kutyás strand Aranypart Camping Siófok

Az Aranypart Camping igazi kutyabarát szállás!

Idén egy szuper meglepetéssel készültünk nektek és a négylábú kedvenceiteknek!
Aranypart Camping karszalaggal ingyenesen léphettek be a közeli Zamárdiban frissen nyitott KUTYABARÁT STRANDRA.
A Mirabella Camping új kutyás strandja vendégeink számára térítésmentesen vehető igénybe!

Mobilház vagy üdülőház? 4 féle nyaraló a kempingben

A tökéletes nyaralás záloga a jó szállás

Ahogy kezdetét veszi a kempingszezon a Balaton megtelik élettel és amolyan igazi nyaralós hangulat járja be a környéket. Mindenki tökéletes kikapcsolódásra vágyik a várva várt vakáció alatt, ehhez pedig elengedhetetlen az igényeinknek, személyiségünknek leginkább megfelelő szállás kiválasztása.

Az, hogy hol hajtjuk álomra a fejünket meghatározó lehet az egész nyaralásra nézve. Eléggé lelombozó lehet, ha öreg rozoga bútorok, vagy kifogásolható higiénés körülményekkel találkozunk. Ugyanakkor egy szuper nyaraláshoz nem csak a tiszta, rendezett környezet, szépen kialakított belső tér és kényelmes bútorok járulhatnak hozzá, hanem a szálláshely közvetlen közelében elérhető szolgáltatások is.

Az Aranypart Campingben nagy gondot fordítunk arra, hogy a lehető legnagyobb kényelemben pihenhessetek és élvezhessétek a helyben elérhető lehetőségeket az aktív kikapcsolódásra.

Ha egy szuper balatoni kikapcsolódás van tervben, az Aranypart Camping Siófokon éppen nektek való nyaralóhely. Itt mindent megtaláltok, amire csak szükségetek lehet egy nyaralás során. A város élettel teli, mindig pezsgő hangulattal és számos látnivalóval, programokkal vár. A kemping élményekről pedig a szabadidős- és sport lehetőségek, illetve a kényelmi szolgáltatások gondoskodnak. Nektek pedig csak annyi a dolgotok, hogy kiválasszátok a számotokra leginkább megfelelő szállástípust.

A kalandok kedvelői előszeretettel szavaznak a sátras, vagy lakókocsis nyaralásokra, de a kempingben még két másik extra kényelmes szállástípus is megtalálható, a mobilházak és az üdülőházak.

Mikor válasszunk mobilházat, vagy üdülőházat?

Ha nyári időszakról van szó sokan a klasszikus sátras nyaralás mellett teszik le a voksukat, hiszen az év legforróbb napjain jól esik a szabad ég alatt aludni, csillagokat számolva átadni magunkat az igazi kempinges életérzésnek. A Balaton azonban az előszezonban is számtalan kalandot tartogat, sőt sokak szerint ilyenkor mutatja meg a rejtett kincseit igazán. A tavaszi hónapokban még távol van a nyaralók sokasága, nincs zsúfoltság, élvezhetitek a tökéletes kirándulóidőt és végre olyan programokon is részt vehettek, ami hőségben nem annyira szórakoztató.

 

Melyik nyaraló típus illik hozzánk?

 

Kényelem az előszezonban is

A tavaszi időszakban már kellemes meleg van, jól esik a szabadban lenni, az idő kedvez a hajó kirándulások, kerékpártúrák és felfedezőutak számára is.  Sokan azonban tartanak attól, hogy éjszaka még hideg lehet a levegő és egy hirtelen időjárás változás is csökkentheti a komfortérzetet. Bizony tavasszal még előfordulhat, egy-egy hűvösebb hajnal, ezért is érdemes ilyenkor a mobilházak, vagy az üdülőházak közül választani. Ezek a nyaraló egységek ugyanis légkondicionálóval felszereltek és akár fűthetőek is.

A tökéletes nyaraló egység kiválasztása során érdemes néhány lényeges szempontot átgondolni. Fontos, hogy milyen extrákra van igényeitek, de érdemes figyelembe venni a vendégek létszámát, illetve, hogy milyen a nyaralók életkora. Ne feledjétek azt sem, hogy a mobilházakban, és az üdülőházakban is szeretettel várjuk a négylábú kedvenceket is.

 

Mobilházak

A hangulatos mobilházak igényes belső térrel, jól felszerelt konyhával és szép modern kialakítással rendelkeznek. A mobilházak között két hasonló kapacitással rendelkező típust is találtok.

 

nyaraló eurocomfort mobilház - Aranypart Camping Siófok Balaton Hungary

Eurocomfort mobilház – Aranypart Camping Siófok

 

Eurocomfort mobilház

Tágas terasszal rendelkezik, ahol akár egy nagyobb társasággal is elfértek. Ez a típus nagyobb, 32 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, ahol akár egy öt fős társaság is kényelmesen elfér. Befogadóképessége maximum 6 személy (összesen 4 felnőtt és 2 gyerek), de ha csak felnőttek érkeznek, akkor összesen 5 fő elszállásolására alkalmas.

 

Sun Cool mobilház

Ez a típus is rendelkezik egy kellemes terasszal. Ezek a nyaraló egységek meghittebb együttlétekre is alkalmasak, valamivel kisebb, 24 négyzetméteres alapterülettel rendelkeznek. Ezekben a mobilházakban egy nappali és két hálószoba került kialakításra. Az elszállásolható személyek száma, az előzővel megegyezően  6 személy (4 felnőtt + 2 gyerek; vagy 5 felnőtt).

 

nyaraló üdülőház Carmen Plus - Aranypart Camping Siófok Balaton Hungary

Carmen Plus üdülőház – Aranypart Camping Siófok Balaton

 

Üdülőházak

Az üdülőházakban nagyobb alapterületüknek köszönhetően kényelmesen elszállásolható, akár egy nagyobb társaság is. A Carmen típusok 42 négyzetméter nagyságúak. Egy nappali és két hálószoba került kialakításra bennük, valamint, egy teljes körűen felszerelt konyha és kényelmes belső tér várja a vendégeket.

 

Carmen üdülőházak

  • Carmen Plus üdülőház Személyek száma: 6 (4 felnőtt + 2 gyerek vagy 5 felnőtt)
  • Carmen A üdülőház Max. személyek száma: 6 (4 felnőtt + 2 gyerek; vagy 5 felnőtt)
  • Carmen B üdülőház Max. személyek száma: 6 (4 felnőtt + 2 gyerek; vagy 5 felnőtt)

 

nyaraló Rosa üdülőház - Aranypart Camping Siófok Balaton Hungary

Rosa üdülőház – Aranypart Camping Siófok

 

Rosa üdülőház

A Rosa üdülőház a legnagyobb méretű nyaraló egység az Aranypart Campingben. Ha egy több személyből álló társasággal érkeztek és szeretnétek egyben tartani a csapatot  a Rosa remek választás, de akár egy többgenerációs nyaralásra is tökéletesen alkalmas. Az üdülőház jól felszerelt konyhával, szép belső térrel vár és extra méretének köszönhetően akár egy 8 fős társaság számára is megfelelő lehet. A ház maga 70 négyzetméteres, kétszintes kialakítású, amelyhez egy félig fedett terasz is található.

 

Szállásfoglalás

Ha megvan a befutó szállástípus a következő balatoni kiruccanáshoz, nincs más hátra, mint online lefoglalni, hogy bebiztosíthassátok a helyeteket a várva várt nyaralásra. Az árkalkulációt és a szállásfoglalást pár kattintással elvégezhetitek.  Fizetni bankkártyával, vagy SZÉP kártyával is van lehetőségetek. Az üdülőházak és a mobilházak is nagyon kelendőek, ezért érdemes a foglalást mielőbb megtenni, nehogy lemaradjatok a kedvenc nyaralóhelyetekről.