Augusztus végén irány a kemping!

Megéri most egy extra nyaralás, mutatjuk mivel vár Siófok!

2024. július 26.

Augusztus végén irány a kemping!

Megéri most egy extra nyaralás, mutatjuk mivel vár Siófok!

2024. július 26.

kemping Balaton szállás apartman aranypart

A Balatoni nyár még nem ért véget! Merítsetek belőle egy utolsót!

Az imádott Balaton, a nyáresti hangulatok, a végtelen pancsolás és az a különleges szabadságérzet, amit a kempingezés nyújt, olyan energiával és életörömmel tölt fel, amely elkísér benneteket a hosszú szürke és hideg hónapokon át! Érdemes kihasználni az utolsó napokat és leugrani hozzánk Siófokra, mert a nyár még nagyon nem akar búcsúzni az Aranyparton!

Az Aranypart Camping & Apartments többet nyújt, mint egy személytelen szálloda és más, mint egy átlagos kemping. Ez a szálláshely egy valódi üdülőfalu, ahol a szezon utolsó napjaiban is kényelmi szolgáltatások, remek vendéglátóhelyek és számos aktív kikapcsolódási lehetőség vár benneteket!

 

 

Ajándékozzátok meg magatokat egy extra nyaralással augusztus végén!

A nyaralás mindannyiunk életében fontos szerepet tölt be, hiszen olyankor azt tehetjük, amit csak akarunk. Legyen szó a ráérős reggelikről, együtt töltött minőségi időről, vagy éppen az élménykeresésről.

Augusztus utolsó hetében már alacsonyabb árakon élvezhetitek a kemping és üdülőfalu kényelmét!

Rohamtempóban száguldunk a nyár vége felé, ezért itt az idő, hogy kihasználjuk ezt a nem mindennapi időszakot, mielőtt indul az iskola, az óvoda és mindennapi taposómalom. Egy szezonvég extra nyaralással igazi energia löketet kaphattok az előttetek álló dolgos hétköznapokhoz.

Várnak a kényelmes apartmanok és mobilházak, a hangulatos lakókocsi parcellák és sátorhelyek az Aranypart Camping & Apartmentsnél! Ne feledjétek, augusztus végén már alacsonyabb árakon foglalhattok szállást! Most érdemes lecsapni a lehetőségre, mert elfogynak a szabad helyek, hiszen egy valódi siófoki vakációval zárhatjátok a nyarat!

 

Természet, szabadság!

Augusztus végére az időjárás kellemesen enyhül, nincs olyan hőség, mint ami a szezon derekán volt. Valójában ez az a gyerekkorunkból ismert igazi nyárias idő, amiben átadhatjátok magatokat a vízparti élményeknek, a strandolás örömének, a kirándulásoknak. Az esti part menti séták is különösen kellemesek ilyenkor.

Ráadásul a szezon végén már nincs tömeg, így ebben a nyugodt, kevésbé zsúfolt környezetben könnyebben kikapcsolódhattok, és zavartalanul élvezhetitek a természet és a Balaton közelségét.

 

 

A Siófokon és a környéken számos sétány és túraútvonal várja a kirándulókat, így ha egy kicsit kiruccannátok, bőven akad felfedezésre váró célpont. Az Aranypart Camping & Apartmentsnél kerékpárt is bérelhettek. Nincs is jobb, mint egy kis nyár végi csavargás két keréken!

Ha szeretitek a mozgás szabadságát, augusztus végén még utoljára kihasználhatjátok a kempinges szabad téri játékok és a tipikus nyári sportok adta lehetőségeket. Legyen szó futásról a vízparton, túrázásról, úszásról, vizes kalandokról a Balaton partján minden adott hozzá. Az Aranypart Camping & Apartmentsnél minigolf, röplabda pálya, csocsó, óriás sakk, ping pong és még egy fűtött élménymedence is vár benneteket!

 

Szezonvégi kedvezmények

A főszezon végével az Aranypart Camping & Apartments szezonvégi árakkal örvendeztet meg benneteket. Így sokkal kedvezőbb árakon nyaralhattok, érkezzetek akár lakókocsival, sátorral, vagy válasszátok a kényelmes mobilházaink, vagy apartmanjaink valamelyikét!

Augusztus utolsó hete gyorsan elrobog, foglaljatok és nyaraljatok még egy utolsót idén, a kemping és üdülőfaluban, úgy hogy közben még spóroltok is! Az éttermek és boltok is gyakran tartanak szezonvégi akciókat Siófokon, így összességében az egész nyaralás olcsóbb lehet!

 

A gyerekek még élvezhetik a nyári szünet utolsó napjait

A kemping gyerekszemmel egy hatalmas, ugyanakkor biztonságos játszótér, ahol minden megvan, ami a kicsiket elvarázsolja: Balaton part, medence, sok-sok játék és hatalmas szabad terület.

A nyári szünet utolsó napjai mindig különlegesek. Ha még van néhány napotok együtt, ne töltsétek a négy fal között, hanem ajándékozzátok meg magatokat a nyár legnagyobb kalandjaival még egyszer! Napsütéssel és élményekkel feltöltődve jobban indul majd a tanév!

 

Több hely és idő a pihenésre és kikapcsolódásra

A nyári főszezon végével a strandok már nem olyan zsúfoltak, mint júliusban vagy augusztus elején. Ez különösen kellemes lehet, ha tökéletes nyugalomra és pihenésre vágytok. Több idő jut a relaxációra, és élvezhetjük a Balaton nyugalmát.

 

kemping Balaton szállás apartman aranypart

 

A látványosságoknál is rövidebbek a sorok augusztus végén. Könnyebb bejutni a múzeumokba, kilátókba, és egyéb érdekes helyekre, így több idő marad a felfedezésre. Keressétek fel a siófoki Víztornyot, fentről csodás panoráma nyílik a Balatonra! Egy egész napos programnak pedig a Bella állatpark meglátogatása is remekül beillik, még az utószezonban is kiváló program lehet.

A kevesebb turista miatt szabadabban lehet élvezni a vitorlázást, a szörfözést vagy éppen a SUP-ozást. A víz még kellemesen meleg, de a víz és hullámok szinte csak tiétek!

A romantikát kereső pároknak is ideális a nyár vége a Balatonnál. Nyugodt, csendes környezet, a gyönyörű naplementék, kellemes időjárás, egy kényelmes szállás, remek vendéglátóhelyek a parton és ti ketten! Mi kell még, hogy felejthetetlen pillanatokat éljetek át együtt?

 

Különleges nyárzáró élmények

A Balaton körül számos kulturális és gasztronómiai esemény vár a benneteket az utószezon ideje alatt is, nem beszélve a nyárzáró partik soráról amelyek a Plázs Siófokon várnak.

 

 

A balatoni borvidéken pedig lassan beérik a szőlő, hogy utat nyisson az új borok élvezetének. Ilyenkor érdemes bortúrákat szervezni, és körülnézni egy kicsit a helyi borospincék háza táján.

Ha Siófokon jártok sétáljatok ki a Kikötőbe, mert ilyenkor is elcsíphettek egy-egy hangulatos hajókirándulást. A Balaton annyira szép, a hegyek a víz és a hullámok sűrítve ajándékoznak meg a nyár esszenciájával. Próbáljátok ki és vigyétek magatokkal az élményt!

 

Baráti összejövetelek és szabadtéri sütögetés

A kemping és üdülőfaluban maximális kényelemben pihenhettek, miközben nem kell lemondanotok a valódi szabadság élményéről! Mi sem jelképezné jobban ezt az életérzést, mint a szabadtéri sütés-főzés és a tábortűz körüli hangulat!

Tökéletes nyár végi program lehet egy baráti összejövetel és a gondtalan közös időtöltés az Aranypart Camping & Apartmentsnél.

Semmire nem lesz gondotok, a kemping és üdülőfalu recepcióján tűzifát is vásárolhattok és bográcsot is kölcsönözhettek. A Camping ABC-ben pedig mindent beszerezhettek, amire a nyaralás alatt szükségetek lehet. Ha pedig egy kiadós ebédre, hideg italra, vagy valami klasszikus balatoni fogásra vágytok éttermet, büfét és bárt is találtok közvetlenül a szálláshelyeteken!

Tipp: Hozzátok magatokkal a kutyusokat is egy nyár végi kalandra! A kemping és üdülőfalu minden szállástípuson szívesen látja a négylábú barátokat is!

 

Szállásfoglalás kedvező áron a kemping és üdülőfaluban!

Egy kicsit mindig bánkódunk, mikor a nyár vége közelít, viszont ilyenkor jönnek az utószezoni árak az Aranypart Camping & Apartmentsnél! Mivel az időjárás még nem vált olyan gyorsan ősziesre, még egy igazi nyaralós életérzést is elcsíphettek itt a Balaton parton! Hamisítatlan vakációs élmény kedvező árakon! Foglaljatok szállást mielőbb, hogy ti is részesüljetek ebben a szuper kalandban.

Foglalni online, mindössze pár kattintással lehet, a helyeteket a kemping és üdülőfaluban az előleg befizetésével biztosíthatjátok be. A szállást SZÉP kártyával és bankkártyával is tudjátok fizetni. A foglalás egyszerű, az itt töltött idő pedig garantáltan tele lesz majd élményekkel!