Események betöltése

Következő Események

Események keresése és nézet választás

Esemény nézet navigáció

2019 június

Hungarian Octavia Klub – V. Nagytalálkozó

június 22
Aranypart Camping, Szent László u. 185.
Siófok, 8600 Magyarország
+ Google Térkép
Tudj meg többet »

2019 július

Zene a zöldben

július 1
Jókai Park

Ha vasárnap, akkor Zene a Zöldben! A Zene a Zöldben programsorozat a komolyzene kedvelőinek kínál színvonalas és kellemes kikapcsolódást Siófok legszebb parkjában, a Jókai parkban. A neves előadóművészekkel megtöltött paletta gondoskodik a szokványosnak nem mondható helyszín jó hangulatáról. Igazán otthonra lelhet itt bárki, aki a park szép szőnyegén vagy padjain üldögélve átadja magát a kulturális piknik varázsának. Ha vasárnap, akkor Zene a Zöldben! A koncertek ingyenesen látogathatóak.

Tudj meg többet »

Balatoni Minimax hajó

július 6
BAHART kikötő, Krúdy sétány 2
Siófok, 8600 Magyarország
+ Google Térkép

A program egy üde színfolt a Balaton parti gyerekprogramok között, aktív kikapcsolódás az egész családnak. A szervezők már az egészen pici babákra is fel vannak készülve, őket bébisarok és játszószőnyeg várja. A nagyobbacskák találkozhatnak kedvenceikkel, ugrándozhatnak és táncolhatnak a neves fellépők koncertjein, animátorokkal kipróbálhatnak számos társas és fejlesztő játékot, színezhetnek, értékes nyereményeket nyerhetnek a tombolán. Amíg a gyerekek szórakoznak, a felnőttek megcsodálhatják a páratlan balatoni panorámát, illetve a hajóbüfé kínálatából fogyaszthatnak. A másfél órás program magyar nyelvű!

Tudj meg többet »

Siófoki New Orleans Jazz Fesztivál 2019

július 11 - július 14
Siófok, Fő tér, Fő tér
Siófok, 8600
+ Google Térkép

Idén ismét megrendezésre kerül a New Orleans Jazz Fesztivál Siófokon, a Fő téren. Kihagyhatatlan program lesz! Július 11-14., ezt a dátumot ne felejtsétek el beírni a naptáratokba! Kellemes hangulatú, nyáresti koncerteknek örülhetnek a jazz zene kedvelői Siófokon.

Tudj meg többet »

Bor -és Fröccsfesztivál

július 26 - augusztus 4
BAHART kikötő, Krúdy sétány 2
Siófok, 8600 Magyarország
+ Google Térkép

Balatoni borok legjavát felsorakoztató fesztivál, helyi és környékbeli borászatokkal, különleges ételekkel a siófoki Hajóállomáson.

Tudj meg többet »
+ Események exportálása