Események betöltése
Események keresése

Esemény nézetének navigációja

Következő Események

Események lista navigáció

2018 április

Tavaszi Piknik a Parton

április 28 - május 5
BAHART kikötő, Krúdy sétány 2
Siófok, 8600 Magyarország
+ Google Térkép

Siófokon minden évben színes vásári forgatag, rengeteg program várja a családokat "A Tavaszi Piknik a Parton" elnevezésű programon. 2018-ban április 28. és május 5. között a Hajóállomáson várják a családokat. Lesz kürtöskalács, virsli, sajt, méz, bor, pálinka, rétes, gőzgombóc, lepény, óriáspalacsinta, egyéb finomságok. Májusfa, kalózhajók, arcfestés, légvár, kézműveskedés is várja a kicsiket és nagyokat egyaránt!

Tudj meg többet »
2018 május

Ultrabalaton

május 11 - május 13
Club Aliga, Aliga út 1.
Balatonvilágos, 8171 Magyarország
+ Google Térkép

Cél: körbefutni (vagy körbe kerékpározni) Közép-Európa legnagyobb természetes tavát, a Balatont, melyre összesen 32 óra áll rendelkezésre.

Tudj meg többet »

Pünkösdi Szezonnyitó

május 18 @ 08:00 - május 21 @ 17:00
Nagystrand és Plázs, Petőfi sétány 3
Siófok, 8600
+ Google Térkép

Ünnepeljük együtt Siófok első és legrangosabb turisztikai szezont nyitó rendezvényén a Pünkösdi Szezonnyitón! Látványos felvonulás, veteránautó bemutató és rajt, élőzenekari koncertek, rangos kiállításmegnyitó, Kálmán Imre Emlékplakett, Pro Turismo díj, az elmaradhatatlan Nyár Fővárosa Kulcs átadása és számos színvonalas program várja Önöket. Ünnepélyes keretek között leleplezésre, majd a város főútvonalai mentén kihelyezésre kerül Kálmán Imre üdvözlőtáblája is. Minden program ingyenes, a programváltozás jogát a szervezők fenntartják!

Tudj meg többet »

Tour de Balaton

május 19
Siófok Siófok, 8600 + Google Térkép

A Tour de Balaton egy kerékpáros túra. Barátok, család, örömbringázás, kerékpárút, panoráma, pihenő ahol csak akarod, tájban gyönyörködés ahol csak akarod. Nincs verseny, nincs rohanás, csak te vagy és a bringád, no meg a Balaton.

Tudj meg többet »

Városi Gyereknap és Ezer Lámpás Éjszakája

május 26 - május 27
Siófok, Fő tér, Fő tér
Siófok, 8600
+ Google Térkép

Látogass el Siófokra május utolsó hétvégéjén, a Városi Gyermeknapra és az Ezer Lámpás Éjszakája elnevezésű rendezvényre! Egy nap melyen biztosítjuk, hogy a kicsik és nagyok egyaránt jól érezhessék magukat. Szórakoztató, izgalmas és vidám programok várnak. Ezer Lámpás Éjszakája: Idén 9. alkalommal rendezik meg 2018. május 27-én az ország közel húsz nagyvárosában, amelyhez most Siófok is csatlakozik. A kezdeményezést 2011-ben indították el azzal a céllal, hogy felhívják a társadalom figyelmét a gyermekeltűnések aggasztó jelenségére. A program a nemzetközileg is bejegyzett Eltűnt…

Tudj meg többet »
+ Események exportálása