kutyás strand Aranypart Camping Siófok

Az Aranypart Camping igazi kutyabarát szállás!

Idén egy szuper meglepetéssel készültünk nektek és a négylábú kedvenceiteknek!
Aranypart Camping karszalaggal ingyenesen léphettek be a közeli Zamárdiban frissen nyitott KUTYABARÁT STRANDRA.
A Mirabella Camping új kutyás strandja vendégeink számára térítésmentesen vehető igénybe!

Mit rejt valójában egy ajándékutalvány?

Az ajándékutalvány nemcsak egy darab kártya, hanem egy nagyszerű lehetőség és igazi meglepetés is az ajándékozott számára. Hiszen mindaz, amit magában rejt, élményt ad, ráadásul olyan élményt, amire az ajándékozott valószínűleg tényleg vágyik is. Ezért ahelyett, hogy utolsó kétségbeesésünkben valami lehangoló vagy éppen totálisan haszontalan ajándékot vásárolnánk családtagjainknak, esetleg barátainknak, szerezzünk nekik örömet ajándékutalvány formájában.

 

ajándékutalvány ajándékkártya Aranypart Camping Siófok

Nyaralás ajándékba

Lepd meg az egész családod, vagy akár csak a szülőket egy balatoni üdüléssel, ahol akár gyerekekkel, akár barátokkal vagy akár kettesben is nagyszerűen fogják érezni magukat.  Az Aranypart Camping biztosan megfelelő és izgalmas lesz a számukra: igazi kemping hangulat magas fokon, minőségi étkezdékkel, hangulatos bárokkal, a gyönyörű siófoki Aranyparton. Ha kutya van a háznál, akkor sem kell aggódni, szívesen várjuk a házi kedvenceket is a kempingbe.

 

Ajándékutalványt ajándékozni egyszerű és időtakarékos

Nem kell sorban állni, nem kell parkolóhelyekért verekedni a bevásárlóközpontok környékén. Csupán néhány kattintással az otthon melegéből megrendelhető. Nincs szükség a teljes nyaralás kifizetésére, egy választott összeggel is hozzájárulhatsz a kikapcsolódásához. Ezt egy keretösszeg megadásával voucher formájában teheted meg.

 

Az ajándékutalvány értékét Te választhatod meg

Ha az ajándékozásnak ezt a módját választjuk, akkor attól sem kell félnünk, hogy az ajándékunk kidobott pénz lenne, hiszen aki kapja, teljesen magára fordíthatja, ráadásul olyan formában, ahogy azt ő szeretné. Benne van tehát a választás öröme is és az ajándékozott maga dönthet arról, hogyan sáfárkodik vele. És szinte biztos, hogy nem végzi majd egy fiók alján, vagy a szekrény mélyén, ha az ajándékutalvány a pihenésről vagy épp szórakozásról szól. Az ajándékutalvány összegét Te határozod meg, így olyan mértékben járulsz hozzá a nyaraláshoz, amilyen mértékben szeretnél. Az ajándékutalványt online is be lehet beváltani szállásfoglaláskor weboldalunkon, annak értékét levonjuk a szállásfoglalásból. Amennyiben személyesen szeretnétek szállást foglalni természetesen itt lehetőség van rá.

Kiknek ajánljuk az ajándékutalványt?

 

Töltsd fel a családot!

Az év végére szinte mindenki kimerül, és semmire se vágyunk jobban, mint egy kis kikapcsolódásra. Ebben a fáradt pillanatban meglepni valakit egy hosszú hétvégével vagy egy komplett nyaralással, talán a legjobb döntés. Igaz ez főként a családokra, akik több okból kifolyólag is túlterheltek, és talán nekik van a legkevesebb idejük a kikapcsolódásra. Nem mellesleg a gyermeket nevelő szülők hajlamosabbak halogatni vagy akár teljesen le is mondani arról, hogy például kettesben töltsenek el egy kis időt.

 

Párok figyelmébe

Tedd meg te az első lépést, hogy legyenek közös élményeitek. Vidd el párodat egy hosszú hétvégére, élvezzétek a tavasz első meleg napjait, vagy akár a balatoni nyarat együtt, naplementével, parti sétákkal egy finom koktél mellett a lounge-on. Ha egy kis kényeztetés is belefér, akkor próbáljátok ki a kemping mobilszaunáját, a fűtött medencét, vagy töltődjetek fel egy kellemes masszázs mellett. Siófok számtalan lehetőséget kínál, unatkozni, biztos, hogy nem fogtok. Nézd meg szállástípusainkat és érdeklődj a kempingben lévő többi szolgáltatásról is.

A kempingben található szolgáltatásainkat itt találod »

 

Vannak, akik már ekkor a nyarat tervezik

Ha tanácstalan vagy, hogy tizen-huszonéves gyerekedet mivel nyűgözd le karácsonykor, akkor egy balatoni kiruccanással biztos, hogy nem fogsz neki csalódást okozni. Nézd meg, mikor milyen fesztiválok és programok zajlanak a városban, és foglald le a kamaszod érdeklődésének megfelelően az időpontot. De már csak egy jó hangulatú sátrazás a haverokkal is jó kedvre deríti csemetédet. A strandolás, a fűtött medencés fürdőzés és az esti tűzrakás a lehető legjobb élmény, amit egy tininek adhatsz.

 

Hogy tudom megrendelni?

Természetesen online! Kattint az AJÁNDÉKUTALVÁNYOK menüpontra és add meg, milyen értékben szeretnél vouchert rendelni. A fizetés után emailben küldjük az utalványt, így pillanatok alatt ott is van a tökéletes ajándék a fa alatt.

 

Szép kártyával is tudsz fizetni

Szeretnéd felhasználni a SZÉP kártyádon lévő összeget? Semmi akadálya, ráadásul, ha utalványt fizetsz belőle, akkor azt akár később is beválthatod. Kempingünk SZÉP kártya elfogadóhely, így mindegyik szolgáltató kártyáját elfogadjuk. és mindegyik zsebből tudsz fizetni, már online is!