszénen készült grillételeket is megtaláltok a kínálatban, külön érdekesség a fekete bucival készült hamburger. Természetesen a halételek sem maradhatnak el, legyen az heck vagy fogas, a Balaton mellet szinte vétek nem halat enni.

Mivel az étterem főszezonban reggel 8:00 órától nyitva van, egy kiadós reggelire is betérhettek, 11:00 órától pedig akár a napi menüből is választhattok. Hétvégére pedig mindenképp iktassatok be itt egy vacsit, mert élőzenével dobják fel a hangulatot.

 

Alisca Étterem - Siófok, Aranypart Camping

 

És hogy ki áll emögött?

Az Alisca Étterem ugyan már 1988 óta várja vendégeit, két éve új tulajdonossal üzemel. Tamás 20 éve dolgozik a szakmában, és imádja a munkáját, ahogy a Balatont is. Ezt a kettőt próbálta összehozni, mikor úgy döntött, konyhát nyit az Aranypart Campingben.

Azóta igyekszik mindent megtenni, hogy a vendégek elégedettek legyenek és mosolyogva térjenek vissza.

A sikerhez a finom ételek mellett a szép környezet és balatoni naplementék is hozzájárulnak. Az egész család, de nagyobb baráti társaságok is kényelmesen elférnek itt, a fő fogások mellett egy kellemes koktélt vagy finom desszertre is érdemes betérni, már csak a hangulat miatt is.

Az Alisca Étterem folyton megújuló étlappal vár Benneteket!

Az étterem facebook oldala »